UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Кривому Розі
  4. Резюме Анестезіолог, рентгенолог в
  5. Анестезіолог, рентгенолог
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Анестезіолог, рентгенолог

Заблоковано
20 000 грн.
 15 липня 2020  Місто: Кривий Ріг
Вік:41 рік
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Медицина, фармацевтика
 Перебуваю в шлюбі  Є діти  Готовий до відряджень

Опис

Досвід роботи:


Загальний стаж роботи 19 років, медичний стаж роботи 14 років, стаж роботи лікарем 12 років.


Останній час працюю лікарем анестезіологом для забезпечення цілодобової екстреної допомоги у КП«КМКЛ№8»КМР. Виконую роботу: по лікуванню хворих у палаті інтенсивної терапії, по анестезії під час оперативного втручання, консультації і невідкладна допомога хворим у лікарні, періодично заміщую завідуючого відділенням.


Перед цим працював лікарем рентгенологом у ТОМ»МЕДИКОМ» з 2012 по 2017 роки. Виконував рентген діагностичні обстеження пацієнтів за допомогою методики рентгенографії та рентгеноскопії.


До того часу працював у Широківській районній лікарні починаючи з лікаря терапевта дільничного, закінчуючи лікарем рентгенологом, пройшовши усі необхідні курси спеціалізації.


Освіта:


У 2007 році закінчив ДДМА, маю вищу медичну освіту за спеціальністю лікувальна справа, сертифікати лікаря анестезіолога 1-ї кваліфікаційної категорії, лікаря рентгенолога 2-ї кваліфікаційної категорії, та лікаря з внутрішніх хвороб. У 2020 році закінчив ДЮІ, заочне відділення за спеціальність правознавство, маю вчену ступень бакалавра.


Додатково: проходжу курси трансфузіології, відвідую конференції та щорічні курси тематичного вдосконалення, навчаюсь дистанційно на сайті МОЗ України. У вільний від роботи час періодично приймаю участь у волонтерських заходах.


Особисті відомості: народився 13.11.1982 році у сім’ї медичних працівників, одружений, маю двох дітей.


Додаткова інформація: вільно володію персональним комп’ютером, маю водійське посвідчення категорій A,B,C., та особистий автомобіль, з іноземних мов володію лише англійською на рівні нижче середнього.


Особисті якості: цілеспрямованість, наполегливість, працьовитість, мобільність, всебічність розвитку та бажання постійного вдосконалення.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору