Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
    1. Робота в Україні
    2. Резюме
    3. Резюме в Києві
    4. Резюме Директор ресторана, ассистент директора ресторана в Києві
    5. Директор ресторана, ассистент директора ресторана
    Запропонувати вакансію
    Даний шукач вважав за краще приховати свої власні дані

    Директор ресторана, ассистент директора ресторана

    Заблоковано
    30 000 грн.
     25 серпня   Місто: Київ
    Вік: 39 років
    Режим роботи: повний робочий день
    Рубрики: Ресторанний бізнес, кулінарія; Керівництво; Інші пропозиції
     Перебуваю в шлюбі  Готова до переїзду в:

    Опис

    Бочкарьова Катерина Михайлівна

    Бажана посада: асистент керівника, заступник керівника, керівник сегменту HoReCa

    Зайнятість: повна

    Готовність до відряджень: так

    Бажаний рівень оплати: 30000.00грн.


    Особиста інформація

    Громадянство: Українка

    Адреса проживання: м. Київ, Шевченківський район

    Освіта: професійно-технічна

    Дата народження: 12.08.1981р.

    Стать: Жіноча

    Сімейній стан: заміжня


    Вміння та компетентності

    Організація та контроль структури управління ТОВ

    Складання та погодження бюджетів

    Стратегічний розвиток ТОВ, контроль ефективності

    Порівняльна характеристика конкурентних переваг

    SWOT-аналіз середовища функціонування ТОВ

    Проведення АВС аналізу меню закладу

    Удосконалення прямого маркетингу, стимулювання збуту

    Формування промо-акцій закладу (річний, місячний, тижневий)

    Ведення й контроль касової дисципліни

    Організація та контроль банкетів, фуршетів, Private Dining, дитячих свят

    Створення команди однодумців

    Підбір персоналу, проведення співбесід

    Проведення навчань, тренінгів для персоналу

    Організація атестацій персоналу з метою підвищення професійного рівня та класифікації

    Керування від 23 до 65 чоловік штату


    Досвід роботи

    керівник закладу

    Листопад 2017р. – березень 2020р.: ресторан ” Molto Bene” (м. Київ), керівник закладу, зв’язку с карантином проект закрили

    Червень 2015р. – жовтень 2017р.: ресторан ” Тандир ” (м. Київ), керівник закладу

    2009 – 2015р.р.: ресторан ” Тандир ” (м. Київ), старший менеджер, заступник керівника

    2007 – 2009р.р.: ресторан ” Хуторок, Конча-Заспа ” (м. Київ), старший адміністратор

    2006 – 2007р.р.: ресторан “ Казанова “ (м. Київ) , адміністратор – касир

    2002 – 2006р.р.: ресторан “ Тіроль “ (м. Київ) , офіціант, адміністратор, директор.

    2001 – 2002р.р.: готель “ Експрес “ (м. Київ) , чергова по поверху .

    2000 рік: готельний комплекс “ Президент - готель “ Київський “ (м. Київ) , покоївка


    Освіта

    1999 - 2002р.р.: Київський технікум готельного господарства за спеціальністю “ Організація обслуговування в готелях і туристських комплексах “, здобула кваліфікацію техніка-організатора

    1998 - 1999 р. р.: Економіко – юридичне училище за спеціальністю “ Секретар – референт, покоївка (зі знанням іноземної мови), здобула кваліфікацію секретар – референт, покоївка


    Курси та тренінги

    2016-2017р.р. успішно пройшла програму “ Школа Управлінця “ , тренер курсу Петруха Т.

    Січень 2017р. майстер-клас “ Менеджер і команда. Як створити команду мрії “, Батирев М.

    2018р. – тренінг з тем “ Мотивація “, “ Комунікація в стилі коучинг “, тренер курсу Петруха Т.


    Додаткова інформація

    Мова: українська, російська – вільно, англійська - читаю, перекладаю

    Знання ПК: вільний користувач, Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft Power Point, Інтернет, Електрона пошта

    Хобі: кулінарія, мандрівки, живе спілкування, спорт, читання книжок на різну тематику

    Особисті риси: комунікабельність, відповідальність, лідерство, цілеспрямованість, постійний саморозвиток, вимоглива до себе і до оточуючих, доброзичливість, інтелігентність, сумлінно і відповідально ставлюсь до виконання завдань та окремих доручень, відсутність шкідливих звичок. Життєва позиція: Можливо все!!!!

    Причина скарги *

    Опишіть коротко суть скарги *

    Часто шукають

    ↑ Вгору