Додаткова інформація
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Уважне, делікатне спілкування з клієнтами, донесення переваг продукції, послуг.
ресторан готелю Дніпро: січень-березень 2008, офіціант 4 розряду;
різні заклади та компанії: ГетьманФуршет, НВО КНТЕУ, Козирна Карта, РоялКейтерінг та ін. (бенкети, фуршети, кейтеринг): січень 2005-травень 2009, офіціант, бармен;
бар-буфет "пироговая Николай": жовтень 2009-жовтень 2010, бармен-касир-бариста;
міні-кав'ярня Illy - 1травня-15червня 2011 - бариста.
ресторан "Вареничная"Победа": вересень 2011-липень 2012р, Бармен-касир
Віскі-клуб "Імперіал": жовтень 2012 - лютий 2013Київський національний торговельно-економічний університет, ФРГТБ, Специальность: технологія харчування, стаціонар 2004-2009Підвищення кваліфікації: вище комерційне училище КНТЕУ - офіціант 3 розряду; бармен 4 розряду; 2008
Броварський МВЦТМ: оператор комп'ютерного набру, 2004