Додаткова інформація
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: • управління виробництвом, організація виробничих процесів, щоденний баланс сировини, розподіл по виробничих ділянках;
• керівництво роботою по оперативному регулюванню процесу виробництва, забезпечення ритмічного випуску продукції, узгодження виробничих планів;
• розробка норм використання сировини та допоміжних матеріалів по виробничих цехах;
• впровадження у виробництво передових технологій, організація виробництва, поліпшення якості продукції;
• складання планів технічного, технологічного переоснащення, планів підготовки підприємства до сезонної переробки сировини;
• здійснення технологічного контролю в процесі реконструкції цехів, дільниць, технологічних ліній;
• розробка нових видів продуктів, розширення асортименту;
ПАТ «Яготинський маслозавод», Київська обл , м. Яготин,
1981р-2014р
з 10.2005г-по нинішній час головний технолог / зав. виробництвом з 10.2005г-12.2012г.
1996-2005рр. начальник цеху з виробництва незбирано-молочної продукції, морозива.
1981-1996рр. начальник зміни масло цеха (виробництво вершкового масла).
Приймала особисту участь, проводила технологічний супровід, під час реалізації проектів реконструкції (будівництві) цехів:
• Приймально-апаратний цех(2005-2006рр);
• Цех по виробництву незбирано-молочної продукції (2007-2008);
• Цех по виробництву сиру кисломолочного (2011-2012);
• Завод дитячого харчування (будівництво 2011-2012рр).1994-1998рр. Національний Університет Харчових Технологій, м. Київ
Факультет: Технологія м'ясних і молочних продуктів
Спеціальність: Технологія молока і молочних продуктів
1976-1981гг. Технікум м'ясної та молочної промисловості, м. Біла Церква
Факультет: Технологія м'ясних і молочних продуктів
Спеціальність: Технологія молока і молочних продуктів