UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Бухгалтер в Києві
  5. Бухгалтер
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Бухгалтер

Заблоковано
 20 червня 2019  Місто: Київ
Вік:38 років
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Бухгалтерія, фінанси, облік/аудит; Офісний персонал

Досвід роботи

Головний спеціаліст відділу комплектування
ЗСУ (Державна служба), Шаргород
01.2015 − 01.2019 (4 роки )

Згідно з положеннями ст. 14, 15 Закону України «Про оборону» від 06.12.91 р. № 1932-XII.,главаVI Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» від 25.03.92 р. № 2232-XII., глава VI Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» від 25.03.92 р. № 2232-XII.

Деякі з них:проведення заходів професійно-психологічного відбору громадян, які підлягають приписці до призовної дільниці, призовників, кандидатів, які виявили бажання проходити військову службу за контрактом, військовозобов’язаних та кандидатів на військову службу у військовому резерві та громадян, які призиваються за мобілізацію.

Вивчення особистих якостей кандидатів для прийняття на військову службу за контрактом, службу у військовому резерві Збройних Сил України, навчання у вищих військових навчальних закладах Міністерства оборони України, військовозобов’язаних та призовників

Головний казначей відділу доходів та видатків
УДКСУ у Шаргородському районі (Державний бюджет), Шаргород
07.2010 − 01.2015 (4 роки 6 місяців)

Обов'язки відповідно положення про управління Державної казначейської служби України.

Деякі з них - закритя/відкриття рахунків Державного та місцевих бюджетів. Формування, контролювання, доходів, видатків Державного та місцевих бюджетів, розподіл виписок доходів, видатків Державного та місцевих бюджетів, , повернення невірно зарахований коштів,контроль використання та повернення невикористаних субвенцій Державного та місцевих бюджетів, виконання ухвал суду щодо повернення коштів. Контролювання цільового використання, здійснення проплати платіжних доручень розпорядників коштів в програмному забезпечені(правильність оформлення плат. доручень, наявність належно оформлених документів які є підставою для оформенн плат. доручень.

Додатково : адміністратор апарату захисту інформації УДКСУ(в тому числі робота з таємною інформацією), Проведення нарад з головами, бухгалтерами установ, організацій розпорядників коштів, ведення вхідної/вихідної документації, листування з установами, організаціями. Закриття року в програмному забезпечені.

головний бухгалтер
СТ "Вікторія" (Торгівля), Шаргород
02.2005 − 12.2010 (5 років 9 місяців)

Каса(оформлення прибуткових/видаткових ордерів, ведення касової книги), нарахування та утримання із заробітної плати. Надання звітів до РЦЗ, статистики, пенсійного фонду, ДФС. Складання фінансової звітності.

Освіта

Львівський торгівельно економічний університет  (Львів)
Юридичний, Правознавство
повна вища, 09.2012 − 06.2016 (3 роки 9 місяців)
Львівська комерційна академія  (Львів)
Економічний,Облік і аудит
повна вища, 09.2000 − 08.2005 (4 роки 11 місяців)

Знання мов:

Англійська - Середній

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: Word, Excel
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: - Військова служба по мобілізації 2015-2018 рр. - Учасник бойових дій - Вік-33 роки - Сімейний стан – не одружений, дітей немає - Наявність закордонного паспорту - Водійські права категорії "А", досвід водіння 12 років. - Чесний, відповідальний, дисциплінований. Маю бажання та швидко навчаюсь

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору