Хостесс
04.2018 − 07.2018 (2 місяці)
В мої обов'язки входило:
-Зустрічала і приймала гостей.
-Супроводжувала гостей до столика, подала меню.
-Забезпечувала чистоту і порядок у залі.
- Розглядала скарги, пов'язані з незадовільним обслуговуванням відвідувачів, і проводила відповідні організаційно-технічні заходи.
-Інформувала гостей про проводжуемим рестораном акціях.
-Проводити гостей, викликавши таксі, якщо необхідно.
-Контролювала поточну ситуацію щодо заповнення посадочних місць.
-Організовувала візит гостей в телефонному режимі .
-Приймала резерв столів .
-Приймала попередні замовлення.
Офіціант
04.2016 − 08.2017 (1 рік 4 місяці)
• Працювала у відділу рестораного сервісу ,чітко втілюючи корпаративні правила товариства, стандарти обслуговування у 5- ти зірковому готелі .Проводила обслуговування гостей ресторанну у продовж усього циклу: від привітання до розрахунку і прощання з гостем ;Приймала участь в обслуговування банкутів.
• Вивчила стандарти роботи у ресторані,в тому числі сервірування столів,обслуговування гостей ,меню ресторану;
• Працювала на Lobby Lounge,Room Service,Restaurant lescale,Bar,Bellinis Piano Bar&Grill.
• Проводила обслуговування гостей ресторану за типом «шведського столу» ,а також по « а ля карту».
підтримання робочого місця в порядку;
допомога відвідувачеві з вибором страви;
прийняття замовлення;
подача замовлення та прибирання стола.