UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Головний бухгалтер в Києві
  5. Головний бухгалтер
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Головний бухгалтер

Заблоковано
40 000 грн.
 19 липня 2023  Місто: Київ
Вік:46 років
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Бухгалтерія, фінанси, облік/аудит; Керівництво
 Перебуваю в шлюбі  Є діти 

Опис


Головна інформація

Досвід головного бухгалтера 20 років. Вміння організувати та керувати відділом бухгалтерів. Прагнення навчатись новому,свої вміння та досвід показати на практиці. Вміння керувати колективом та працювати з чималим документообігом.


ДОСВІД РОБОТИ:


Головний бухгалтер

листопад 2019-по березень 2023р./3 роки 4 міс./

ТОВ «Спецбудфасад»

Будівництво

ведення бухгалтерського обліку з використанням 1С Бухгалтерія версія 7.7, 8.3,облік та контроль розрахунків з покупцями та постачальниками, складання податкової та статистичної звітності в программі Медок, робота з программою ВЧАСНО, робота з електронним кабінетом платника, повне ведення бухгалтерського обліку, списання ТМЦ згідно актів форми КБ-2,КБ-3,ведення первинної документації,акти звірки з покупцями та постачальниками поквартально, реєстрація податкових накладних и корегувань, розблокування податкових накладних, ведення кадрового обліку,ведення ФОП 3-я та 2-а група.


Головний бухгалтер

Квітень 2017-по 01.11.2019/2 роки 7 міс./

ТОВ «БК Маркетбуд»

Будівництво

ведення бухгалтерського обліку з використанням 1С Бухгалтерія версія 7.7, 8.3,облік та контроль розрахунків з покупцями та постачальниками, складання податкової та статистичної звітності в программі Медок, контроль обліку руху ТМЦ,ОЗ,НА та амортизації,списання ТМЦ згідно актів форми КБ-2,КБ-3,контроль ведення первинної документації, акти звірок з покупцями та постачальниками поквартально. Листування з ДПІ, зустрічні перевірки,перевірки по запросам,розблокування податкових накладних,мінімізація податків,ведення кадрового обліку.


Головний бухгалтер,директор

Серпень 2014 – листопад 2016(2 роки 3міс.)

ПП БРИЗ КОМФОРТ

будівництво

ведення бухгалтерського обліку з використанням 1С Бухгалтерія версія 7.7, 8.2-Бухгалтерія, облік та контроль розрахунків з покупцями та постачальниками, складання податкової та статистичної звітності в программі Медок, контроль обліку руху ТМЦ,ОЗ,НА та амортизації, списання ТМЦ згідно актів форми КБ-2,КБ-3,контроль ведення первинної документації, акти звірок з покупцями та постачальниками поквартально, контроль ведення. Листування з ДПІ,зустрічні перевірки,перевірки по запросам.Вміння керувати бухгалтерським відділом.Досвід роботи з великим документообігом. Фінансовий аналіз,планування та мінімізація затрат.


Головний бухгалтер

Березень 2013 - березень 2014 (1 рік 1 міс)

ТОВ "Укрподводтрубопроводстрой"

Будівництво

Часткове відновлення бухгалтерського обліку з використанням 1С Бухгалтерія версія 7.7, 8.2-Бухгалтерія (1 місяць курси),робота з бюджетними об»єктами,облік та контроль розрахунків з покупцями та постачальниками, складання податкової та статистичної звітності в программі Медок, контроль обліку та руху ТМЦ,ОЗ,НА та амортизації, списання ТМЦ згідно актів форми КБ-2,КБ-3, облік валютного кредита,контроль ведення первинної документації, акти звірок з покупцями та постачальниками поквартально, контроль ведення,обліку та списання палива. Вміння керувати бухгалтерським відділом.Досвід роботи з великим документообігом.


Головний бухгалтер

Серпень 2006 -січень 2013 (6 років 6 міс)

ТОВ "Спецінжиніринг"

Будівництво

Обов»язки:Постанова та ведення бух.обліка з «нуля» з використанням 1С Бухгалтерія версія 7.7, облік та контроль розрахунків з покупцями та постачальниками,складання податкової та статистичної звітності, контроль обліку руху ТМЦ,ОЗ,НА и амортизації, списання ТМЦ згідно актів форми КБ-2,КБ-3, контроль ведення первинної документації, акти звірок з покупцями та постачальниками поквартально, контроль ведення,обліку та списання палива.Вміння керувати бухгалтерським відділом. Досвід роботи з великим документообігом та підприємством з чисельністю більше 100 працівників.


Головний бухгалтер

травень2004 - серпень 2006 (2 роки 4 міс)

КФ ОТОВ "Южспецмонтаж"

Будівництво

Обов»язки: Відновлення бухгалтерського та податкового обліку за 3 роки. Постановка бух.обліку з використанням 1С Бухгалтерія версія 7.7,облік та контроль розрахунків з покупцями та постачальниками, складання податкової та статистичної звітності, контроль обліку руху ТМЦ,ОЗ,НА та амортизації, списання ТМЦ згідно актів форми КБ-2,КБ-3,контроль ведення первинної документації, акти звірок з покупцями та постачальниками поквартально, контроль ведення,обліку та списання палива,облік заработної плати.

ЗЕД (імпорт товара),ведення бухгалтерського та податкового обліку.


Головний бухгалтер

травень 2002 – травень 2004 (2 роки 1 міс)

ТОВ "Атріум"

до 20 співробітників Торгівля оптова /Імпорт-експорт,

Постановка бух.обліку з «нуля», облік та контроль розрахунків з покупцями та постачальниками,складання податкової та статистичної звітності, контроль обліку руху ТМЦ ,ОЗ,НА та амортизації, ведення первинної документації, розрахунки з постачальниками з використанням программи «Банк-Клиент», облік заробітної плати.


ОСВІТА

Київський університет риночних відносин (Київ)

Рік закінчення 2008

Облік та аудит магістратура

Київський славістичний універститет (Київ)

Рік закінчення 2005

Бух.облік та аудит бакалавр

Київський технікум залізничного транспорту (Киев)

Рік закінчення 1995

Товарознавець МТЗ спеціаліст

Володіння мовами

Українська,російська -вільно


ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ

ВОЛОДІННЯ ПК: Windows,Word,Excell, Internet,1С Бухгалтерия-7.7,8.3,Банк-Клієнт

Бухгалтерія,МЕДОК,ВЧАСНО,електроний кабінет платника,робота з довідниками законодавчими базами, податкові программи.Підвищення кваліфікації: семінари, курси по специалізації

Вміння організувати роботу та людей, коммунікабельність, відповідальність.


Ціль

Головний бухгалтер (бажано будівельна або інжинірингова компанія )з дружнім коллективом,розвиватись разом з фірмою.

Побажання

Не пропонувати Оболонський,Шевченківський,Деснянський,Дарницький райони.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору