UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Лубнах
  4. Резюме Бухгалтер в
  5. Бухгалтер
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Бухгалтер

Заблоковано
7 500 грн.
 21 січня 2018  Місто: Лубни
Вік:43 роки
Режим роботи:
Рубрики: Бухгалтерія, фінанси, облік/аудит; Керівництво
 Перебуваю в шлюбі  Є діти  Готова до відряджень

Досвід роботи

головний бухгалтер
Виробничі підприємства
01.2000 − 01.2012 (12 років )
ведення податкової та бухгалтерської звітності, складання податкової звітності, статистичної і бухгалтерської звітності, робота на всіх ділянках бухгалтерської діяльності підприємств (установ/приватних підприємців): безготівкові розрахунки, касові операції, операції з підзвітними особами, дебіторська та кредиторська заборгованість, операції з основними фондами, облік запасів, нарахування заробітної плати, визначення собівартості продукції, формування податкових накладних, списання паливно-мастильних матеріалів. Розрахунки з покупцями і постачальниками в системі клієнт-банк.

Освіта

Національний авіаційний університет
Облік і аудит
повна вища,  −

Знання мов:

Українська - Професійний (експерт), Росій - Професійний (експерт), Англійська - Початковий, Польська - Початковий

Додаткова інформація

Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Література, туризм, фітнес, музика

КВАЛІФІКАЦІЯ

Досвідчений високваліфікований спеціаліст з бухгалтерського обліку з 18-річним стажем ведення та складання фінансової звітності.

Освіта вища за спеціальністю «Облік і аудит».

Загальна та виробнича бухгалтерія, економіст, фінансист, касир

Маю значний досвід управління фінансовими справами та організацією бухгалтерського обліку в підприємствах, установах та організаціях не залежно від організаційно-правових форм. Добре знаю специфіку роботи бухгалтерії бюджетних установ та не господарюючих організацій, товариств, підприємств, приватних підприємців. Вільно володію принципами організації бухобліку на загальній та спрощеній системах оподаткування.

12 років досвіду роботи головним бухгалтером. Знаю бюджетне, податкове, трудове законодавство.

Навички: самостійне (а також в складі бухгалтерської служби) ведення податкової та бухгалтерської звітності, складання податкової звітності, статистичної і бухгалтерської звітності, робота на всіх ділянках бухгалтерської діяльності підприємств (установ/приватних підприємців): безготівкові розрахунки, касові операції, операції з підзвітними особами, дебіторська та кредиторська заборгованість, операції з основними фондами, облік запасів, нарахування заробітної плати, визначення собівартості продукції, формування податкових накладних, списання паливно-мастильних матеріалів. Розрахунки з покупцями і постачальниками в системі клієнт-банк.

Взаємодія з контролюючими органами, досвід проходження перевірок, організація аудиту. Формування звітності до Пенсійного фонду (ЄСВ) та звітності до статистики та фіскальної

Маю досвід ведення кадрової документації, в т.ч. складання наказів по особовому складу і загальних по компанії, листування з контрагентами.

Працелюбна, відповідальна, не конфліктна, ініціативна. Вмію вирішувати проблемні завдання, працювати в команді, порядна, пунктуальна, самоорганізована.

Професійні навички:

Навички роботи з комп’ютером
Практичний досвід в програмах 1С, М.E.DOc, Клієнт-банк, ІС-ПРО, Ліга Закон, «Прецедент» та іншими.

Впевнений користувач ПК з ОС Wіndоws, Linux. Досвідчений користувач: MS Office (Word, Exсel, Access, Power Point, Outlook). Вмію працювати з офісною технікою.

Одружена, маю доньку 15 років. Шкідливих звичок не маю. Веду активний спосіб життя.

Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Мета: додаткове або основне місце роботи (головний бухгалтер, помічник (заступник) головного бухгалтера, економіст, бухгалтер.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору