UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Директор, помощник директора в Києві
  5. Директор, помощник директора
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Директор, помощник директора

Заблоковано
 17 січня 2018  Місто: Київ
Вік:44 роки
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: HR, управління персоналом; Керівництво; Інші пропозиції
Готовий до відряджень

Досвід роботи

Директор
ТОВ
08.2016 − 11.2017 (1 рік 3 місяці)
Головний спеціаліст
Подільська районна в місті Києві державна адміністрація
04.2010 − 01.2015 (4 роки 9 місяців)
Заступник начальника відділу
Міністерство охорони навколишнього природного середовища
02.2009 − 03.2010 (1 рік )
Головний спеціаліст
Київська міська державна адміністрація
10.2007 − 01.2009 (1 рік 3 місяці)
Головний спеціаліст
Шевченківська районна в місті Києві державна адміністрація
01.2001 − 09.2007 (6 років 8 місяців)

Освіта

Національний технічний університет - інженер
спеціаліст з питань охорони навколишнього природного середовища, стаціонар (1995-2000)
повна вища, 09.1995 − 09.2000 (5 років )

Знання мов:

Англійський - Початковий, Русский - Професійний (експерт), Українский - Професійний (експерт)

Додаткова інформація

Особисті якості, хобі, захоплення, навички:  Досвід діяльності Маю досвід роботи на адміністративних посадах. Практичний досвід взаємодії з держаними органами та уповноваженими посадовими особами органів державної влади, що здійснюють контроль за діяльністю фізичних та юридичних осіб, досвід ведення діловодства та роботи з документацією, досвід підготовки листів підприємствам, установам, організаціям незалежно від форми власності, знання законодавства України, адміністративної практики, досвід управління командою, стратегічного планування та самостійного прийняття рішень, організація діяльності підприємства з позиції Startup. Маю досвід роботи організації діяльності ресторанного бізнесу. Маю практичний досвід за дотриманням вимог діючого законодавства в сфері контролю за благоустроєм міста, в сфері містобудування, архітектури та землеустрою, перевірок підприємств, установ, організацій різної форми власності, знання нормативно-правових актів, що характеризують діяльність міста. Досвід координації роботи комунальних підприємств міста та комунікації з іншими організаціями міста та районів. Досвід роботи та практичне знання при розміщенні та контролю за влаштуванням об'єктів (кіосків, МАФів, торгівельних павільйонів, наметів, об'єктів зовнішньої реклами, літніх майданчиків біля закладів ресторанного господарства, влаштування окремих вхідних груп, проведення ремонтних та будівельних робіт), розташованих на земельних ділянках, що знаходяться в муніципальній власності, з урахуванням вимог діючого законодавства. Маю практичний досвід партнерських та ділових (позиційних та раціональних) переговорів різного рівня складності та врегулювання конфлікту інтересів, здійснення контролю. Маю досвід збору та підготовки тендерної документації до участі у тендерних торгах, написання презентаційних статей, розробки та впровадження інноваційних програм та оптимізації діяльності підприємства, оформлення проєктно-дозвільної документації. Маю досвід самостійної розробки та практичного впровадження системи KPI (Key Performаnсе Indicators) - ключових показників ефективності діяльності, оцінки та критеріїв щодо виконання завдань та функцій персоналу, виконання кадрової роботи та процедури пошуку, підбору, працевлаштування персоналу, збору та формування кадрової документації, розробки кадрової політики. Маю практичне знання методів налагодження взаємовідносин та ведення переговорного процесу з представниками комунальних підприємств міста, державними службовцями Київської міської державної адміністрації, представниками районних в місті Києві державних адміністрацій з метою вирішення завдань та функцій підприємства. Володію англійською, російською, українською мовами, маю посвідчення водія категорій В,С, практичне знання психології.

Досвід діяльності

Маю досвід роботи на адміністративних посадах. Практичний досвід взаємодії з держаними органами та уповноваженими посадовими особами органів державної влади, що здійснюють контроль за діяльністю фізичних та юридичних осіб, досвід ведення діловодства та роботи з документацією, досвід підготовки листів підприємствам, установам, організаціям незалежно від форми власності, знання законодавства України, адміністративної практики, досвід управління командою, стратегічного планування та самостійного прийняття рішень, організація діяльності підприємства з позиції Startup.

Маю досвід роботи організації діяльності ресторанного бізнесу.

Маю практичний досвід за дотриманням вимог діючого законодавства в сфері контролю за благоустроєм міста, в сфері містобудування, архітектури та землеустрою, перевірок підприємств, установ, організацій різної форми власності, знання нормативно-правових актів, що характеризують діяльність міста. Досвід координації роботи комунальних підприємств міста та комунікації з іншими організаціями міста та районів.

Досвід роботи та практичне знання при розміщенні та контролю за влаштуванням об'єктів (кіосків, МАФів, торгівельних павільйонів, наметів, об'єктів зовнішньої реклами, літніх майданчиків біля закладів ресторанного господарства, влаштування окремих вхідних груп, проведення ремонтних та будівельних робіт), розташованих на земельних ділянках, що знаходяться в муніципальній власності, з урахуванням вимог діючого законодавства.

Маю практичний досвід партнерських та ділових (позиційних та раціональних) переговорів різного рівня складності та врегулювання конфлікту інтересів, здійснення контролю.

Маю досвід збору та підготовки тендерної документації до участі у тендерних торгах, написання презентаційних статей, розробки та впровадження інноваційних програм та оптимізації діяльності підприємства, оформлення проєктно-дозвільної документації.

Маю досвід самостійної розробки та практичного впровадження системи KPI (Key Performаnсе Indicators) - ключових показників ефективності діяльності, оцінки та критеріїв щодо виконання завдань та функцій персоналу, виконання кадрової роботи та процедури пошуку, підбору, працевлаштування персоналу, збору та формування кадрової документації, розробки кадрової політики.

Маю практичне знання методів налагодження взаємовідносин та ведення переговорного процесу з представниками комунальних підприємств міста, державними службовцями Київської міської державної адміністрації, представниками районних в місті Києві державних адміністрацій з метою вирішення завдань та функцій підприємства.

Володію англійською, російською, українською мовами, маю посвідчення водія категорій В,С, практичне знання психології.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору