Кухар
Radisson Blu Resort, Swinoujscie, Polska (Польща)
08.2017 − 01.2018 (5 місяців)
Radisson Blu Resort, Swinoujscie, Polska (Польща) – кухар універсал
Робота на відкритій кухні, гриль, приготування перших і других страв, гарніри, соуси.
Виконання обов’язків старшого зміни
кухар гарячого процесу та Gill
Банно – ресторанний двір «Зверобой»
08.2016 − 07.2017 (11 місяців)
Банно – ресторанний двір «Зверобой» - кухар гарячого процесу та Gill
Приготування страв згідно з технологічних карт
Контроль якості приготованих страв
Проведення інвентаризації залишків продукції
Складання замовлень на продукцію
Брав участь в розробці нового меню закладу
кухар гарячого процес
11.2015 − 07.2016 (7 місяців)
Ресторан “Oliwer Grill&Wine” – кухар гарячого процесу
Приготування страв згідно з технологічних карт
Контроль якості приготованих страв
Проведення інвентаризації залишків продукції
Контролював процес приготування страв і відповідність їх технологічними картами;
Готував найбільш складні страви;
Займався організацією роботи підрозділу.
кухар універсал
04.2015 − 10.2015 (6 місяців)
ZEO Alliance – кухар універсал
Приготування страв згідно з технологічних карт
Контроль якості приготованих страв
Проведення інвентаризації залишків продукції