Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Менеджер по работе с клиентами, продажи
Запропонувати вакансію
Собченко Александр

Менеджер по работе с клиентами, продажи

,
9 000 грн.
Заблоковано
 19 лютого   Місто: Київ
Вік: 29 років
Режим роботи: повний робочий день
Категорії:
Офісний персонал, Ресторанний бізнес, кулінарія, Транспорт, автосервіс
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Досвід роботи

Освіта

повна вища,  −

Додаткова інформація

Особисті якості, хобі, захоплення, навички: 

Собченко Олександр Вікторович

04201, Київ, вул. Петра Панча, 7, кв 104.

(093)-911-60-40, E-mail: plita89@ukr.net

Освіта:

2011р. Курси “Microsoft Excel”

2010 – 2011р. – закінчив магістратуру “Національного Університету харчових технологій” за спеціальністю “Менеджмент організацій”, з дипломом магістра з менеджменту.

2006-2010 р. – закінчив “Національний Університет харчових технологій” за спеціальністю «Менеджмент організацій”, з дипломом бакалавра.

1996- 2006 р. - с\ш. № 29 в м. Києві.

Вміння та навички:

Комп’ютерні навички – користувач ПК: MS Office, Word, Excel, Internet.

Володіння офісною технікою.

Мови –українська, російська, англійська “ELEMENTARY”

Водій категорії “B”

Мета:

Працевлаштування за спеціальністю, з перспективою професійного зростання.

Досвід роботи:

21.02. 2018 р. –звільнений з роботи за згодою сторін - Ст. 36 п.1 КЗпП України.

01.11.2014 р. –21.02. 2018 р. – ТОВ “Агрохолдінг”- менеджер по роботі з клієнтами.

01.04.2014 р. – 31.10. 2014 р. – ТОВ “Швидко-Інвест”– менеджер проекту по будівництву логістичного комплексу.

01.11.2011 р. – 31.03. 2014 р. – ТОВ “Агрохолдінг” –менеджер по роботі з клієнтами.

01.09.2006 р. – 30.06. 2011 р. – Навчання в Національному Київському університеті харчових технологій.

Додаткова інформація:

Порядність, пунктуальність, акуратність, легко находжу спільну мову з людьми, вмію працювати в команді.

Шкідливих звичок не маю.

Захоплення – автомобільна техніка.

Сімейний стан – не одружений.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

↑ Вгору