Додаткова інформація
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Знання мов:
Українська – рідна; російська – вільно; англійська – elementary.
Навички:
Уміння працювати з ПК.
Користувач MS Office (Word, Exсel, Info Path, Publisher, Power Point), навички роботи з Internet (MS Explorer, Mozilla Firefox, Opera) і E-mail.
Грамотна усна і письмова мова.
Особисті якості:
Комунікабельність, стресостійкість, креативність, відповідальність.
Інше:
Швидко засвоюю матеріал, швидко навчаюся, маю прагнення до розвитку і професійного росту, вмію працювати у колективі.
02.2013-09.2013 – працювала у кафе «Кориця» у якості кухаря;
12.2012-01.2013 – проходила практику у ресторані «Іоланта» у якості помічником кухаря;
06.2012-09.2012 – працювала у МДЦ «Артек» у якості помічника кухаря (офіційно оформлена як офіціант);
05.2012-06.2012 – проходила практику у МДЦ «Артек» у якості помічником кухаря, офіціантом;
11.2010-02.2011 – проходила практику у торговому супермаркеті «Еко» у якості помічники кухаря, помічником кондитера.2001-2009 – Рівненська ЗОШ №28;
2009-2013 – Рівненський коледж економіки і бізнесу, напрямок навчання – «Виробництво харчової продукції», кваліфікаційний рівень – кухар 3, 4, 5 розряду; офіціант 3 розряду; бармен 4 розряду.