UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Кухар, старший зміни в Києві
  5. Кухар, старший зміни
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Кухар, старший зміни

Заблоковано
 19 лютого 2018  Місто: Київ
Вік:31 рік
Режим роботи:
Рубрики: Ресторанний бізнес, кулінарія
 Перебуваю в шлюбі  Є діти 

Досвід роботи

Кухар
Radisson Blu Resort, Swinoujscie, Polska (Польща)
08.2017 − 01.2018 (5 місяців)
Radisson Blu Resort, Swinoujscie, Polska (Польща) – кухар універсал Робота на відкритій кухні, гриль, приготування перших і других страв, гарніри, соуси. Виконання обов’язків старшого зміни
кухар гарячого процесу та Gill
Банно – ресторанний двір «Зверобой»
08.2016 − 07.2017 (11 місяців)
Банно – ресторанний двір «Зверобой» - кухар гарячого процесу та Gill Приготування страв згідно з технологічних карт Контроль якості приготованих страв Проведення інвентаризації залишків продукції Складання замовлень на продукцію Брав участь в розробці нового меню закладу
кухар гарячого процес
“Oliwer Grill&Wine”
11.2015 − 07.2016 (7 місяців)
Ресторан “Oliwer Grill&Wine” – кухар гарячого процесу Приготування страв згідно з технологічних карт Контроль якості приготованих страв Проведення інвентаризації залишків продукції Контролював процес приготування страв і відповідність їх технологічними картами; Готував найбільш складні страви; Займався організацією роботи підрозділу.
кухар універсал
ZEO Alliance
04.2015 − 10.2015 (6 місяців)
ZEO Alliance – кухар універсал Приготування страв згідно з технологічних карт Контроль якості приготованих страв Проведення інвентаризації залишків продукції

Освіта

Професійно-технічне училище №21 М.Калинівка Вінницької області
Кухар
середньо-спеціальна, 09.2007 − 07.2010 (2 роки 9 місяців)

Знання мов:

Російська - Професійний (експерт), Українська - Професійний (експерт), Польська - Початковий

Додаткова інформація

Особисті якості, хобі, захоплення, навички: - впевнене знання технологічного обладнання та процесів приготування страв; - вміння розбиратися в якості та свіжості м'яса, риби, овочів і фруктів; - вміння самостійно приймати рішення, нести відповідальність; - охайний в роботі - вільно та професійно володію ножем

- впевнене знання технологічного обладнання та процесів приготування страв;

- вміння розбиратися в якості та свіжості м'яса, риби, овочів і фруктів;

- вміння самостійно приймати рішення, нести відповідальність;

- охайний в роботі

- вільно та професійно володію ножем

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору