UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Хмельницькому
  4. Резюме Економист в
  5. Економист
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Економист

Заблоковано
4 000 грн.
 21 квітня 2015  Місто: Хмельницький
Вік:36 років
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Банківська справа, ломбарди; Торгівля, продажі, закупівлі; Туризм та спорт

Опис

Освіта: 2008-2011 рр. – навчання в Київському Національному університеті біоресурсів і природокористування України, факультет «Менеджмент», спеціальність «Маркетинг».

2005-2007 рр. – навчання в Хмельницькому торгово-економічному коледжі Київського національного торгово-економічного університету, за спеціальністю «Біржова діяльність», спеціалізація «Оцінка цілісного майна, операції з нерухомістю». Отримав диплом молодшого спеціаліста з відзнакою.

Досвід роботи:

З 12.2010 – 03.2015 рр. – працював в АТ «Дельта Банк» на посаді економіст.

Обов’язки:

Надання інформації про продукти та послуги Банку існуючим та потенційним клієнтам; Повна ідентифікація клієнта; Консультація клієнтів з питань кредитування; Оформлення кредитних договорів; Оформлення та видача особистих, миттєвих, кредитних, зарплатних, пенсійних, студентських, соціальних карт ( MasterCard, VISA); Робота з неплатіжністю карток; Облік карт; Укладання договорів, повязаних iз залученням коштiв на депозити; Оформлення страхових продуктів: страхування нерухомості, особисте страхування; Видача споживчих кредитів; Розрахунок суми кредиту та розміру щомісячних платежів в рахунок погашення заборгованості, перевірка наявності необхідних документів; Відкриття, закриття та обслуговування поточних, ощадних, депозитних рахунків; Робота з картковими рахунками; Відправка, виплати міжнародних грошових переказів; Робота з готівковими коштами; Просування продуктів та послуг Банку з метою виконання поставлених кількісних та якісних завдань; Активне залучення нових кієнтів та розширення клієнтської бази; Вирішення проблемних ситуацій, які виникають на відділені; Виконання всіх доручень ГО;

Додаткові відомості:Досвідчений користувач: MSOffice, навики роботи з Internet (MSExplorer, MozillaFirefox, Opera), знання оргтехніки (факс, телефон, принтер, сканер), навики з активних продаж, діловий етикет, досвід спілкування з людьми. Також володію програмним комплексом " АВС Б-2"

Додаткова інформація

Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: самовдосконалення, кар’єрний ріст.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору