Додаткова інформація
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: • Володію російською мовою,англійською – на розмовному рівні . Рідна мова – українська.
• Практичний досвід роботи з комп’ютером.
• Маю V розряд кухаря, та IV розряд бармена.
• Маю досвід роботи з торговим обладнанням.
• Маю досвід в підготовці закладів до відкриття, закупки необхідного обладнання кухні, підготовки бару, закупки необхідного посуду.
• Вмію складати технологічні, калькуляційні карти, коктейльні карти, меню.
• Досвід у розробці нових страв і коктейлів.
• Досвід в приготуванні перших страв, других страв, гарнірів, страв на мангалі, піци.
• Листопад 2008 – Квітень 2009 проходив навчальну практику в супермаркеті Край ТРЦ ,, Чайка’’
• Травень – Червень 2010 проходив професійну практику на базі МДЦ Артек .
• Червень – Липень 2010 проходив професійну практику в кафе барі ,,Хобі Паб”
• Грудень 2010 –Лютий 2011 проходив переддипломну практику в ресторанному комплексі ,,Колиба”
• Лютий – Квітень 2011 працював кухарем в кафе - барі ,,Абажур”
• Квітень – Червень 2011 працював мангальщиком/тундирщиком в ресторанному комплексі ,,Колиба”
• Червень – Жовтень 2011 працював барменом в ресторані ,,Магнат”
• Листопад - Березень 2011 працював продавцем кави, барістом в ТЦ ,,Ярмарок”
• Квітень – Грудень 2012 працював кухарем/помічником шеф кухаря ресторану ,,Баварія Хаус”.
• Грудень 2012 – Лютий 2013 працював у процесі налагодження технологічних процесів і підготовки до роботи кафе – бару ,,Суренж”.• У 2011 році з відзнакою закінчив Рівненський колледж економіки та бізнесу за спеціальністю ,,Технологія харчування’’ і здобув кваліфікацію техніка-технолога.• З 2011 року навчаюсь заочно в Київському Національному Університеті Харчових Технологій .