Ваш надійний партнер в пошуку роботи та підборі персоналу
- Робота в Україні
- →
- Резюме
- →
- Резюме в Івано-Франківську
- →
- Резюме Директор в
- →
Директор
Дане резюме вже не актуально.Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.
Знайти схожі резюме Вік:58 років
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Сільське господарство, агробізнес
Додаткова інформація
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: високий рівень працьовитості,відповідальний;
дисциплінований, вимогливий, акуратний.
ДОСВІД РОБОТИ:
- ВАТ "Хутрофірма"Тисмениця" (1994-1998р) - начальник швейного цеху;
- ВАТ "Хутрофірма"Тисмениця" (1998-2001р) - менеджер комерційного управліня;
- ТзОВ "КарпатАгроПродукт" (2001-2005р) - начальник холодильно-упаковачного цеху;
- ТзОВ "КарпатАгроПродукт" (2005-2006р) - заступник директора по виробництву;
В коло моїх обовязків входило:
- підготовка інвестиційного продукту;
- організація та технологічний контроль мясопереробного виробництва (забійний цех, обвалювальний цех,напівфабрикатний, пакувальний цехи, морозильне виробництво,жирове відділення,кишобробна дільниця та інше.
- робота по підвищенню кваліфікаційного рівня працівників;
- контроль за якістю, технологічними виходами та процесами;
- проектуваня та введення в дію нових технологічних ліній та виробничих напрямків;
- співпраця з контролюючими органами (держветнагляд, санепідемстанція, УкрЦМСС);
- управління персоналом
- відкриття філій в районних центрах Тисмениця та Верховина;
- введення управлінського обліку на підприємстві.
Причина звільнення перехід на роботу ТзОВ «Фортуна». ВАТ "Івано-Франківський м'ясокомбінат" (2006-2010р) - виробничий директор;
ВАТ "Івано-Франківський м'ясокомбінат" (2006-2010р) - виробничий директор;
- Керівництво виробничо-господарською діяльністю;
- Координування роботи цехів;
- Организація поточного виробничого планування;
- Забезпечення правильного застосування обладнання;
- Керівництво роботою по оперативному регулюванню процесів виробництва;
- Забезпечення ритмічного випуску продукції в повному обсязі з заданою якістю;
- Аналіз та планування місячного виробничого завдання в номенклатурі для виконання в повному обсязі всього асортименту готової продукції;
- Щоденні завдання по виробництву готової продукції, визначення в використанні сировини,супутніх матеріалів.Львівський зооветеринарний інститут