UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Менеджер з якості, Технолог харчового і кондитерського виробництва в Києві
  5. Менеджер з якості, Технолог харчового і кондитерського виробництва
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Professional resumeПрофесійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформаціяМенеджер з якості, Технолог харчового і кондитерського виробництва

Заблоковано
30 000 грн.
 15 листопада 2019  Місто: Київ
Вік:62 роки
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Консалтинг; Виробництво; Ресторанний бізнес, кулінарія
 Перебуваю в шлюбі  Є діти  Готова до відряджень

Досвід роботи

Начальник відділу якості
Овостар (виробництво яєчних продуктів) (Виробництво яєчних продуктів), Київ
10.2017 − 10.2019 (2 роки )

•Розробка і впровадження системи якості та безпеки харчових продуктів відповідно до вимог FSSC22000 і ISO 9001 діє до: 2015.
•Підтримка в робочому стані системи якості та постійне її поліпшення.
•Розробка і впровадження НАССР.
•Внутрішній аудитор. Керівник групи НАССР.
•Підготовка та проходження аудитів торговими мережами і клієнтами (Оркла, Bako, Нестле, Монделайз, МакДональдс, Рошен, Щедро, Лакталіс, Чумак, Київський БКК, Фоззі, Київхліб і інші), державними органами ветеринарної медицини України, Молдавії, Грузії, європейських комісарів, Ізраїлю, Сінгапуру, Гонконгу, Йорданії, сертифікаційних і наглядових аудитів міжнародними компаніями Бюро Верітас, СЖС.
•Аудити для отримання сертифікатів Халяль і Кошер. Проходження раптових аудитів від аудиторської компанії NSF (для МакДональдс) по помилковому відкликанню.
•Ведення документації по соціальній відповідальності (в тому числі по екології) на відповідність вимогам МакДональдс, Нестле, Монделайс .
•Проходження зовнішніх аудитів міжнародними аудиторськими компаніями із соціальної відповідальності.
•Внесення інформації на сайтах МакДональдс, Монделайс (специфікації на готову продукцію, самооцінка з соціальної відповідальності, коригувальні дії за результатами аудитів).
•Управління скаргами клієнтів, розробка і впровадження коригувальних дій, контроль виконання коригувальних дій.

Заступник директора з якості
Овостар (Виробництво яєчних продуктів), Василів (Київська обл.)
10.2008 − 10.2018 (10 років )

•Управління постачальниками. Аудити постачальників. Вибір сировини та матеріалів.
•Розробка специфікацій на готову продукцію (внутрішній ринок, ринок Європейського союзу), сировини і пакувальних матеріалів.
•Участь в розробці ТУ на готову продукцію. Участь в розробці нових видів продукції.
•Розробка технологічних інструкцій. Розрахунок харчової та енергетичної цінності продуктів. Розробка інформації на етикетку.
•Анкетування клієнтів. Аналіз анкет і розробка коригувальних дій за результатами анкетування.
•Управління документацією системи якості.
•Аналіз невідповідностей та пошук причин невідповідностей.
•Розробка і впровадження коригувальних дій.
•Відстеження . Відкликання продукції. Управління кризою. Контроль шкідників.

Головний технолог
ТОВ Технологічні ініціативи ((Розробка і впровадження технології продуктів харчування), Київ
05.2007 − 10.2008 (1 рік 5 місяців)

•Розробка і впровадження технології продуктів харчування у вигляді ковбас, сосисок, соусів, бургерів, паштетів на основі рослинних білків без сої для вегетаріанців за участю фахівців іноземної компанії (Бельгія).
•Розробка ТУ, технологічних інструкцій, розрахунок рецептур, харчову та енергетичну цінність, інформації на етикетці.
•Звіти руху сировини і матеріалів.
•Розробка системи менеджменту якості та безпеки харчових продуктів

Головний технолог
ТОВ Централізована енергопостачальна компанія (Проект кондитерського виробництва), Київ
06.2003 − 07.2007 (4 роки )

•Розробка проекту кондитерського виробництва.
•Вибір обладнання для виробництва глазурованих цукерок типу Баунті, Снікерс, Пташине молоко, Суфле, желейні, нуга, зефір.
•Пошук виробників обладнання, переговори з провідними європейськими постачальниками обладнання, підготовка технічного завдання.
•Участь в розробці креслень автоматичних ліній для виробництва кондитерських виробів.

Головний технолог
ПрАТ Кондитерська фабрика Лагода (Борошняні кондитерські вироби (печиво, вафлі)), Кагарлик
04.1998 − 06.2003 (5 років 2 місяці)

Запуск підприємства з нуля за участю технологів з Туреччини.
•Підготовка технологічної документації (розробка ТУ, технологічних інструкцій, розрахунок рецептур, харчову та енергетичну цінність, інформації на етикетку).
•Впровадження обліку руху сировини і матеріалів з нуля.
•Розробка продукції (печиво цукрове і затяжне, вафлі, глазур кондитерська).
•Вибір сировини, визначення вимог до сировини і матеріалів, вибір постачальників сировини і матеріалів.
•Створення виробничої лабораторії (приміщення, обладнання, реактиви, персонал, документація).
•Підбір, навчання і керівництво виробничим, технологічним персоналом, персоналом служби якості.
•Спілкування з державними органами (сан станція, стандартизація і сертифікація, охорона праці).

Інженер-технолог цукеркового цеху
Житомирська кондитерська фабрика (Виробництво кондитерських виробів)), Житомир
08.1984 − 06.1998 (13 років 10 місяців)

Освіта

Київський технологічний інститут харчової промисловості (Київ)
Інженер-технолог макаронних, хлібопекарних і кондитерських виробництв, Киев
повна вища, 09.1979 − 06.1984 (4 роки 9 місяців)

Додаткова освіта

 •ISO 9001 діє до: 2015 (2016) та ISO 22000 (2009),
 Бюро Верітас •ISO 9001
 ISO 19011 (2018), FQG

Знання мов:

Українська - Високий рівень (вільно), Російська - Високий рівень (вільно)

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: •Microsoft Office (Word, Excel), Outlook ( більш 20 років досвіду )
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Знання українських нормативних документів (понад 30 років досвіду) і Директив і Регламентів Європейського союзу (більше 20 рок (понад 30 років досвіду)

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору