UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Аудитор систем якості та безпечності в Києві
  5. Аудитор систем якості та безпечності
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Professional resumeПрофесійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформаціяАудитор систем якості та безпечності

Заблоковано
35 000 грн.
  8 вересня 2021  Місто: Київ
Вік:41 рік
Режим роботи:повний робочий день, вільний графік роботи
Рубрики: Виробництво; Сільське господарство, агробізнес
Готова до відряджень

Досвід роботи

професор кафедри експертизи харчових продуктів
Національний університет харчових технологій (Освіта), Київ
06.2009 − По теперішній час (14 років 10 місяців)

Обов'язки: розроблення змісту навчальних дисциплін; наукові дослідження в лабораторних умовах; розроблення нормативної документації; технологічні розрахунки (рецептури, потужності ліній тощо); презентація досліджень; розроблення системи якості відповідно до ISO 9001 та системи безпечності відповідно до ISO 22000 для операторів ринку; аналіз відповідності оператора ринку вимогам IFS Food.

Досягнення: захист кандидатскьої дисертації на тему: "Розроблення технології екструзійних картоплепродуктів підвищеної харчової цінності" (2009 р.); захист докторської дисертації на тему: "Наукове обґрунтування та розроблення технології біодеградабельного їстівного покриття для кондитерських і хлібобулочних виробів" (2019 р.). Результати дисертаціних робіт пройшли промислову апробацію.

приймальник-здавальник
АТ «Київхліб» «Булочно-кондитерський комбінат» (Виробництво), Київ
07.2004 − 08.2004 (1 місяць)

контроль за кількістю виробленої продукцією перед реалізацією її в торговельні мережі

укладальник
АТ «Київхліб» «Дослідний хлібозавод» (Виробництво), Київ
07.2003 − 08.2003 (1 місяць)

укладання хлібобулочних виробів в транспортну тару

Освіта

Національний університет харчових технологій (Київ)
технології бродильних виробницт та хлібопекарських виробів
повна вища, 09.2000 − 06.2006 (5 років 9 місяців)

Додаткова освіта

 «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач» (Prometheus, сертифікат виданий 18.09.2019 р. https://courses.prometheus.org.ua:18090/cert/2e9e31fdfd9b47da840d4d1984aa5968)
 «Нові технології та інновації у вищій освіті. Активне викладання та навчання» (Інститут менеджменту інформаційних систем, м. Рига, Латвія 15.01-15.04.2020 р., сертифікат №1-22/12-20)

Знання мов:

Англійська - Вище середнього
Додатково: Спілкування на побутові теми, читання наукової літератури

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: вільне володіння ПК
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: відповідальність, працездатність, комунікабельність, сумлінність
Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: знайти роботи, яка дозволить реалізувати потенціал та монетизувати отримані теоретичні знання і навики

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору