Хостесс ресторану
06.2017 − 09.2017 (3 місяці)
Хостес ресторану
Відповідати на телефонні дзвінки, здійснювати бронювання і приймати замовлення на обслуговування урочистостей.
Зустріч та вітання гостей.
Цікавитись тим, який зал та столик хотіли б вони.
Стежити за тим, щоб відвідувачів правильно посадили і не виникло ніяких незурочистостей.
Надання порад щодо меню.
Cпостерігати за клієнтами і персоналом, що вони всім задоволені.
Інформування про акції та бонуси в закладі.
Кухар ресторану 5 розряду( холодний та гарячий цех)
Ресторанний комплекс " Рибацький Хутір"
05.2016 − 05.2017 (1 рік 1 місяць)
Рецептури, технологія приготування, вимоги до якості, правила подачі, строки і умови зберігання страв
Готувати страви і кулінарні вироби, які потребують складної кулінарної обробки.
Робота в гарячому та холодному цехах