UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Івано-Франківську
  4. Резюме Керуючий рестораном в
  5. Керуючий рестораном
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Керуючий рестораном

Заблоковано
15 000 грн.
  6 серпня 2021  Місто: Івано-Франківськ
Вік:35 років
Режим роботи:повний робочий день, вільний графік роботи, позмінна робота
Рубрики: Ресторанний бізнес, кулінарія; Керівництво
 Перебуваю в шлюбі 

Опис

Досвід роботи

:з 06.2008 по 11.2008рр працювала в ТОВ «Спожив –Сервіс» КС «Центр кредит» на посаді спеціаліст кредитного обслуговування. З 05.2011 р по 27.02.2014 р працювала ПАТ « Ідея Банк» на посаді спеціаліста віндикаційного відділу.


З 28.02.2014р по 03.08.2016р працювала в ТзОВ «ЕМЕКС ЛТД» (КОД КВЕД 56.10 ) на посаді головного бухгалтера. Також хочу відзначити, що на займаній мною посаді ( головний бухгалтер) виконувала інші функціональні обов’язки , а саме : ведення документообігу, складання та заключення договорів, ведення переговорів з представниками держслуж ( ДПІ ,Санстанація, Стандартметрологія, ДСНС і т.д.) відвідування тренінгів, навчань та лекцій з охороні праці , правил проти пожежної безпеки на підприємствах.

З 2016 по 2019рр працювала в ТОВ «Стара Америка» (КОД КВЕД 56.10 ) на посаді бухгалтера (виконувала обов'язки заступника директора ( ведення переговорів з постачальниками,контроль цінової політики,пошук персоналу та робота з персоналом, співпраця з контролюючим органами) Також маю досвід СММ роботи з інтернет-сторінками (Facebook,Instagram) та аудиторського контролю в ресторанному

Навики роботи в 1С, iiko Office, Medoc, Freezvit.

Маю досвід роботи офіціантом ,барменом та адміністратором закладів громадського харчування. В періоді між 2008 та 2011 роками.

Особисті якості : пунктуальність, ввічливість , конкурентоспроможність, витривалість, вміння швидкого вирішення конфліктів при психологічному натиску.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору