Професійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформаціяИнженер, технолог, заведующий производством
Киевский Технологический Институт Пищевой Промышленности (Київ)
Технология сахаристых веществ
повна вища, 09.1987 − 06.1993 (5 років 9 місяців)
Додаткова інформація
Знання комп'ютера, програм: 1С, ERP, Word, Exel
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Досвід роботи у виробництві та роботи з людьми.
–1987-1993 рр.: Київський Технологічний Інститут Харчової Промисловості (КТІХП), факультет : технологія цукристих речовин, спеціальність : інженер-технолог.
–1993-2000 рр.: КАВТО «Мир» (в подальшому переpeєстроване в ПП «Пролісок» на посадах від майстра до завідуючого виробництвом консервного заводу.
–2000-2002 рр.: ТОВ ВТП «Агропереробка», інженер-технолог та головний технолог.
–2002-2003 рр.: АТВТ «Білоцерківський консервний завод» , заступник начальника та начальник консервного цеху.
–2003 р.: ТОВ ВТП «Агропродукт», головний технолог та директор з виробництва --2004-2013 рр.: ТОВ ВТП«Агропереробка», директор з виробництва.
-- З 01.04.2013р по 2017 - заступник генерального директора з якості та харчової безпеки на ТОВ ВТП «Агропереробка».
-- З 2017р - технолог ТОВ "Агро Фрост Рівне".
Користувач ПК, internet, посвідчення водія кат. «В».