Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
    1. Робота в Україні
    2. Резюме
    3. Резюме в Ужгороді , Резюме в Солотвині , Резюме в Рахові , Резюме в Мукачевому
    4. Резюме Керівник ресторану в
    5. Керівник ресторану
    Запропонувати вакансію
    Зейкан Ольга

    Professional resume Професійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформація Керівник ресторану

    Заблоковано
    40 000 грн.
     23 січня   Місто: Ужгород
      Готова до переїзду в: Солотвина, Рахів, Мукачеве
    Вік: 53 роки
    Режим роботи: повний робочий день
    Рубрики: Ресторанний бізнес, кулінарія; Керівництво
    Готова до переїзду в:
    або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

    Досвід роботи

    завідуючий виробництвом
    Епіцентр К, кафе (громадське харчування), Мукачеве
    09.2011 − По теперішній час (9 років 1 місяць)

    - керівництво колективом 18-20 чол;

    - замовлення продуктів;

    - замовлення та контроль виробничого обладнання та інвентарю;

    - управління адміністративно-господарською діяльністю;

    - оперативне управління виробничими процесами;

    - складання виробничих програм, контроль технологічних процесів;

    - проведення роботи по підвищенню кваліфікації персоналу;

    - ведення внутрішньої бухгалтерії (табель на ЗП, списання і переміщення продуктів та побутової хімії, прихід ТМЦ, нарахування ЗП);

    - розробка меню, робота з калькуляційними та технологічними картами, забезпечення асортименту страв та кулінарних виробів;

    - контроль приготування страв;

    - ведення документації, звітності про виробничу діяльність;

    - проведення інвентаризації;

    - контроль роботи барменів, офіціантів та кухарів;

    - мотивація та навчання персоналу;

    - складання бюджету виробництва;

    - повне управління фінансово-економічною діяльністю виробництва;

    - постійний розвиток виробництва.

    Досягнення:

    Організація роботи виробництва, написання меню, навчання кухарів та офіціантів, тощо…

    Освіта

    Київський торгово-економічний інститут (Київ)
    Інженер технолог громадського харчування
    повна вища, 09.1986 − 06.1992 (5 років 9 місяців)

    Додаткова інформація

    Знання комп'ютера, програм:  Рарус, Резонанс, Microsoft office
    Особисті якості, хобі, захоплення, навички:  Професійні знання та навички: Знання бухгалтерського обліку та кадрів. Досвід стратегічного планування і управління кадрами. Здатність приймати нестандартні управлінські рішення. Вміння планувати та прогнозувати. Вміння керувати, відповідальність та професійність у своїй галузі Досвід роботи - 35 років. Особисті якості: Рішучість, відповідальність, прагнення до самореалізації та успіху, впевненість у собі, цілеспрямованість, гнучкість, комунікабельність, урівноваженість, стресостійкість, винахідливість, оптимізм, стратегічне мислення, здатність до самостійного прийняття рішень.
    Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи:  Мета: Застосування свого професійного досвіду та знання для розвитку та процвітання компанії Побажання: Дружній та керований колектив, відповідальність та порозуміння. Велике бажання використовувати своє вміння та професійні навички

    Причина скарги *

    Опишіть коротко суть скарги *

    схожі резюме

    Часто шукають

    ↑ Вгору