UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Володимирі, Резюме в Києві, Резюме в Ковелі
  4. Резюме Менеджер в Києві
  5. Менеджер
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Менеджер

Заблоковано
6 000 грн.
 27 грудня 2017  Місто: Володимир
 Готовий до переїзду в: Київ, Ковель
Вік:32 роки
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Офісний персонал; Торгівля, продажі, закупівлі
Готовий до відряджень

Досвід роботи

торговий агент
ТзОВ Міжрегіональні ресурси
12.2016 − 04.2017 (3 місяці)
Забезпечувати виконання планових показників по обсягу продажу і чисельності клієнтської бази на закріпленому маршруті. Виконувати всі планові заходи щодо просування продукції відповідно до системи активного збуту. Проводити переговори з клієнтами про умови продажу і надання супутніх послуг. Надавати консультації клієнтам з технічних питань, по гарантійним зобов’язанням і сервісним послугам. Укладати від імені підприємства договори, приймати замовлення на доставку клієнту продукції. Здійснювати контроль за виконанням клієнтами своїх зобов’язань по договорах (своєчасною оплатою, прийманням продукції, ін.), виявляти причини порушення клієнтами своїх зобов’язань, уживати заходів по їх усуненню і попередженню. Проводити роботу по виявленню й обліку потенційних клієнтів, вивчати їхні потреби, консультувати з питань технічних і споживчих характеристик продукції, вивчати ділову надійність нових клієнтів. Збирати інформацію про асортимент продукції і методах роботи конкурентів на закріпленому маршруті. Організовувати роботу з товаром під замовлення, вести щоденний контроль по товару та незадоволеного попиту. Підтримувати і розвивати рівень лояльності клієнтів. Регулярно надавати безпосередньому керівникові звіт про пророблену роботу за період.
менеджер з контролю транспорту
ТзОВ Укр-Петроль
04.2015 − 09.2016 (1 рік 5 місяців)
1.Контроль транспорту 2.Введення технічної документації 3.Контроль транспорту за даними GPS навігатора та аналіз. 4.Контроль витрат палива. 5.Видача шляхових листів 6.Оформлення звітної документації.
головний спеціаліст експерт з умов праці
Володимир-Волинське Управління праці та соціального захисту населення
11.2013 − 04.2015 (1 рік 4 місяці)
Виконувати роботу з дослідження умов праці на робочих місцях, у межах своєї компетенції реалізувати державну політику щодо соціального захисту працівників, зайнятих на роботах зі шкідливими та важкими умовами праці на підприємствах, в установах і організаціях незалежно від форм власності та фізичних осіб, які використовують найману працю працівників. Вирішувати питання щодо надання працівникам, зайнятим на робочих місцях зі шкідливими умовами праці, пільг та компенсацій. Проводити експертизу якості атестації та правильності застосування на підприємстві Списку N 1 виробництв, робіт, професій, посад і показників на підземних роботах, на роботах з особливо шкідливими і особливо важкими умовами праці, зайнятість в яких повний робочий день дає право на пенсію за віком на пільгових умовах та Списку N 2 виробництв, робіт, професій, посад і показників з шкідливими та важкими умовами праці, зайнятість в яких повний робочий день дає право на пенсію за віком на пільгових умовах. Здійснювати контроль за правильним використанням Списку професій, що мають право на додаткову відпустку. Контролювати якість проведення на підприємствах атестації робочих місць за умовами праці та на їх відповідність до нормативно-правових актів з охорони праці. Контролювати дотримання підприємствами законодавства з питань соціального захисту працівників, зайнятих на роботах зі шкідливими та важкими умовами праці, надавати підприємствам та окремим громадянам методичну допомогу й консультації із цих питань. Збирати та узагальнювати інформацію з питань, що належать до компетенції Державної експертизи умов праці, організовує роботу з документами та веде документацію відповідно до чинного законодавства, подає встановлену звітність. Аналізувати та узагальнювати відповідний досвід роботи з метою підвищення ефективності роботи Державної експертизи умов праці. Розглядати у межах своєї компетенції листи та заяви від підприємств і громадян. Знати, розуміти і застосовувати діючі нормативні документи, що стосуються його діяльності. Знати і виконувати вимоги нормативних актів про охорону праці та навколишнього середовища, дотримується норм, методів і прийомів безпечного виконання робіт.
головний спеціаліст з автоматизованої обробки інформації
Володимир-Волинське Управління праці та соціального захисту населення
08.2011 − 11.2013 (2 роки 2 місяці)
Настройка і адміністрування: OC Windows 98/ME/2000/XP/Vista/Windows 7, MS Office Систем резервного копіювання даних Систем ведення автоматичної інвентаризації Адміністрування Windows Server 2000, Windows Server 2003 Standard Edition, Windows Server 2008, Active Directory Обслуговування мережевих протоколів Обслуговування великоблочної комп’ютерної і копіювальної техніки Підтримка корпоративних користувачів Настройка, експлуатація і обслуговування телекомунікаційного і мережевого устаткування Обслуговування офісного устаткування.

Освіта

Рівненський Державний Гуманітарний Університет
Викладач технологій
повна вища, 09.2011 − 06.2014 (2 роки 9 місяців)
Володимир-волинський педагогічний коледж
Вчитель технологій
середньо-спеціальна, 09.2007 − 05.2011 (3 роки 8 місяців)

Знання мов:

Німецька нище середнього - Початковий

Додаткова інформація

Особисті якості, хобі, захоплення, навички: 

Наявність водійського посвідчення категорій В,С1,С досвід водіння 5 років

Microsoft Word – експерт

Microsoft Excel – просунутий користувач

Відмінні комунікативні та організаційні якості

гнучкість, вміння працювати в команді

вміння спілкування з людьми

стресостійкість.


Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Набути необхідного професійного досвіду, використати та реалізувати його. Вдосконалювати свої знання та навички.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору