UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Бухгалтер-економіст, помічник бухгалтера,Ревізор. в Києві
  5. Бухгалтер-економіст, помічник бухгалтера,Ревізор.
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Бухгалтер-економіст, помічник бухгалтера,Ревізор.

Заблоковано
7 000 грн.
 22 березня 2017  Місто: Київ
Вік:34 роки
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Бухгалтерія, фінанси, облік/аудит

Досвід роботи

Освіта

середня,  −

Додаткова інформація

Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Знання мов: досконало українську та російську мову, англійську зі словником. Навики роботи з комп’ютером і оргтехнікою: вільне володіння ПК в обсязі знань досвідченого користувача MS Office: Word, EXCEL, Internet Explorer, Outlook Express, MS PowerPoint. Банківські програми: «Nadra Loans», «RetailUnion», «RсFront», «ARM.BBO», «Барс millenium»,Бухгалтерська програма 'Парус'.

Проходив навчально-виробничу практику на МП “ Атлант фіш”, терміном 8 тижнів;

з червня 2011р. по червень 2012р. працював в ПАТ КБ «Надра» на посаді менеджер по роботі з фізичними особами. З липня 2012р. по сьогодні працюю в Фонді соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та проф. захворювань (УВД ФССНВ у м. Києві), головний спеціаліст відділу бухгалтерського обліку та звітності.2005-2008 р.р. навчався в Економічному коледжі КНЕУ, спеціальність «Фінанси», диплом молодшого спеціаліста.

2008-2011 закінчив Київський Національний Економічний університет, фінансово-економічний факультет, диплом бакалавра, спеціальність “фінанси та кредит”.

2012-2013 р.р. навчався в КНЕУ на магістратурі, за напрямом підготовки “ Фінансовий менеджмент у сфері бізнесу”. Отримав диплом та здобув кваліфікацію магістра з фінансів та кредиту.Вищий навч. заклад 'Університет економіки та права 'КРОК' - підвищував кваліфікацію за програмою 'ПК для бухгалтера'; свідоцтво '1С Бухгалтерія' (версії 7.7, 8.0).

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору