UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Бухгалтер в Києві
  5. Бухгалтер
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Бухгалтер

Заблоковано
12 000 грн.
 20 листопада 2017  Місто: Київ
Вік:52 роки
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Бухгалтерія, фінанси, облік/аудит
 Є діти 

Досвід роботи

Провідний бухгалтер
ТОВ "ГРАНУМ ІНВЕСТ", ТОВ "ГРАНУМ ТРЕЙДІНГ"
04.2012 − 11.2017 (5 років 6 місяців)
Ведення обліку основних засобів, МНМА та НМА (придбання, введення в експлуатацію, вибуття, списання, робота з матеріально-відповідальними особами, нарахування амортизації). Облік ПММ та запчастин для авто. Автотранспорт на підприємстві (власний і орендований). Робота зі страховими компаніями щодо КАСКО та автоцивілки. Проведення в обліку страхових випадків. Перевірка подорожніх листів та звітів про використання палива. Проведення інвентаризацій. Формування та обробка актів звірки з контрагентами. Ведення обліку придбання товарів та послуг. Робота з первинними документами. Виписка та отримання податкових накладних через сервіс M.E.Doc та проведення їх в обліку. Приймала участь у формуванні податкової та фінансової звітності. Робота з клієнт-банком. Переробка зернових. Робота з давальною сировиною. Виробництво борошна та висівок. Складський облік. Облік отриманих та наданих послуг. Розрахунки з дебіторами та кредиторами. Ведення розрахунків з підзвітними особами.
Бухгалтер
ПАТ "Укртара-Воланпак"
05.2007 − 11.2011 (4 роки 6 місяців)
заступник головного бухгалтера: нарахування з/п 250 чол. Складання та здача статистичних звітів. Робота із банками. Виконання касових операції та розрахунків із підзвітними особами. Розрахунки з дебіторами і кредиторами. Складання внутрішньої звітності. Ведення первинної документації. Реалізація товарів. Ведення обліку ПММ. Вантажний автотранспорт на підприємстві. Досвід ведення обліку у програмі 1С-7.7. Здійснення всіх необхідних операцій при складанні фінансової звітності. Облік ОЗ,МНМА та НМА. Облік сировини та матеріалів та виготовлення готової продукції. Факторинг. Складський облік. Проведення інвентаризацій.
Бухгалтер
Трамвайне ремонтно-експлуатаційне депо ім. Шевченка
11.1997 − 05.2007 (9 років 6 місяців)
Ведення обліку сировини та матеріалів. Ведення роботи заготівельної дільниці (Середні та капітальні ремонти рухомого складу). Калькуляції. Нарахування та облік заробітної плати. Ведення журналів ордерів, головна книга. Участь у складанні бухгалтерської та податкової звітності.

Освіта

МНТУ ім. академіка Ю. Бугая
Облік і аудит
повна вища, 09.2009 − 06.2012 (2 роки 9 місяців)

Додаткова інформація

Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Постійно підвищую свій кваліфікаційний рівень, відвідуючи різноманітні бухгалтерські семінари. Комунікабельна, уважна, цілеспрямована. Легко знаходжу спільну мову з людьми різного віку. Легко навчаюсь новому. Не боюсь труднощів. Вмію досягати намічених цілей.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору