UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Адвокат в Києві
  5. Адвокат
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Professional resumeПрофесійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформаціяАдвокат

Заблоковано
50 000 грн.
 21 лютого 2019  Місто: Київ
Вік:53 роки
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Юриспруденція, право
 Перебуваю в шлюбі  Є діти 

Досвід роботи

приватна практика
Приватний адвокат (Послуги адвоката в загальних, адміністративних, господарських судах), Київ
06.1997 − По теперішній час (26 років 10 місяців)

Акценти позитивного досвіду адвокатської діяльності у галузях права:

  • цивільне право, цивільне процесуальне право: визнання права власності на нерухоме майно в порядку спадкування, визнання права власності на нерухоме майно за набувальною давністю, визнання угод недійсними, поділ майна при розлученні, вселення малолітніх дітей до житлового приміщення, захист честі і гідності, спори,що виникають з ДТП, делікти – вирішення спорів, що виникають з спричинення шкоди, спори про спадкування майна, оскарження дій державних виконавців.
  • земельне право: визнання права власності на земельні ділянки, встановлення безстрокового безоплатного сервітуту на право проїзду по земельній ділянці, участь у процесах зміни цільового використання земельних ділянок, витребування земельних ділянок з чужого незаконного володіння, встановлення порядку спільного користування земельними ділянками.
  • кримінальне право, кримінальне процесуальне право: службові злочини, привласнення майна, шахрайство, підроблення, перевищення службових повноважень, ухилення від сплати податків, вплив на прийняття судових рішень по справах, фіктивне підприємництво, хабарництво, спричинення тяжких тілесних ушкоджень, пересилання наркотичних засобів в особливо великих розмірах, розбій, грабіж; участь у слідчих діях: допити, обшуки, затримання, проведення експертиз, оскарження дій службових осіб правоохоронних органів під час проведення слідчих дій, оскарження постанов про порушення кримінальних справ, здійснення захисту на досудовому слідстві (в т.ч. у: ГСУ, ГПУ, НАБУ) та в судовому слідстві.
  • господарське право: ведення справ про банкрутство підприємств, корпоративні спори між співзасновниками підприємств, стягнення заборгованості за договорами.
  • адміністративне право: оскарження результатів виборів у територіальних округах, оскарження дій податкових органів, оскарження дій державних виконавців.
Трудове право: поновлення посадових осіб на посадах в наслідок незаконного звільнення.

Освіта

Київський національний університет імені Тараса Шевченка (Київ)
юридичний факультет, стаціонар, кафедра цивільного права, диплом магістра права з відзнакою.
повна вища, 09.1996 − 06.2001 (4 роки 9 місяців)
Київський інститут легкої промисловості.  (Київ)
технологія металів, інженер з обробки металів різанням
незакінчена вища, 09.1990 − 02.1993 (2 роки 5 місяців)
Київський технікум радіоелектронного приладобудування (Київ)
обробка металів, стаціонар, технік технолог з обробки металів
середньо-спеціальна, 09.1986 − 06.1990 (3 роки 9 місяців)

Додаткова освіта

 Січень 2002 – грудень 2004р. – викладач юридичного факультету Академії праці, соціальних відносин (АПСВ); предмет: Римське цивільне право.

Знання мов:

Англійська - Середній, Французька - Середній, Українська - Професійний (експерт), Російська - Професійний (експерт)

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: ПК ( Windows, Word, Internet, Liga) - гарний користувач;
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: представництво в судах у цивільних, господарських, адміністративних справах;• захист в кримінальних справах складання заяв, скарг та інших документів правового характеру; представництво в державних органах, перед громадянами та юридичними особами; надання юридичної допомоги підприємствам, установам, організаціям; здійснення правового забезпечення підприємницької діяльності громадян і юридичних осіб; складання претензій, позовів; рішення трудових суперечок; вирішення корпоративних суперечок; суперечки з податковою, консультації; складання листів для отримання дозволів та висновків різного характеру; підбір документів для реєстрації ПП, ТОВ, СПД; складання статутних документів, підготовка пакетів документів до подачі державному реєстратору; складання претензій, підготовка позовних заяв; участь в розробці локальних нормативних актів; розробка проектів договорів, їх правова експертиза; підготовка аналітичних оглядів законодавства; надання юридичної допомоги в прийнятті та оформленні спадщини; юридична допомога у узаконення самовільних будівель; усні та письмові консультації з юридичних питань в цивільного, господарського, адміністративного, кримінального права. 04.10.2000 р. отримав Свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора). - пунктуальність, точність, своєчасність виконання завдань, старанність, передбачуваність; - творчість, здатність до навчання, прагнення розвитку; - одружений; - є публікації в газетах юридичного напрямку; - вміння працювати в напруженому і ненормованому режимах; - готовність до відряджень.
Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: максимальна користь работодавцю, самореалізація, розвиток.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору