UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Главный юрисконсульт в Києві
  5. Главный юрисконсульт
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Главный юрисконсульт

Заблоковано
 13 березня 2018  Місто: Київ
Вік:41 рік
Режим роботи:
Рубрики: Керівництво; Юриспруденція, право

Досвід роботи

Главный юрисконсульт
ПАТ КБ "Правекс-Банк"
03.2014 − 12.2017 (3 роки 8 місяців)
супроводження справ в рамках кримінального провадження, подача в праавоохоронні органи заяв про вчинення кримінальних правопорушень, супроводження віїмок документів, представлення інтересів Банку в правоохоронних органах, прокуратурі та суді, претензійно-позовна робота з проблемною заборгованістю, а саме підготовка та подача позовних заяв, апеляційних та касаційних скарг до суду,отримання виконавчих документів та пред’явлення їх до виконання, робота з виконавчими службами, моніторинг змін до діючого законодавства та аналіз проектів внутрішніх нормативних документів компанії, робота з договорами, підготовка юридичних висновків, робота з правоохоронними та контролюючими органами. Робота з юридичними, факторинговими та колекторськими компаніями. Розробка положень та інструкцій.
адвокат
Юридична фірма “Самсонова та Партнери”
 −
претензійно-позовна робота, підготовка та подання позовів до будь-яких судів, заяв, адвокатських запитів, супроводження кримінальних справ, взаємодія з правоохоронними органами, супроводження в судах (адміністративних, господарських, районних, апеляційної та касаційної інстанції) справ особливої складності, проведення переговорів та консультацій, робота з договорами, їх правова оцінка, і т.д.
начальник сектору претензійно-позовної роботи
ПАТ «Комерційний банк «Надра»
 −
претензійно-позовна робота з проблемною заборгованістю, здійснення контролю за процесом підготовки та подання позовів до будь-яких судів, заяв про відкриття виконавчого впровадження, взаємодія з органами ДВС та торгуючими організаціями, участь в аукціонах, взаємодія з судовими органами, підготовка звітності для керівництва, підбір кадрів, супроводження в судах (адміністративних, господарських, районних, апеляційної та касаційної інстанції) справ особливої складності, проведення переговорів з боржниками на предмет добровільного врегулювання заборгованості, складання та затвердження в суді мирових угод, перевірка на відповідність законам угод про списання/прощення боргу, робота з договорами, їх правова оцінка, забезпечення та контроль ефективного процесу претензійно-позовної роботи та виконавчого впровадження, контроль строків пред’явлення виконавчих документів до виконання і т.д.
юрисконсульт
ТОВ «ОТП Факторинг Україна»
 −
претензійно-позовна робота (будь-які суди, підготовка та подача позовних заяв, апеляційних та касаційних скарг, отримання виконавчих документів та пред’явлення їх до виконання, контроль та супровід виконавчого провадження), проведення переговорів з боржниками на предмет добровільного погашення заборгованості, підготовка звітної інформації для керівництва, супроводження перевірок правоохоронними органами та підготовка відповідей на запити правоохоронних органів, супроводження слідчих дій і т.д.
начальник відділу юридично-правової та кадрової роботи
Департамент у справах захисту прав споживачів в м. Києві
 −
консультації громадян з приводу Закону України «Про захист прав споживачів», консультації співробітників з правових питань, перевірка та візування постанов про накладення адміністративних стягнень, кадрова робота, участь в судових засіданнях в судах загальної юрисдикції, захист прав та інтересів Департаменту в Господарському суді, адміністративному суді, районних судах м. Києва, апеляційному суді, робота з виконавчими службами, правоохоронними, складання претензій, підготовка відповідей на претензії, відповідей на звернення громадян, підготовка статистичних звітів для органів статистики, Держспоживстандарту України, розробка проектів договорів і т.д.

Освіта

НАВДУ
правоведение
повна вища, 08.2000 − 07.2004 (3 роки 11 місяців)

Знання мов:

английский - Початковий

Додаткова інформація

Особисті якості, хобі, захоплення, навички: наявність посвідчення водія, категорії В. наявність свідоцтва на право зайняття адвокатською діяльністю.

впевнений користувач ПК

успішний 8-ми річний досвід претензійно-позовної роботи

Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: шукаю роботу юристом, щоб на практиці використовувати свій досвід та знання та отримувати від роботи задоволення.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору