UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Дніпрі
  4. Резюме Менеджер з продажу, регіональний менеджер, керівник філіі в
  5. Менеджер з продажу, регіональний менеджер, керівник філіі
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Менеджер з продажу, регіональний менеджер, керівник філіі

Заблоковано
 26 серпня 2020  Місто: Дніпро
Вік:48 років
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Виробництво; Керівництво; Торгівля, продажі, закупівлі
Готовий до відряджень

Досвід роботи

Віддалений позаштатний менеджер з продажу (В2В, В2С)
ТОВ "ТЕХВІТАС" (Поставки комплектуючих і запасних частин промисловим підприємствам в сфері мехатроніки, приводний і трансмісійної техніки, пневматики, КВП і вакуумного обладнання промисловим.), Дніпро
02.2020 − По теперішній час (4 роки 2 місяці)

Віддалений менеджер з продажу в південно-східному регіоні України. Прямі телефонні продажу, напрацювання та підтримка клієнтської бази, врегулювання конфліктних ситуацій, участь в тендерах, робота з лідамі, інжиніринг, документальний супровід угод, звітність в CRM. Контроль дебіторської заборгованості.

 Є рекомендації з даного місця роботи
Менеджер зі збуту (В2В)
ТОВ КИП Сервіс (Постачальник провідних європейських виробників КВП, збірка шаф і щитів управління, електоромонтаж, пуско-наладка, проектування та монтаж АСУТП.) (Електроніка, електротехніка та робототехніка), Дніпро
06.2019 − 02.2020 (8 місяців)

Відрядження по південно-східному регіону і прямі телефонні продажі, моніторинг тендерних майданчиків, напрацювання клієнтської бази та ведення ключових клієнтів регіону. Вивчення потреб клієнта в області мехатроніки, трансміссійній техніці, КВП. Побудова і розвиток довгострокових відносин із замовником, контроль дебіторської заборгованості, документальне оформлення та супровід угод, звітність.

З досягнень на цій посаді: напрацювання клієнтської бази, залучення ТОП клієнтів, перемоги в підготовлених тендерах і на тендерних майданчиках.

 Є рекомендації з даного місця роботи
Керівник філіалу, менеджер з продажу (В2В, В2С)
ТОВ "ТЕХВІТАС" (частина міжнародної компанії Techvitas працює на ринках Прибалтики). (Поставки комплектуючих і запасних частин в сфері мехатроніки, приводній і трансмісійній техніці, пневматики, КВП і вакуумного обладнання промисловим підприємствам.), Дніпро
05.2017 − 05.2019 (2 роки )
  • Регіональний представник в південно-східному регіоні України. Прямі телефонні продажу і відрядження по ввіреного регіону. Аналіз ринку регіону та визначення потенційних клієнтів. Вивчення і покриття потреб клієнтів, побудова і розвиток довгострокових відносин із замовником. Участь в тендерах. Контроль за дотриманням політики ціноутворення компанії. Контроль дебіторської заборгованості. Робота з лідамі, інжиніринг. Документальний супровід угод, звітність в CRM. Проведення презентацій, участь в семінарах і виставках.

З досягнень на цій посаді:

успішна реалізація кількох великих проектів, виконання поставлених завдань і планів продажів на 100% і понад, за підсумками роботи перших двох кварталів став керівником дніпропетровської філії, розвиток клієнтської бази філії (64% постійних клієнтів, 12% клієнтів ТОП).

Регіональний представник (В2В, В2С), ФОП
ФОП Боднар О.В., регіональний представник ТОВ "Сведмашсервіс" (дистриб'ютора в Україні BENZLERS, JIE, BANDO, Sircatene). (Продажі елементів приводів і конвеєрного обладнання загальнопромислового призначення.), Дніпро
04.2016 − 11.2018 (2 роки 7 місяців)

Регіональний представник в південно-східному регіоні України. Розвиток стратегії продажів на ввіреній території (прямі телефонні продажу, відрядження по регіону, аналіз ринку і виявлення потенційних клієнтів, супровід існуючих). Проведення презентацій, технічна підтримка. Участь у виставках. Участь у тендерних торгах, вивчення потреб клієнтів, побудова і розвиток довгострокових відносин із замовником, контроль дебіторської заборгованості, робота з документацією. Організація і контроль відвантаження продукції. Контроль і організація подачі транспорту (робота з перевізниками та диспетчерами).

З досягнень на цій посаді: успішна реалізація проекту з продажу спеціальних конвеєрних ланцюгів, перемоги в тендерах, реалізація проекту постачання великої партії черв'ячних мотор-редукторів, допомога в реалізації проекту по заміні крупно-габаритного редуктора. Експерт.

Менеджер з продажу (В2В)
ТОВ "Белтімпорт" (Постачальник елементів приводних і конвеєрних систем імпортного виробництва преміум класу.), Дніпро
05.2009 − 01.2015 (5 років 8 місяців)
  • Маркетинговий та технічний супровід існуючої клієнтської бази (ведення переговорів, укладення договорів, інжиніринг, послуги з комплектації приводних або конвеєрних систем). Залучення нових клієнтів в довіреному регіоні в якості активного менеджера. Відрядження по регіону. Участь у виставках і промислових форумах, участь в тендерах "підготовлений тендер". Контроль за дотриманням політики ціноутворення, дебіторської заборгованості. Робота з документацією, звіти про виконану роботу в CRM. Виконання плану продажів і індивідуальних завдань.

З досягнень на цій посаді: успішна реалізація великих проектів з продажу товарів не входять в основний портфель продуктів компанії, стабільне виконання індивідуальних планів продажів, залучення клієнтів ТОП рівня.

Спеціаліст по роботі з клієнтами (В2В)
ЗАТ "ТД" ІРБІС " (Поставки підшипників, привідних ременів і шківів до них, ланцюгів приводних і конвеєрних, зірочок, редукторів, електродвигунів, муфт, інверторів, стрічок транспортерних в асортименті.), Дніпро
04.2008 − 02.2009 (10 місяців)

Обслуговування клієнтської бази на ввіреній мені території сходу України: активна робота з клієнтами (ведення переговорів, укладення договорів, консультації з підбору товарів), контроль дебіторської заборгованості, робота з документацією, відрядження по південно-східному регіону, звіти про виконану роботу.

Із досягнень на цій позиції: успішний розвиток клієнтської бази та реанімація робочих відносин з покинутими клієнтами.

Освіта

Національна гірнича академія України (НГАУ) (Дніпро)
Механіко-машинобудівний факультет (ММФ), інженер-електромеханік
повна вища, 09.1993 − 06.1998 (4 роки 9 місяців)

Додаткова освіта

 Агентство раціонального навчання "NTA", "Агресивні продажі на ринку В2В", Голубєв М. (листопад 2019, 2 дні)
 Центр Бізнес-навчання "Golden Staff", "Побудова моделі активних продажів", Крючков А. (квітень 2015 року, 2 дня)
 Центр Бізнес-навчання "Golden Staff", "Ефективні переговори при продажу складних продуктів і рішень", Крючков А. (травень 2015 року, 3 дні)
 "Жорсткі переговори", "Робота з запереченнями" Резванович А. (листопад 2013, 2 дні)
 Компанія управлінського консультування "DELINE". "Техніка ефективних Продаж", Матвєєва А. (лютий 2011, 1 день)
 Персонал-Бізнес-Центр, Забірко П. «Техніка ефективних продажів» (2007,3 дня)
 Гештальт Консалтинг Груп, Ладигін А. «Вчимося продавати в Україні» (2005,1 тиждень)
 Червона Зірка, Торговий дім «Збірка, розбирання сільхоз.техніки з подальшим продажем» (2002,1 тиждень)

Знання мов:

Англійська - Початковий, Німецька - Початковий, Українська - Високий рівень (вільно), Російська - Високий рівень (вільно)
Додатково: іноземні мови зі словарем

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: Користувач ПК (Outlook, Word, Excel, 1C, DeloPro, OneBox), моніторинг тендерних майданчиків. Знання основ бухгалтерського обліку.
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: З позитивним і аналітичним мисленням, з активною життєвою позицією. Професійний комунікатор і парламентер, успішний досвід активних продажів. Навички роботи з великим об'ємом інформації, гарна самоорганізація. Знання основ бухгалтерського обліку. Готовність до відряджень. Закордонний паспорт. Наявність легкового автомобіля. Готовність використовувати власне авто зі службовою метою за "Договором використання автомобіля з компенсацією".

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору