UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Архітектор в Києві
  5. Архітектор
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Архітектор

Заблоковано
10 000 грн.
  5 червня 2020  Місто: Київ
Вік:72 роки
Режим роботи:вільний графік роботи, віддалена робота
Рубрики: Будівництво, архітектура
 Перебуваю в шлюбі  Є діти 

Досвід роботи

директором Державного історико-архітектурного заповідника Стародавній Києв
Державного історико-архітектурного заповідника Стародавній Києв (Охорона культурної спадщини у м. Києві), Київ
06.1999 − 08.2010 (11 років 2 місяці)

До і підчас навчання у художньому інституті, у різні роки працював: фрезерувальником на Київському мотозаводі, у НДІ геофізичного приладобудування, у НДІ Єлектроніки - техніком, ст. техніком НДІ Технічної естетики. По завершенню навчання у художньому інституті - працював зав. кабінетом архітектури і викладав на кафедрі КДХІ, головним архітектором і директором Державного історико-архітектурного заповідника Стародавній Києв під проводом Головного управління охорони культурної спадщини КМДА, паралельно творчо, голов. архітектором, працював приватні архітектурній майстерні "АРхІ".
За посадовими обов*язками і творчим пректуванням долучився до роботи першого в Україні єдиного органу охорони культурної спадщини
у м. Києві; до відтворення церкви Богородиці Пирогощої на Подолі; спорудження сходів на Замкову гору і на гору Уздихальницю; Пам*ятника репресованим біля Жовтневого палацу; спорудження Пам*ятника голодомору на Михайлівській площі; реставрації Будинку Мазепи, що на вул. Спаській; реставрації Контрактового будинку, що на Контрактовій площі; реставрації будинку по вул.Спаській,12; відтворення Михайлівського золотоверхого монастиря (огрожа монастия з боку Володимирської гінки виконана за моїм пректом); Успенського собору Києво-Печерської лаври; у складі творчого колективу перемога у Всеукраїнському конкурсі на спорудження Монументу Незалежності України, авторська участь у його спорудженні.

Освіта

Київський державний художній інститут (зараз Національна академія образотворчого мистецтва і архітектури) · Спеціальність - архітектура. (Київ)
Архітектура
повна вища, 10.1978 − 07.1982 (3 роки 9 місяців)
Київський технікум радіоелектроніки, спеціальність.  (Київ)
Технік технолог
, 09.1978 − 06.1980 (1 рік 9 місяців)

Знання мов:

Англійська - Початковий

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: Працюю на ПК, знаю Автокад, Корелдро, Фотощоп.
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Маю навички роботи на верстатах : токарному, фрезерному та сверлильному і деревооброблювальному. · Комунікабельний, цілеспрямований. · Постійно займаюся самоосвітою, мистецтво, архітектура, психологія.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору