UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Головний економіст-аналітик в Києві
  5. Головний економіст-аналітик
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Головний економіст-аналітик

Заблоковано
30 000 грн.
 15 вересня 2020  Місто: Київ
Вік:43 роки
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Банківська справа, ломбарди; Бухгалтерія, фінанси, облік/аудит; Консалтинг
 Перебуваю в шлюбі  Є діти 

Опис

Літкевич Сергій Володимирович

Персональні дані Дата народження 16 вересня 1980 р. Сімейний стан Одружений Діти Троє Контактна інформація м. Буча, вул. Тарасівська 10 б, кв. 21


Освіта

1997 – 2001 Академія державної податкової служби України, спеціальність - фінанси підприємств. Бакалавр.

2001 – 2006 Кам'янець-Подільський державний університет, спеціальність - Педагогіка і методика середньої освіти. Англійська мова та зарубіжна література.

Лютий 2008 - Пройшов курс по програмі базової підготовки оцінювача за напрямом: «Оцінка об’єктів у матеріальній формі» (Свідоцтво МФ№0494 від 24.02.2008) за спеціалізаціями у межах напряму:- 1.1 «Оцінка нерухомих речей (нерухомого майна, нерухомості), у тому числі земельних ділянок, та майнових прав на них»;- 1.2 «Оцінка машин і обладнання»;- 1.3 «Оцінка дорожніх транспортних засобів»;- 1.4 «Оцінка літальних апаратів»;- 1.5 «Оцінка судноплавних засобів»;- 1.6 «Оцінка рухомих речей, що становить культурну цінність»;- 1.7 «Оцінка рухомого майна, крім тих, які віднесені до машин, обладнання, колісних транспортних засобів, літальних апаратів, судноплавних засобів, та тих, що становлять культурну цінність».


Грудень 2012 – Січень 2013

Отримав Кваліфікаційне свідоцтво оцінювача №МФ8562 від 01.12.2012 за напрямом: «Оцінка об’єктів у матеріальній формі» за спеціалізаціями у межах напряму:- 1.1 «Оцінка нерухомих речей (нерухомого майна, нерухомості), у тому числі земельних ділянок, та майнових прав на них»;- 1.2 «Оцінка машин і обладнання»;Свідоцтво про реєстрацію у Державному реєстрі оцінювачів №9642 від 30.01.2013.


Червень 2016

Пройшов навчання за програмою базової підготовки оцінювачів з експертної грошової оцінки земельних ділянок. Досвід роботи Березень 2008 – поточний час АТ «Укрексімбанк»:Березень 2008 – Жовтень 2016 - Спеціаліст відділу оцінки застави клієнтів корпоративного бізнесу при Управлінні по роботі із заставним забезпеченням.З Жовтня 2016 та по поточний час – Управління адміністрування кредитних операцій та застави.Головний економіст-аналітик.Посадові обов'язки:

- Контроль за відповідністю проектів договорів застави/ іпотеки та страхування, а також додаткових угод до них, в т.ч. опрацьованих працівниками ризик-адміністрування, територіально розташованими у відокремлених підрозділах Банку, рішенням колегіальних органів Банку/ уповноважених посадових осіб Банку за кредитними проектами Головного банку та відокремлених підрозділів Банку шляхом їх візування; контроль за проходженням проектами договорів застави/ іпотеки всіх релевантних контролів до підписання.

- Підтвердження попередніх умов фінансування (вибірки) за кредитними операціями, у т.ч. операціями з авалювання/врахування векселів, здійснення фінансування за факторинговими операціями, випуску документарних інструментів, в частині заставного забезпечення.

- Перевірка та підтвердження шляхом візування графіків перевірок застави/іпотеки в частині дотримання періодичності проведення моніторингу, прийнятого в забезпечення, майна.

- Здійснення адміністрування застави за кредитними проектами Головного банку та відокремлених підрозділів Банку із застосуванням форм контролю/моніторингу, затверджених внутрішніми нормативними документами Банку, в рамках процесів моніторингу виконання клієнтами зобов’язань, встановлених іпотечними договорами/договорами застави, укладеними в забезпечення виконання кредитних зобов’язань Позичальників перед Банком, та виконаних дій у зв’язку з виявленими порушеннями цих зобов’язань, передбачених умовами кредитних договорів, договорів застави/іпотеки.

- Контроль за своєчасністю здійснення регулярних виїзних та документарних перевірок, здійснених на основі облікових та/або складських документів.

- Контроль за своєчасністю (у відповідності до умов укладених договорів) страхування та перестрахування застави/іпотеки.

- Контроль за своєчасністю проведення оцінки/переоцінки заставного забезпечення.

- Контроль за своєчасністю внесення інформації щодо обтяження заставного забезпечення до державних реєстрів обтяжень рухомого та нерухомого майна, оформленого в заставу/іпотеку, в т.ч. внесення змін до записів, продовження 5-річного терміну зберігання записів про обтяження у Державному реєстрі обтяжень рухомого майна (далі – ДРОРМ), та вилучення записів про обтяження.

- Контроль за наявністю тривожних сигналів – негативної інформації щодо прийнятого в заставу/іпотеку майна, що виникають внаслідок погіршення стану предметів заставного забезпечення, та невідповідністю його умовам договорів забезпечення із застосуванням форм контролю/моніторингу, підготовлених підрозділами підтримки продажу.

- Надання відповідним самостійним структурним та відокремленим підрозділам Банку інформації про підтвердження виконання / виявлені порушення умов Договорів застави та підготовка інформації для колегіальних органів Банку/ уповноважених посадових осіб Банку (за необхідності) щодо фактів невиконання зобов’язань та незастосування наслідків, передбачених умовами Правочинів/ Договорів застави/Договорів страхування (без належних підстав для їх незастосування).


Додаткові курси

При Національному центрі підготовки банківських працівників України:2010 – курс «Особливості оцінки майна з метою забезпечення кредитних зобов’язань».2019 – курс «Практична конфліктологія та стрес-менеджмент у переговорному процесі».2019 – семінар від компанії «Екстра Консалтинг» - «Основи фінансового ризику» Відзнаки За сумлінну працю, професіоналізм, зразкове виконання посадових обов’язків:Подяка – 2014;Почесна грамота – 2017;Почесна грамота – 2019. Липень 2006 – Лютий 2008 ТОВ «Євразія Трейдінг». Департамент з реалізації пісків кварцових. В 2007 призначений на посаду начальника департаменту. Посадові обов’язки:- проведення переговорів з покупцями;- організація роботи з автоперевізниками;- пошук потенційних клієнтів;- підготовка проектів договорів;- складання комерційних пропозицій. Червень 2005 – Квітень 2006 Кредитна спілка «Народний кредит» та за сумісництвом кредитна спілка «Співдружність». Кредитний інспектор-касир.Посадові обов’язки:- виконання повного комплексу дій з надання споживчих кредитів членам кредитної спілки (аналіз пакету документів позичальника, оформлення договору, проведення розрахунків з торгівельними організаціями);- ведення касової книги;- навчання/стажування кредитних інспекторів-касирів;- робота з торгівельними організаціями щодо співпраці з кредитними спілками. Вересень 2004 – Червень 2005 ТОВ «М Авітек». Спеціаліст з розширення ринків збуту технологічного обладнання для АЕС.Посадові обов’язки:- проведення переговорів із заводами виробниками обладнання;- підготовка проектів договорів;- складання комерційних пропозицій та підготовка документації для участі в тендерах.


Знання мов 1. Українська - вільне володіння;2. Російська - вільне володіння;3. Англійська – розмовна.


Навички роботи з комп'ютером Досвідчений користувач (повний пакет програм MS Office, навігація в Internet, довідково-інформаційні програми)


Особисті якості Пунктуальність, уважність, акуратність, відповідальність, старанність, комунікабельність, здатність до швидкого навчання, чесність, мобільність, вміння працювати в команді та швидко адаптуватися.

Водійське посвідчення Наявність посвідчення водія (категорія В).

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору