UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Рівному
  4. Резюме Директор руководитель управляющий в
  5. Директор руководитель управляющий
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Директор руководитель управляющий

Заблоковано
  4 вересня 2017  Місто: Рівне
Вік:41 рік
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Керівництво

Досвід роботи

Керуючий супермаркету №1 м.Рівне
Fozzy Group «Сільпо»
03.2012 − 10.2016 (4 роки 6 місяців)
Аналогічні попереднім. Додаткові обов’язки: організація процесу роботи на магазині виробництва : цех пекарня ; цех кондитерський з подальшою відгрузкою продукції на 7 супермаркетів. Досягнення: значне покращення операційних показників магазину . систематичне знаходження магазину в топ рейтингу магазинів регіону та мережі . володарь кубків кращий магазин куста різних періодів . Участь в ряді виставок .які проходили в м.Рівному. Управління колективом 150-180 чол.
Керуючий супермаркету м.Ужгород
Fozzy Group «Сільпо»
03.2010 − 03.2012 (2 роки )
Аналогічні попереднім. Досягнення :покращення всіх операційних показників діяльньності магазину вивід магазину із статусу збиткового в статус прибуткового . За 1,5р вдалося підняти всі операційні показники і на довгий час укріпити магазин в лідерах регіону . Управління колективом 70 чол.
Керуючий супермаркету №4 м.Рівне
Fozzy Group «Сільпо»
07.2009 − 04.2010 (9 місяців)
Аналогічні попереднім За період роботи на посаді магазин отримав відзнаку – 1 рангу за найкращу долю продаж імпортного товару в зах.регіони
Керуючий супермаркету №4 м.Рівне
Fozzy Group «Сільпо»
09.2008 − 11.2008 (1 місяць)
1. Аналіз виконання поточних та планових показників магазину; 2. Формування ефективної працюючої команди працівників; 3. Керування процесом підбору персоналу, проведення співбесід. Прийняття кінцевого рішення про всі кадрові прийоми, переміщення та звільнення працівників магазину. 4. Контроль складання та дотримання оптимальних графіків роботи працівників магазину 5. Щоденний контроль ведення касових процедур згідно інструкцій; 6. Організація ведення обліково-звітної та іншої встановленої документації; 7. Забезпечення збереження товарно-матеріальних цінностей, вжиття заходів для запобігання втратам; 8. Виконання цілей поставлених перед магазином керівництвом мережі 9. Супроводження перевірок, які проводять державні контролюючі органи і представники суміжних служб мережі і т.д. 10. Робота з PnL показниками магазину. 11. Оцінка персоналу магазину. Управління колективом 80 чол
администратор супермаркету
Fozzy Group «Сільпо»
08.2007 − 09.2008 (1 рік )
1. Організація та контроль процесу навчання нових працівників, удосконалення та стажування штатних працівників. 2. Контроль складання та дотримання оптимальних графіків роботи працівників магазину 3. Організація і контроль обліку робочого часу працівників магазину 4. Робота з внутрішніми розпорядженнями керівництва, стандартами, інструкціями щодо їх виконання працівниками магазину 5. За відсутності керуючого – повне виконання його обов’язків 6. Організація, ведення, контроль виконання технологічних процесів магазину 7. Проведення часткових та планових переобліків Управління зміною магазину 60 чол.
Завідувач відділу
Fozzy Group «Сільпо»
08.2006 − 08.2007 (1 рік )
Організація та координація роботи відділу, ведення табелю робочого часу працівників відділу, робота з асортиментом відділу, створення замовлень по прямих постачальниках, проведення моніторингів конкурентів, робота із коректністю залишків відділу ( в т.ч. проведення часткових та планових переобліків) підбір та навчання продавців . Управління колективом 10чол.
Управляючий
Піцерією «Бруклін
02.2005 − 06.2006 (1 рік 4 місяці)
Організація та координація роботи закладу, проведення закупок , підбір та навчання персоналу та інш. Управління колективом 25 чол.

Освіта

Рівненський національний Університет Водного господарства та природокористування
«менеджер на ринку товарів та послуг » факультет «менеджменту»
повна вища, 09.2000 − 06.2005 (4 роки 9 місяців)

Додаткова інформація

Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Тренінги : « Психологія управління персоналом » , «Лідерство та психологія впливу » тренер Диана та Лесь Кебас ; «Підвищення якості обслуговування : орієнтація на на потреби гостя » тренер Тетяна Наумович; «Особиста ефективність керівника» тренер Григорій Хмельницький. ; «Тайм менеджмент» Олена Сисоева ; «Цільовий Відбір персоналу » та інш. Особисті якості та навички :Відповідальність, пунктуальність, націленість на результат, комунікабельність, лідерство, виконавчість, аналітичний склад розуму, вміння поставити робочий процес з нуля, швидка адаптація до нововведень, стресостійкість. Наявний досвід в управлінні штатом персоналу у кількості 180 чол. Захоплення; спорт
Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Мене цікавить робота в сфері комерційної та операційною діяльністю в великій торгівельній мережі національного рівня, або успішної регіональної мережі.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору