Ваш надійний партнер в пошуку роботи та підборі персоналу
•Розробка і впровадження системи якості та безпеки харчових продуктів відповідно до вимог FSSC22000 і ISO 9001 діє до: 2015.
•Підтримка в робочому стані системи якості та постійне її поліпшення.
•Розробка і впровадження НАССР.
•Внутрішній аудитор. Керівник групи НАССР.
•Підготовка та проходження аудитів торговими мережами і клієнтами (Оркла, Bako, Нестле, Монделайз, МакДональдс, Рошен, Щедро, Лакталіс, Чумак, Київський БКК, Фоззі, Київхліб і інші), державними органами ветеринарної медицини України, Молдавії, Грузії, європейських комісарів, Ізраїлю, Сінгапуру, Гонконгу, Йорданії, сертифікаційних і наглядових аудитів міжнародними компаніями Бюро Верітас, СЖС.
•Аудити для отримання сертифікатів Халяль і Кошер. Проходження раптових аудитів від аудиторської компанії NSF (для МакДональдс) по помилковому відкликанню.
•Ведення документації по соціальній відповідальності (в тому числі по екології) на відповідність вимогам МакДональдс, Нестле, Монделайс .
•Проходження зовнішніх аудитів міжнародними аудиторськими компаніями із соціальної відповідальності.
•Внесення інформації на сайтах МакДональдс, Монделайс (специфікації на готову продукцію, самооцінка з соціальної відповідальності, коригувальні дії за результатами аудитів).
•Управління скаргами клієнтів, розробка і впровадження коригувальних дій, контроль виконання коригувальних дій.
•Управління постачальниками. Аудити постачальників. Вибір сировини та матеріалів.
•Розробка специфікацій на готову продукцію (внутрішній ринок, ринок Європейського союзу), сировини і пакувальних матеріалів.
•Участь в розробці ТУ на готову продукцію. Участь в розробці нових видів продукції.
•Розробка технологічних інструкцій. Розрахунок харчової та енергетичної цінності продуктів. Розробка інформації на етикетку.
•Анкетування клієнтів. Аналіз анкет і розробка коригувальних дій за результатами анкетування.
•Управління документацією системи якості.
•Аналіз невідповідностей та пошук причин невідповідностей.
•Розробка і впровадження коригувальних дій.
•Відстеження . Відкликання продукції. Управління кризою. Контроль шкідників.
•Розробка і впровадження технології продуктів харчування у вигляді ковбас, сосисок, соусів, бургерів, паштетів на основі рослинних білків без сої для вегетаріанців за участю фахівців іноземної компанії (Бельгія).
•Розробка ТУ, технологічних інструкцій, розрахунок рецептур, харчову та енергетичну цінність, інформації на етикетці.
•Звіти руху сировини і матеріалів.
•Розробка системи менеджменту якості та безпеки харчових продуктів
•Розробка проекту кондитерського виробництва.
•Вибір обладнання для виробництва глазурованих цукерок типу Баунті, Снікерс, Пташине молоко, Суфле, желейні, нуга, зефір.
•Пошук виробників обладнання, переговори з провідними європейськими постачальниками обладнання, підготовка технічного завдання.
•Участь в розробці креслень автоматичних ліній для виробництва кондитерських виробів.
Запуск підприємства з нуля за участю технологів з Туреччини.
•Підготовка технологічної документації (розробка ТУ, технологічних інструкцій, розрахунок рецептур, харчову та енергетичну цінність, інформації на етикетку).
•Впровадження обліку руху сировини і матеріалів з нуля.
•Розробка продукції (печиво цукрове і затяжне, вафлі, глазур кондитерська).
•Вибір сировини, визначення вимог до сировини і матеріалів, вибір постачальників сировини і матеріалів.
•Створення виробничої лабораторії (приміщення, обладнання, реактиви, персонал, документація).
•Підбір, навчання і керівництво виробничим, технологічним персоналом, персоналом служби якості.
•Спілкування з державними органами (сан станція, стандартизація і сертифікація, охорона праці).
Підписатись на розсилку нових резюме: "Менеджер з якості, Технолог харчового і кондитерського виробництва в Києві"