UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Фінансовий директор, аналітик, керівник фінансово-економічного відділу в Києві
  5. Фінансовий директор, аналітик, керівник фінансово-економічного відділу
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Фінансовий директор, аналітик, керівник фінансово-економічного відділу

Заблоковано
 15 березня 2021  Місто: Київ
Вік:51 рік
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Бухгалтерія, фінанси, облік/аудит

Опис

Мета: знайти найкраще застосування своїх знань та досвіду в компанії, що динамічно розвивається, для збільшення добробуту, розвитку та зростання.

Кваліфікація:
Дипломований спеціаліст з питань бюджетування, контролю та аналізу господарської діяльності підприємств, установ, організацій з 26-річним стажем роботи. Досвідчений користувач ПК (MS, Word, Excel). Розвинені навички фінансового аналізу, аналіз план/факт Profit & Loss, Cash & Flow, факторний аналіз відхилень за статтями і ЦФО. Досвід написання регламентних документів. Досвід складання бюджетних програм розвитку установ галузей соціальної сфери.

Професійна діяльність пов'язана зі складанням проєкту бюджету району, до складу якого входили 95 бюджетних установ галузей освіти, охорони здоров'я, культури, фізичної культури, соціального захисту населення;

здійснення загальної організації та управління виконанням бюджету, координація діяльності учасників бюджетного процесу; підготовка балансу фінансових ресурсів району;

підготовка пакету документів з метою отримання позик в органах Державного казначейства України.

Життєва позиція і порядність + підтримка колективу дали можливість не тільки врегульовувати складні ситуації, але й затвердитись у високому ритмі життя, постійних змінах у чинному законодавстві.

Відмінні базові знання удосконалюю та не зупиняюсь на досягнутому.

Особисті якості :

стратегічне мислення, системний підхід до вирішення питань, висока організованість; уміння працювати в режимі багатозадачності; стресостійкість, висока орієнтованість на результат; уважність, відповідальність, вміння вибудовувати конструктивні робочі взаємини; вміння працювати з великою кількістю інформації та навички в систематизації документів; зацікавленість в успішності та рості компанії; розуміння дресскоду без втрати жіночості та ділового стилю; вміння приймати рішення, почуття гумору, прояв ентузіазму для професіонального росту.

Трудова діяльність:

04.2002 – 12.2020 начальник управління фінансів районної державної адміністрації;

12.2000 - 04.2002 заступник начальника управління; головний бухгалтер фінансового управління райдержадміністрації;

07.1994 – 12.2000 економіст; головний спеціаліст; начальник відділу фінансів підприємств комунальної власності агропромислового комплексу та нових форм господарювання райфінвідділу.

Освіта: Луганський сільськогосподарський інститут, спеціальність «Бухгалтерський облік, контроль і аналіз господарської діяльності» (1989-1994),

Східноукраїнський державний університет, спеціальність «Державне управління» (1997-1999), кваліфікація «Магістр державного управління».

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору