UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Керуюючий готелем, адміністратор, покоївка хостелу в Києві
  5. Керуюючий готелем, адміністратор, покоївка хостелу
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Professional resumeПрофесійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформаціяКеруюючий готелем, адміністратор, покоївка хостелу

Заблоковано
25 000 грн.
 12 серпня 2020  Місто: Київ
Вік:53 роки
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Готельний бізнес; Керівництво; Робота за кордоном
Готова до відряджень

Досвід роботи

адміністратор готелю, керуюючий
Готельно-рестораний комплекс "Аеро" (Готельний бізнес), Вільнюс
10.2019 − 03.2020 (4 місяці)

Зустріч гостей, бронювання, поселення, виселення, підбір та навчання персоналу, контроль та організація роботи персоналу, проведення інвентаризацій, ведення бухгалтерії. Встановлення і запуск програми для бронювання готелю. Організація свят та їх проведення.

Освіта

ЛНУ ім. Франка (Львів)
Українська мова та література, викладач
повна вища, 09.1992 − 06.1998 (5 років 9 місяців)

Знання мов:

Польська - Вище середнього, Англійська - Початковий, Чеська - Нижче середнього, Українська - Високий рівень (вільно), Сербська - Початковий, Російська - Високий рівень (вільно), Білоруська - Вище середнього

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: Електронна пошта, Booking, соцмережі, реклами, GOOGLE "Мій бізнес", WORD, XL, ULTRA, OTEL 1.06, 1C, шахматка PMS Cloud від "Планети готелей" та інше. При необхідності швидко вчуся.
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Швидка, активна, енергійна, досвідчена, впевнена у своїх силах. Завжди працюю з повною віддачею і на результат. Не люблю міняти робоче місце. Швидко і якісно організовую роботу в готелі, ресторані та на кухні. З легкістю керую персоналом і безпроблемно відпрацьовую сезон. При необхідності можу персонал швидко набрати і навчити. Можу сміло поєднувати обов'язки керуючого та адміністратора у невеликому готелі, вести бухгалтерію по готелю, чи адміністратора та офіціанта-бармена. Маю досвід роботи у готелях на 57, 48, 72 номери. Пунктуальна, відповідальна, чесна, дружелюбна, справедлива, комунікабельна, не конфліктна. Стараюсь вміло виходити та вирішувати різні пікантні та конфліктні ситуації. Завжди знаходжу порозуміння з гостями готелю. Поважаю роботодавця та дотримуюсь правил, встановлених ним. Бажаю отримати роботу у чесного роботодавця на довготривалий термін. Вільна від сім"ї (діти дорослі, чоловік - за кордоном). Займаюсь бігом і гімнастикою, люблю підніматись у гори, подорожувати, організовувати та вести свята, пишу вірші. Охайна і завжди на каблуках, при потребі можу і без них))))) Шкідливих звичок не маю. Графік роботи та зарплата по узгодженню.
Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Маю велике бажання працювати. Робота - моє життя, і життя моє - робота!

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору