UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Менеджер по продажам закупкам в Києві
  5. Менеджер по продажам закупкам
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Менеджер по продажам закупкам

Заблоковано
9 000 грн.
 24 вересня 2017  Місто: Київ
Вік:42 роки
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Ресторанний бізнес, кулінарія; Торгівля, продажі, закупівлі; Інші пропозиції

Досвід роботи

Начальник відділу продажу обладнання до рестораного бізнесу
ТОВ
09.2013 − 04.2016 (2 роки 7 місяців)
Залучення нових клієнтів, аналіз та реалізація товару на ринку збуту. Ведення переговорів з заводами виробниками, для поставки товару.Моніторинг і аналіз конкурентів.Виконання проєктування по оснащенню обладнанням приміщень для кафе та барів. Розрахунок кошторів по даному замовленню. Приймання участі в виставках та в проведенні та участі тендерних закупках.Укладання договорів про поставку продукції; супровід документообігу; введення документообігу в програмі 1С: 8; здійснення продажів; відвантаження і приймання товару; проведення інвентаризацій; підготовка та надання звітності за результатами роботи; Аналіз статистики продажів, залишків; Управління асортиментом; Контроль та обробка замовлень; контроль своєчасності оплат; контроль оплат і дебіторських заборгованостей; контроль повернень; аналіз залишків товару на складі підприємства (прихід і реалізація);
Спеціалість з продукції
ТОВ
06.2011 − 08.2012 (1 рік 2 місяці)
Укладання договорів про поставку продукції; супровід документообігу; введення документообігу в програмі 1С: 8; здійснення продажів; відвантаження і приймання товару; проведення інвентаризацій; підготовка та надання звітності за результатами роботи; Аналіз статистики продажів, залишків; Управління асортиментом; Контроль та обробка замовлень; контроль своєчасності оплат; контроль оплат і дебіторських заборгованостей; контроль повернень; аналіз залишків товару на складі підприємства (прихід і реалізація); Пошук клієнтів; Моніторинг і аналіз конкурентів.
Старший менеджер по роботі з фізичними особами
Відділення філії ПАТ КБ
06.2010 − 04.2011 (10 місяців)
Залучення клієнтів на обслуговування. Просування і консультація клієнтів по всіх банківських продуктах. Консультування, супровід та оформлення депозитних операцій. Платіжні картки. Здійснення організації і проведення операцій з кредитування (всі напрямки). Контроль за якістю, оперативністю надання інформації та послуг по всіх банківських продуктах відділом по роботі з фізичними ліцамі.Подготовка та укладання договорів для подальшої спільної роботи.Контроль за якістю надання послуг та повної та своєчасної інформації по продуктам банка менеджерами відділу по роботі з фізичними особами.

Освіта

Київський національний торговельно-економічний університет
Комерційне право
повна вища, 06.2004 − 06.2008 (4 роки )
Київський національний торговельно-економічний університет
Облік і аудит
повна вища, 09.1999 − 06.2004 (4 роки 9 місяців)

Знання мов:

Английский - Професійний (експерт)

Додаткова інформація

Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Мої захоплення та інтереси : фітнес, фотографія, дизайн Вміння та харатерні властивості : швидко і ефективно вирішувати поставлені задачі.Вміння вести переговори, презентації. Націленість на результат. Уміння адекватно оцінювати обстановку і розставляти пріоритети. Здатність уникати конфліктних ситуацій. Високий рівень відповідальності та порядочности.Коммуникабельная, дисциплінована, ініціативна, наполеглива, адекватно реагую на критику, вільно взаємодію з командою, психологічно стійка, вмію працювати в кризових ситуаціях, відповідальна, легко навчаюся, високе почуття відповідальності і порядності. Навички роботи з комп'ютером Бест-звіт, "1 С: Бухгалтерія 7.7,8.3", Банк-клієнт, Ліга-закон, Оutlook Express, Internet Explorer, Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft Access, Оpenoffice, Adobe Reader. Вільне орієнтування в мережі Інтернет, ведення бази даних адрес.
Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Реалізація поставлених цілей у розвитку діяльності компанії, збільшення прибутковості компанії з подалі можливим збільшенням свого доходу, свого зростання як фахівця, самореалізація і отримання подальшого досвіду.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору