UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Черкасах, Резюме в Києві
  4. Резюме Керівник, Помічник керівника, Начальник юридичної служби в Києві
  5. Керівник, Помічник керівника, Начальник юридичної служби
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Керівник, Помічник керівника, Начальник юридичної служби

Заблоковано
30 000 грн.
  5 вересня 2018  Місто: Черкаси
 Готовий до переїзду в: Київ
Вік:36 років
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Консалтинг; Керівництво; Юриспруденція, право

Досвід роботи

Заступник директора з інвестиційного розвитку
Товариство з обмеженою відповідальністю «Станіславська теплоенергетична компанія» (м. Івано-Франківськ)
09.2017 − 06.2018 (9 місяців)
 Пошук шляхів підвищення енергоефективності основних засобів товариства, підвищення економічної ефективності діяльності товариства в цілому;  Методичне супроводження діяльності юридичної служби товариства (кількість підлеглих – 3 особи);  Представництво інтересів товариства у судах усіх юрисдикцій із стратегічних питань, у правовідносинах із правоохоронними органами;  Повне юридичне супроводження перевірок товариства уповноваженими органами державної влади;  Виконання деяких функцій генерального директора у разі його відсутності;  Представницькі функції з питань роботи товариства у органах державної влади та місцевого самоврядування, тощо.
Директор
Товариство з обмеженою відповідальністю «Промрегіонпостач» (м. Київ)
06.2017 − 09.2017 (2 місяці)
 Забезпечення економічної ефективності діяльності товариства;  Пошук контрагентів, участь у процедурах закупівлі (у тому числі за допомогою програмного комплексу «ProZorro»), просування товарів і послуг товариства на ринку (будівельні роботи та товари будівельно-технічного призначення);  Розроблення і супроводження укладення договорів та іншої із контрагентами;  Організація документообігу товариства, тощо.
Заступник директора з юридичних питань
Товариство з обмеженою відповідальністю «Сміла Енергоінвест»
06.2016 − 06.2017 (1 рік )
 Керівництво юридичним відділом товариства (кількість підлеглих – 4 особи);  Представництво інтересів товариства у судах усіх юрисдикцій та інстанцій, у правовідносинах із правоохоронними органами;  Повне юридичне супроводження перевірок товариства уповноваженими органами державної влади;  Консультування працівників товариства із правових питань, модерування робочих груп з питань розроблення (перегляду) внутрішніх документів;  Представницькі функції з питань роботи товариства у органах державної влади та місцевого самоврядування, тощо.
Юрисконсульт, ФОП, Директор
Підприємства і організації різних направленостей (дистрибуція, кредитно-фінансові установи, виробництво, тощо); надання юридичних консультацій у якості ФОП та на керівних посадах підприємств
02.2006 − 06.2016 (10 років 3 місяці)
Протягом 2006-2011 р.р. - постійно працював на різних підприємствах на посадах юриста (помічника юриста); З 2011 року - працюю на управлінських (керівних) посадах із збереженням функцій методичного та безпосереднього юридичного супроводження діяльності організацій, у тому числі - представлення інтересів у судах (самопредставництво). У процесі роботи здобув навички ведення кадрового діловодства.

Освіта

Навчально-науковий інститут Права, економіки та соціології Харківського національного університету внутрішніх справ
Правознавство
повна вища, 09.2005 − 11.2010 (5 років 2 місяці)
«Навчально-сертифікаційний центр» (м. Черкаси)
Оператор комп’ютерного набору
середньо-спеціальна, 10.2004 − 06.2005 (8 місяців)

Знання мов:

Українська - Професійний (експерт), Русский - Професійний (експерт), English - Початковий

Додаткова інформація

Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Особисті якості: Стриманий, тактовний, застосовую аналітичний підхід до вирішення питань, схильний до систематизації інформації та пошуку альтернативних (не стандартних) підходів до вирішення питань.

Відмінно володію навичками роботи із пакетом програм «MS Office», а також профільними програмами «ЛІГА: ЗАКОН». Володію навичками роботи у програмі 1С «Підприємство».

Беру участь у семінарах із підвищення професійного рівня (останній відвіданий – семінар на тему «Новели ЦПК, ГПК та КАС», м. Київ).

Брав участь у тренінгах та семінарах з питань управління персоналом, опрацьовував додаткову літературу з питань ефективного менеджменту.

За сумлінне виконання посадових обов’язків неодноразово відмічений керівництвом.

Досвід управління персоналом - з 2011 року.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору