UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Керівник проекту, відділу ЗЕД в Києві
  5. Керівник проекту, відділу ЗЕД
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Керівник проекту, відділу ЗЕД

Заблоковано
  9 вересня 2020  Місто: Київ
Вік:44 роки
Режим роботи:повний робочий день, віддалена робота, плаваючий графік роботи
Рубрики: Керівництво; Торгівля, продажі, закупівлі; Робота за кордоном
 Перебуваю в шлюбі  Є діти  Готова до відряджень

Досвід роботи

Керівник представництва в КНР, м.Шанхай (відокремлений іноземний підрозділ)
Епіцентр К, ТОВ (Група компаній (мережа FMCG, агро, виробництво)), Шанхай
03.2013 − По теперішній час (11 років 1 місяць)

Мною був підготовлений та запущений проект іноземного підрозділу підприємства з метою захисту інтересів компанії в КНР. Наразі представництво ефективно працює 7 років, визначений оптимальний порядок роботи згідно типів завдань, сформований професійний колектив, налагоджені процеси взаємодії з головною компанією та іноземними постачальниками. Як керівник представництва, я мала широке коло повноважень та свободу в шляхах реалізації новацій. Значним досягненням є оптимізація бази постачальників (600+) за прямими та непрямими поставками: відкрита та успішно працює торгова компанія за межами КНР, невеликі замовлення консолідовано через великі торгові компанії. Крім базових задач додаткового фінансового контролю за розрахунками, контролю за термінами відвантажень, вирішення спірних питань та рекламаційних випадків, опрацювання тематичних виставок, аудиту постачальників, тестування зразків та перевірки товару, мною ініційовані наступні дії по покращенню роботи компанії: в роботу введена юридична перевірка постачальників, оптимізований обов’язковий документообіг, в тому числі єдиний формат інвойсів з урахуванням важливих додаткових термінів угод, розроблений та втілений план поетапного контролю якості на всіх етапах угоди, введені в роботу інженерні специфікації на групи товарів, додатковий контроль за логістикою (індивідуально марковані пломби та контроль за їх обігом). Також налагоджена співпраця з Sinosure та досягнуті домовленості з постачальниками про співпрацю без передплати і відтермінування оплати балансу 60-120 днів. Своєю роботою представництво запобігає фінансовим втратам компанії, заощаджує робочий час шляхом використання оптимальних бізнес-процесів.

Спеціаліст ЗЕД, Департамент Автогрупа та електроінструменти
Епіцентр К, ТОВ (Група компаній (мережа FMCG, агро, виробництво)), Київ
01.2009 − 03.2013 (4 роки 1 місяць)

Робота в колективі новоствореного торгового департаменту: маркетингові дослідження, розробка і запуск лінійок продуктів власних торгових марок компанії, контроль за відповідністю фінансових показників вимогам власників компанії, пошук та впровадження методів поліпшення результатів роботи. Під час роботи питома вага імпорту департаменту доведена до 8% в розрізі всіх відділів, а також 22% від загальної суми продажів товарів власного імпорту в департаменті.

Керівник департаменту ЗЕД, логістики, фахівець з питань сертифікації
Автомотів Європа, ТОВ (Імпорт автомобілів), Київ
11.2006 − 09.2008 (1 рік 10 місяців)

Проект імпорту китайських автомобілів ТМ Lifan в Україну був успішно реалізований, імпортовано більше 2000 авто. В процесі роботи розроблені критерії відбору виробника згідно ДСТУ, досягнуті домовленості про ексклюзивні поставки, укладений контракт, розроблений контроль якості та індивідуальна логістика. Організована та роведена державна сертифікація 2 моделей автомобілей. Проект був згорнутий через економічну кризу 2008 року.

Освіта

Харківський Державний Педагогічний Університет ім. Г. С. Сковороди (Харків)
Факультет іноземної філології
повна вища, 09.1997 − 07.2002 (4 роки 9 місяців)

Знання мов:

Англійська - Високий рівень (вільно)

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: робота в програмах MS Office, SAP
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Народилась 17 січня 1980 року в Харківській області. Заміжня, є маленька дитина. З Китаєм пов’язані 20 років мого життя і великий, корисний та цікавий робочий досвід. Вмію та люблю працювати. Вважаю себе практиком, який знаходить та аналізує можливості і втілює їх в життя. Маю талант акцентуватись на цілому та одночасно контролювати важливі деталі. Приділяю увагу саморозвитку та on-line самоосвіті, переважно за допомогою платформи Coursera. Люблю читати, подорожувати, мрію навчитись малювати аквареллю та професійно плавати. Після 7 повних років роботи за межами батьківщини хочу жити в Україні. Я прагну втілювати досвід, продовжувати розвиватись і реалізовувати цікаві проекти на користь економіці України. Маю всі необхідні навички: Планування проектів Бюджетування проектів Організація ефективних бізнес-процесів Організація ЗЕД документообігу Комплексний супровід ЗЕД замовлень Організація контролю якості MS Office Іноземні мови М’яке лідерство Вироблення і прийняття рішень Управління виконанням Комунікаційні навички Самоорганізація Стратегічне мислення Репутаційний менеджмент Командна праця Вирішення проблем Відкритість новому Трудова етика Управління стресом Делегування
Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Розглядую як роботу в офісі, так і часткову, або віддалену - залежно від того, наскільки цікавим є проект. Крім традиційної для себе сфери організаціі закупівель та контролю якості імпорта будь-якої непродовольчої групи, розглядаю проекти організації виро

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору