UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Головний інженер з експлуатації в Києві
  5. Головний інженер з експлуатації
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Головний інженер з експлуатації

Заблоковано
10 000 грн.
 21 серпня 2018  Місто: Київ
Вік:63 роки
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Логістика, доставка, склад; Керівництво; Інші пропозиції
 Перебуваю в шлюбі  Готовий до відряджень

Досвід роботи

В.о. заступника директора з технічних питань
Укрпошта, ПАТ: Дирекція обробки та перевезення пошти
12.2016 − 10.2017 (10 місяців)
• Керівництво структурною гілкою інженерно-технічного, будівельно-монтажного, енергетичного, адміністративно-побутового та матеріального забезпечення виробництва. • Підпорядковані підрозділи: - Цех ремонтно-технічного забезпечення. - Технічних відділ. - Відділ інформаційних технологій. - Загальний відділ. - Відділ матеріально-технічного забезпечення. - Виробничо-вимірювальна лабораторія (конструкторський відділ). - Цех матеріально-технічного постачання. - Цех експедирування. - База відпочинку. • Кількість підпорядкованого персоналу – 220 працівників. • Постановка задач керівникам підрозділів в рамках планів стратегічного розвитку підприємства, організація роботи та ефективна взаємодія усіх підпорядкованих підрозділів підприємства. • Організація, управління та контроль бізнес-процесів по підпорядкованим напрямам виробництва. • Формування бюджету по витратам на технічну експлуатацію, капітальні та поточні ремонти (будівлі, споруди, обладнання), матеріали, з/ч та обладнання для потреб виробництва та технічної експлуатації. Планування, розподіл, контроль фінансів та виконання бюджетних показників. • Забезпечення безперебійної та раціональної подачі усіх ресурсів, необхідних для життєдіяльності виробництва. Аналіз та контроль постачання та витрат ресурсів, ведення статистики витрат, складання необхідних звітів, здійснення усіх необхідних розрахунків по ресурсам, заходів з економії ресурсів. • Забезпечення роботи систем енергопостачання, освітлення, опалення, вентиляції та кондиціювання, водопостачання та каналізації, пожежогасіння та безпеки, згідно норм та діючого законодавства. • Організація та контроль робіт з реконструкції та капітального ремонту інженерних систем, будівель та споруд. • Організація та контроль своєчасної атестації підлеглого персоналу та обладнання, метрологічного забезпечення, планового та поточного обслуговування та ремонту інженерних систем та обладнання. • Взаємодія з контролюючими, комунальними та енергопостачальними організаціями. • Формування та організація роботи підрозділу закупівель на базі Відділу матеріально-технічного забезпечення. • Впровадження процесів електронного узгодження документації у підпорядкованих підрозділах (договори, накази, тендерна та конкурсна документація, заявки на закупівлю, тощо). • Впровадження системи електронної комунікації у підпорядкованих підрозділах. • Формування та розробка електронного реєстру приміщень підприємства. • Додаткові функції по підприємству: - Виконуючий обов'язки директора у разі його відсутності. - Голова тендерної та конкурсної комісій. - Заст. голови інвентаризаційної комісії. - Голова комітету з надзвичайних ситуацій. - Голова комісії зі списання майна (МШП та ОЗ).
Інженер структурного підрозділу (інженер з експлуатації)
БАДМ, ТОВ
06.2016 − 12.2016 (6 місяців)
• Безпосередня участь в організації роботи підрядних організацій (контроль виконання робіт з боку Замовника) з глибокої модернізації логістичного комплексу компанії для його використання у якості аптечного складу. • Координація дій підрядників та субпідрядників. • Організація, обслуговування та ремонт енергетичних та інженерно-технічних систем та обладнання. • Робота з енергопостачальними організаціями, супроводження та пролонгація договорів, оплата рахунків, ведення обліку споживання енергоресурсів.
Головний інженер
Кюне і Нагель, ДП
06.2002 − 10.2015 (13 років 3 місяці)
• Формування та керівництво службою обслуговування та експлуатація логістичних комплексів з повним комплексом інженерно-технічного та енергетичного забезпечення (газова котельня, системи електро- газо-, тепло- і водопостачання (артезіанська свердловина), кондиціонування і вентиляції, каналізація, слабкоструменеві системи (пожежна сигналізація, системи безпеки)). • Керівництво будівельними проектами компанії з боку Замовника. Управління проектами повного циклу: від отримання дозволу на проектування до здачі об'єкту в експлуатацію. • Безпосередня участь в розробці перспективних планів модернізації систем технічного та енергетичного забезпечення виробництва, проектування і будівництва, в оцінці необхідності, ефективності та економічній доцільності фінансування цих планів. • Організація та координація процесів виконання проектних та будівельно-монтажних робіт, прийняття оперативних, адміністративних, організаційних та технічних рішень, їх узгодження з постачальниками, представниками проектних та підрядних організацій, керівництвом компанії. • Приймання робіт, контроль об'ємів, та якості їх виконання, підписання проміжних актів виконаних робіт, контроль процесів фінансування. • Безпосередня участь в складанні та контроль дотримання графіків виконання робіт, розробка заходів по недопущенню їх зриву. • Управління та координація роботи авторського та технічного нагляду. • Контроль споживання енергоресурсів, складання необхідних статистичних звітів, безпосередня участь у вирішені задач зниження споживання енергоресурсів. • Безпосередня участь в програмах збільшення рівня енергоефективності та зменшення енергозалежності виробництва. Проведення оцінки ефективності впровадження в виробництво енергозберігаючих технологій та альтернативних джерел енергопостачання. • Стажування в Мюнхені та Ганновері з сучасних тенденцій в проектуванні та будівництві логістичних комплексів, у т.ч. – складських приміщень для зберігання особо небезпечних вантажів. • Наявність завершених інженерно-будівельних проектів (логістичні комплекси, адміністративно-побутові, технологічні, допоміжні будівлі та споруди, інженерні мережі та споруди). • Розробка концепцій забудови земельних ділянок під будівництво логістичних комплексів, планування робочих зон складських та адміністративно-побутових приміщень, схем розстановки стелажних систем. • Робота з контролюючими органами, отримання всіх необхідних дозволів з екологічної безпеки, безпосередня участь в отриманні усіх необхідних дозволів на проектування, будівництво, експлуатацію.

Освіта

Міжрегіональна академія управління персоналом (МАУП)
Фахівець з управління проектами та програмами
незакінчена вища, 03.2016 − 05.2016 (1 місяць)
Київський інститут інженерів цивільної авіації (НАУ)
Факультет авіаційного обладнання, інженер-електрик
повна вища, 09.1978 − 02.1990 (11 років 5 місяців)

Знання мов:

Російська - Професійний (експерт), Українська - Професійний (експерт), Англійська - Початковий

Додаткова інформація

Особисті якості, хобі, захоплення, навички: • Комп'ютер: Windows, MSOffice (Word, Excel, Outlook, PowerPoint), MSProject, AutoCAD, електронна пошта, інтернет. • Машина, водійське посвідчення категорії В. Водійський стаж – 18 років. • V група допуску з електробезпеки.

Знання та навички з управління проектами. Досвід реалізації проектів з нуля до запуску в роботу.

Робота з великими масивами інформації.

Організаторські та адміністративні навички.

Вміння контролювати та делегувати повноваження.

Вміння відстоювати інтереси підприємства.

Вміння планувати, правильно розставляти пріоритети, ставити підлеглим чіткі, реальні для здійснення задачі, контролювати їх виконання.

Оформлення та редагування, організація процесу узгодження ти підписання договорів на проектні та будівельно-монтажні роботи, на послуги з інженерно-технічного та енергетичного забезпечення виробництва, закупівлі обладнання, запчастин та витратних матеріалів, договорів оренди приміщень.

Оформлення та редагування проектно-кошторисної документації.

Розробка ТЕО, технічних завдань, організація і проведення тендерів на проектні, будівельно-монтажні та інженерно-технічні послуги, закупівлю обладнання, запчастин і витратних матеріалів. Експертна роль при прийнятті рішень в процесі закупівель.

Аналіз проектних і технічних рішень, внесення необхідних змін та доповнень в проектну та технічну документацію.

Управління та координація роботи авторського та технічного наглядів.

Базові знання законодавства, правил, наказів та положень з охорони праці, пожежної та екологічної безпеки, виробничої санітарії.

Читання, ревізія та оформлення робочих креслень (архітектурно-будівельні, інженерно-технічні), кошторисів, форм, Актів, тощо.

Формування та ведення технічної та звітної документації.

Знання сучасних методів монтажу та експлуатації обладнання.

Робота з представниками проектних, будівельно-монтажних та експлуатаційних організацій, контроль виконання проектної, конструкторської та технологічної дисципліни.

Досвід ефективної взаємодії з регулюючими та наглядовими органами.

Вміння працювати "на результат", аналітичний склад розуму, чесність, порядність, пунктуальність, працездатність, комунікабельність, здатність до навчання.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору