UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Івано-Франківську, Резюме в Львові, Резюме в Тернополі, Резюме в Чернівцях
  4. Резюме Бар менеджер в
  5. Бар менеджер
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Бар менеджер

Заблоковано
  1 вересня 2019  Місто: Івано-Франківськ
 Готовий до переїзду в: Львів, Тернопіль, Чернівці
Вік:29 років
Режим роботи:повний робочий день, вільний графік роботи, плаваючий графік роботи
Рубрики: Ресторанний бізнес, кулінарія; Керівництво; Сфера розваг
Готовий до відряджень

Досвід роботи

Консультант
RESTO Гриль & Вино (Ресторан), Івано-Франківськ
04.2019 − 05.2019

Створення коктейльної карти та безалкогольних напоїв на домашній сировині

Бар-менеджер/Консультант
Park Hotel Fomich Fito-bar (Готельно-ресторанний комплекс), Буковель
12.2018 − 03.2019 (2 місяці)

Створення оздоровчих напоїв для фіто-бару (коктейлів на основі різноманітних видів рослинної клітковини, спіруліни тощо, кисломолочних і фруктових смузі, мілкшейків, лимонадів та чаїв на домашній сировині)

Бар-менеджер/Консультант
Park Hotel Fomich Lounge bar (Готельно-ресторанний комплекс), Буковель
12.2018 − 03.2019 (2 місяці)

Створення коктейльної карти класичного типу, холодних та гарячих безалкогольних напоїв

Консультант
Old Baker (Кав'ярня, пекарня), Івано-Франківськ
08.2018 − 09.2018 (1 місяць)

Консультація та побудова меню для кавярні, стажування персоналу

Бар-менеджер
InSide Lounge IF (Лаунж-бар), Івано-Франківськ
07.2018 − 09.2018 (2 місяці)

Побудова барного меню і коктейльної карти з елементами Tiki культури, стажування персоналу, контроль робочого процесу

Консультант
Хінкальня грузинський ресторан (Ресторан), Івано-Франківськ
07.2018 − 08.2018 (1 місяць)

Створення коктейльної карти і безалкогольних напоїв на домашній сировині

Бармен, сомельє
Whisky Bar (Бар-ресторан), Буковель
12.2017 − 03.2019 (1 рік 2 місяці)

Робота за стійкою, проведення дегустацій віскі різних типів (солодових, зернових, купажованих)

Старший бармен
Copper Head. Beer workshop (Ресторан, пивоварня), Івано-Франківськ
12.2016 − 12.2017 (1 рік )

Робота за стійкою, стажування персоналу

Освіта

Національний університет «Львівська політехніка» (Львів)
Кафедра теплоенергетики, теплових та атомних електричних станцій
незакінчена вища, 09.2012 − 03.2015 (2 роки 5 місяців)

Знання мов:

Англійська - Середній, Російська - Професійний (експерт), Українська - Професійний (експерт)

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: Microsoft Excel, Microsoft Word
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Досвід роботи в барній сфері 4 роки в закладах різного типу та напрямку бару. Виконував обовязки від бармена до бар-менеджера та адміністратора Професійні вміння: *Проектування бару *Концептуальна побудова барного меню і коктейльної карти відносно типу закладу *Замовлення необхідного барного інвертару, посуду та обладннання *Навчання та робота з персоналом (контроль робочого процесу) *Проведення дегустацій напоїв міцної групи *Проведення івентів за участю бару
Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Для мене в роботі важливими і життєво необхідними пунктами є: *Дотримання робочого етикету *Здатність самостійно вирішувати проблеми *Позитивне мислення Люблю свою роботу і завжди вкурсі свіжих трендів барної сфери

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору