UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Луцьку
  4. Резюме Фахівець з безпеки готового продукту (підтримка та впровадження системи НАССР) в
  5. Фахівець з безпеки готового продукту (підтримка та впровадження системи НАССР)
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Фахівець з безпеки готового продукту (підтримка та впровадження системи НАССР)

Заблоковано
 14 серпня 2019  Місто: Луцьк
Вік:38 років
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Виробництво
 Перебуваю в шлюбі  Є діти  Готова до відряджень

Досвід роботи

фахівець з безпеки готового продукту (підтримка та впровадження системи НАССР)
ПрАТ "Волиньхолдінг"
08.2017 − 02.2018 (5 місяців)
- Впровадження та підтримка системи НАССР на харчовому виробництві. - Проведення оцінки ризиків для готового продукту, для сировини, пакувальних матеріалів. - Створення НАССР (Система аналізу ризиків та контролю у критичних точках планів з визначенням точок ССР - контрольних критичних точок - ККТ та операційних програм передумов (точки OPRP). - Проведення аналізу причин виникнення невідповідностей. Розробка коригувальних дій по невідповідностях та відслідкування їх ефективності. - Участь в аудитах постачальників. - Дотримання вимог інтегрованої системи менеджменту (ІСМ) (виробничої безпеки, професійного здоров'я та охорони навколишнього середовища).Участь в підтримці та покращенні програм якості, безпечності: NQMS, NFSMS, ISO 9001, FSSC 22000. Забезпечення процедури прослідкованості від готової продукції до постачальників сировини; - Організація та проведення засіданнях HACCP команди (Система аналізу ризиків та контролю у критичних точках) . Проведення навчання з питань якості та безпечності сировини; - Учасник команди внутрішніх аудиторів (проведення внутрішніх аудитів в різних відділах фабрики та підготовка звітів та пропозицій по усуненню недоліків). Систематичне проведення поведінкових аудитів по якості на виробництві, складах на відповідність дотримання вимог промислової санітарії (GMP), нормативних актів з охорони праці, екологічної та протипожежної безпеки, особистої гігієни. Беру участь в аудитах постачальників сировини, участь у проекті з розвитку постачальників шляхом надання консультацій, щодо якості та безпечності сировини;
фахівець з якості сировини
ПрАТ "Волиньхолдінг"
07.2013 − 08.2017 (4 роки 1 місяць)
- Організація вхідного контролю сировини. Перевірка та прийняття рішення щодо можливості використання партій сировини за результатами їх вхідного контролю та моніторингу. Перевірка відповідності вимогам закупівельних специфікацій. Відповідність вимогам українського та європейського законодавства. Організація проведення моніторингу сировини в незалежних лабораторіях (в українських та європейських) на відповідність вимогам безпеки харчового продукту ( перевірка на контамінацію сировини) - Створення та узгодження з постачальниками закупівельних специфікацій для сировини ; - Розробка інструкції, процедур, стандартів та іншої документації, що стосується контролю якості сировини; - Управленні невідповідностями щодо якості сировини, Проведення аналізу причин виникнення невідповідностей. Розробка коригувальних дій по невідповідностях та відслідкування їх ефективності. Комунікація з постачальниками (українськими та іноземними) щодо причин невідповідностей за результатами їх розгляду, організація та проведення зустрічей з постачальниками (українськими та іноземними) з питань якості сировини; - Розгляд та проведення аналізу причин невідповідностей готового продукту, що мають відношення до якості сировини (в тому числі ті, які призвели до рекламацій і претензій споживачів та покупців до якості продукції). Опрацювання скарг споживачів та покупців, що стосуються якості сировини. Вивчення причин, що викликають погіршення якості продукції, участь у розробці заходів щодо їх усунення. Організація процесу перевірки партій сировини на інспекційному столі з металодетектором (розробка інструкцій та стандартів по сортуванню сировини, проведення навчань для сортувальників сировини, перевірка ефективності процесу сортування) ; - Виконання компетентої роботи в ролях системи GLOBE/SAP відповідно до призначення посади. Cтворення інспекційних планів в системі SAP та впровадження схеми моніторингу якості сировини (QMS) ; - Участь у підтримці та впровадженні TPM (Загальне управління продуктивністю) - сфера - Узгодження Цілей.
Інженер - лаборант вимірювальної лабораторії з контролю виробництва
ПрАТ «Волиньхолдінг»
11.2012 − 07.2013 (7 місяців)
- Проведення щоденних дегустацій сировини; - Розробка стандартів, інструкцій, сенсорних специфікацій на сировину по проведенню сенсорної оцінки сировин; - Проведення тренінгів з питань елементів сенсорної оцінки сировини. - Організація та проведення моніторингу сировини на відповідність вимог по якості сировини; - Контроль наявності та приготування реактивів у вимірювальній лабораторії з контролю виробництва; - Організація та участь у проходженні тесту на професійність ( Р-тест).
лаборант хімічного аналізу вимірювальної лабораторії з контролю виробництва
ПрАТ «Волиньхолдінг»
06.2008 − 11.2012 (4 роки 5 місяців)
- Відбір зразків та проведення фізико-хімічного аналізу готової продукції на відповідність вимогам по якості; - Проведення фізико-хімічного аналізу сировии на відповідність вимогам по якості; - Участь у проходженні тесту на професійність ( Р-тест) ; - Аналіз референсних зразків. статистична обробка результатів в програмі Q-stat; - Актуалізація та створення внутрішніх лабораторних інструкцій.

Освіта

СНУ ім. Лесі Українки, хімічний факультет, спеціальність "Хімія", спеціаліст
хімічний факультет, спеціальність "Хімія"
повна вища, 09.2003 − 06.2013 (9 років 9 місяців)

Знання мов:

Англійський - Професійний (експерт)

Додаткова інформація

Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Англійська мова - рівень вище середнього - спілкування з носіями мови, листування, читання документів, інструкцій; активний користувач : MS Office (Word, Excel, Power Point, Outlook,Visio), Internet, знання системи SAP.

Цілеспрямованість, працелюбність, стресостійкість, вміння працювати в команді.

Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Гідна оплата праці, хороший колектив, можливості для розвитку.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору