Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
    1. Робота в Україні
    2. Резюме
    3. Резюме в Києві
    4. Резюме Керівник управління персоналом, відділу з готельного обслуговування ГС, служби номерного фонду в Києві
    5. Керівник управління персоналом, відділу з готельного обслуговування ГС, служби номерного фонду
    Запропонувати вакансію
    Резюме Керівник управління персоналом, відділу з готельного обслуговування ГС,  служби номерного фонду
    Кравченко Ольга

    Керівник управління персоналом, відділу з готельного обслуговування ГС, служби номерного фонду

    Заблоковано
     23 жовтня 2019   Місто: Київ
    Вік: 47 років
    Режим роботи: повний робочий день
    Рубрики: HR, управління персоналом; Готельний бізнес; Керівництво
     Перебуваю в шлюбі   Є діти  Готова до переїзду в:
    або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

    Досвід роботи

    Фахівець з готельно-ресторанного обслуговування господарської служби та управління персоналом
    ТОВ "ФУД-ЛАЙФ ЕКО" (Готельно-ресторанна), Київ
    07.2019 − 09.2019 (2 місяці)

    Обов’язки:

    • контроль та організація роботи персоналу відділу обслуговування готелю, ресторану та прилеглої території;
    • ефективне використання підпорядкованного персоналу;
    • підбір та навчання персоналу;
    • регулярне проведення інвентаризації;
    • безпосередній контакт з клієнтами, у тому числі закордонними, для надання необхідної інформації та допомогу в разі потреби;
    • координація роботи з іншими службами підприємства;
    • співпраця з керівниками різних напрямків та рівнів;

    Досягнення:

    • збільшення продуктивності праці персоналу;
    • удосконалення структури праці підлеглого відділу;
    Фахівець з готельного обслуговування номерного фонду
    ТОВ "Р.І.М.І." (філія фірми ТОВ "ФУД-ЛАЙФ ЕКО") (Готельно-ресторанна), Київ
    08.2018 − 07.2019 (10 місяців)

    Обов’язки:

    • контроль якості обслуговування, стану обладнання та найвищого комфорту у номерах, господарських та службових приміщеннях;
    • складання графіків роботи для персоналу підлеглого відділу відповідно до завантаження готелю;
    • забежпечення працівників необхідним інвинтарем для праці;
    • підтримка корпоративної політики підприємства та покращення стандартів підприємства;
    • складяння звітності про працю відділу готельного обслуговування номерного фонду;
    • конроль та підтримка найвищого рівня санітарно-гігієнічного стану готелю, ресторану та прилеглої території;
    • співпраця з черговим персоналом інженерно-технічної служби;

    Досягнення:

    • активна участь у відкритті нової філіі підприємства;
    • покращення праці на якості підлеглого відділу;
    Фахівець з готельного обслуговування
    ТОВ " Хотел Менеджмент Груп ЛЛС" (Готельно-ресторанна), Київ
    10.2016 − 07.2018 (1 рік 9 місяців)

    Обов’язки:

    • відповідальність за роботу персоналу з підтримки чистоти і порядку житлових та службових приміщень готелю;
    • грамотна взаємодія зі службами готелю;
    • забежпечення працівників необхідним інвинтарем для праці;
    • ретельни контроль за витрати матеріалів номерної служби;
    • прийом та розподіл телефонних дзвінків;
    • обробка інформації (графік роботи підрозділу, інформація про заходи);
    • робота з внутрішньою обліковою системою;

    Досягнення:

    • опановання та значний внесок в структуру та ефективність праці підрозділу;

    Освіта

    Національний аграрний університет (Київ)