UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Харкові
  4. Резюме Менеджер в
  5. Менеджер
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Professional resumeПрофесійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформаціяМенеджер

Заблоковано
15 000 грн.
 27 серпня 2019  Місто: Харків
Вік:47 років
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Офісний персонал; Реклама, маркетинг, PR; Торгівля, продажі, закупівлі
 Є діти  Готова до відряджень

Досвід роботи

менеджер з реклами
HL (Торгівля), Харків
03.2017 − По теперішній час (7 років )

Проведення трейд-маркетингових заходів щодо стимулювання продажів і залучення клієнтів (акції, конкурси, лотереї, ігри). Аналіз ефективності проведених акцій. Моніторинг ринку, аналіз активностей і цінової політики конкурентного середовища. Виявлення цільової аудиторії. Організація PR - проведення анкетування покупців, обробка даних і консолідація в звіт. Ведення загальної клієнтської бази (для розсилки смс-повідомлень про акції). Проведення рекламних кампаній для відкриття нових магазинів (промо-акції, зовнішня реклама, реклама в транспорті). Замовлення необхідної поліграфії та інших рекламних матеріалів для ТТ. Робота в програмі 1С (версія 8.3). Дисконтна програма для клієнтів і співробітників. Зворотній зв'язок з клієнтами на сторінках компанії в соц мережах, робота з сайтом мережі. Прийом дзвінків, що надходять на гарячу лінію мережі, консультація клієнтів. Створення трек-листів (музичне оформлення ТТ).

 Є рекомендації з даного місця роботи
трейд-маркетолог
Атлантбудкомплект (Торгівля), Харків
08.2016 − 02.2017 (6 місяців)

Моніторинг ринку, аналіз активностей і цінової політики конкурентів. Підбір товарів для акцій, проведення акцій і аналіз їх ефективності. Аналіз продажів. Дисконтна програма. Організація PR - проведення анкетування покупців, обробка даних і консолідація в звіт. Сегментація клієнтів за різними показниками. Проведення переговорів та укладання договорів (оренда приміщень). Звіти для керівництва по будь-яким показниками. Робота в програмі 1С (версія 8.2). Перевірка правильності контенту сайту магазину.

 Є рекомендації з даного місця роботи
Аналітик консолідованої інформації
Фора (Торгівля), Харків
09.2008 − 08.2016 (7 років 11 місяців)

Націнка товарів, щоденна перевірка націнки на індикативні товари, визначення переваг та недоліків цінової політики на основі моніторингів і ціноутворення в умовах конкуренції, перевірка правильності оприбуткування магазинами товарів, аналіз продажів, обробка даних за специфікаціями постачальників. Проведення акцій і аналіз їх ефективності.

 Є рекомендації з даного місця роботи

Освіта

ХНЕУ (Харків)
Міжнародна економіка, Економічна теорія
повна вища, 09.1995 − 07.2000 (4 роки 9 місяців)
ХДТТ (Харків)
Прядіння шерсті, Технік-технолог
середньо-спеціальна, 09.1991 − 06.1995 (3 роки 9 місяців)

Додаткова освіта

 Маркетинг: Розробка та продаж пропозиції цінності. Онлайн-курси Prometheus.

Знання мов:

Англійська - Нижче середнього, Німецька - Нижче середнього, Українська - Високий рівень (вільно), Російська - Високий рівень (вільно)

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: Word, Excel, 1C.
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Наполегливість в досягненні цілей, чітке розуміння поставленого завдання, пунктуальність, увага до деталей, точність. Хобі, захоплення: музика, подорожі в різні країни, фігурне катання.
Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Професійне зростання, придбання нових навичок.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору