UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Финансист, юрист-международник, консультант в Києві
  5. Финансист, юрист-международник, консультант
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Финансист, юрист-международник, консультант

Заблоковано
10 000 грн.
 15 липня 2015  Місто: Київ
Вік:42 роки
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Бухгалтерія, фінанси, облік/аудит; Юриспруденція, право; Банківська справа, ломбарди; Консалтинг
 Перебуваю в шлюбі  Є діти  Готова до відряджень

Опис

ОСВІТА:

1997 – 1999 рр. – навчання у Рівненському обласному ліцеї-інтернаті педагогічного профілю, філологічна група з поглибленим вивченням німецької мови.

1999 – 2003 рр. – навчання у вищому навчальному закладі «Львівський державний фінансово-економічний інститут», фінансово-економічний факультет, спеціальність «Фінанси»; отримала базову вищу освіту за напрямком підготовки «Економіка і підприємництво» та здобула кваліфікацію бакалавра з фінансів. За високі досягнення у навчанні у 2003 р. призначено Президентську стипендію.

2003-2005 рр. – навчання у вищому навчальному закладі «Український державний університет економіки і фінансів», фінансово-економічний факультет, спеціальність «Державні фінанси»; захистила магістерську дипломну роботу на тему: «Міжнародні конвенції як один з інструментів регулювання зовнішньоекономічних відносин», отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Фінанси» та здобула кваліфікацію магістра з фінансів.

2007-2011 рр. – навчання у вищому навчальному закладі «Львівський національний університет ім. Івана Франка» (заочна форма), факультет міжнародного права та бізнесу, спеціальність – «Міжнародні відносини/Міжнародне право»; захистила дипломну роботу на тему: «Уніфікація правового регулювання іноземних інвестицій в державах-членах СНД» та здобула кваліфікацію «юрист-міжнародник».

2008 р. – підвищення кваліфікації в навчальному центрі Міжнародної організації праці (м. Турин, Італія) за напрямом «Закупівля товарів та послуг за правилами Світового банку».

2009 р. – короткострокове навчання у Представництві Світового банку в Україні з питань здійснення закупівель товарів та послуг, моніторингу та оцінки результатів проектів.

ДОСВІД РОБОТИ:

05.2014-

т/час

Головний економіст-фінансист відділу фінансування проектів Світового банку Департаменту боргової та міжнародної фінансової політики

01.2008-

05.2014

Головний економіст-фінансист сектору супроводження проекту «Модернізація державних фінансів» Департаменту співробітництва з міжнародними фінансовими організаціями

02.2007-01.2008

Головний економіст-фінансист відділу міжбюджетного регулювання Департаменту територіальних бюджетів.

Нагороджена Почесною грамотою Міністерства фінансів України.

10.2005-02.2007

Провідний економіст відділу міжбюджетного регулювання Департаменту територіальних бюджетів

02.2005-10.2005

Економіст першої категорії відділу інформаційно-аналітичного забезпечення Департаменту місцевих бюджетів Міністерства фінансів України

Державний службовець 9-го рангу

Володіння мовами: українська – рідна, російська – вільно, ділова англійська, німецька – базовий рівень.

Навики роботи з комп’ютером - рівень досвідченого користувача: офісні програми, графічні редактори, Інтернет, електронна пошта, підтримка сай ту, розміщення оголошень.

Особисті якості: енергійна, цілеспрямована, з почуттям гумору, комунікабельна, працелюбна, добросовісна, наполеглива, креативна, володію аналітичним мисленням, легко та швидко навчаюсь новому. У спілкуванні з людьми тактовна і доброзичлива.

Водійське посвідчення категорії В.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору