UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Менеджер зі збуту в Києві
  5. Менеджер зі збуту
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Professional resumeПрофесійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформаціяМенеджер зі збуту

Заблоковано
17 000 грн.
 14 лютого 2020  Місто: Київ
Вік:38 років
Режим роботи:повний робочий день, віддалена робота, плаваючий графік роботи
Рубрики: Офісний персонал; Торгівля, продажі, закупівлі
 Перебуваю в шлюбі  Є діти 

Досвід роботи

фахівець-аналітик з дослідження товарного ринку
ТОВ ТД Профільні технології (Виробник та імпортер штукатурних профілів), Київ
02.2019 − 12.2019 (9 місяців)

обов'язки:

  • Здійснення "холодних" дзвінків з пошуку потенційних клієнтів;
  • Консультація споживача з приводу наданого товару;
  • Документообіг;
  • Аналітика продажів;
  • Часткове ціноутворення;
  • Планування продажів на місяць
  • Логістика.

Досягнення:

60% зробленого обігу це нові та повернуті клієнти (припинили співпрацю більше року)

Керуюча їдальнею
ТОВ Академія Плюс (Громадське харчування), Київ
03.2018 − 10.2018 (7 місяців)

Організація роботи виробництва та обслуговування відвідувачів, кейтеринг.

  • організація та контроль роботи ліній виробництва
  • організація та контроль роботи лінії видачі
  • організація та контроль роботи з обслуговування
  • контроль фінансового обігу
  • табелювання працівників та нарахування заробітної плати (18 чол. виробництво, 12 чол. робітники залу, 15 чол. кейтеринг)
  • контроль витрат та забезпечення підприємства
  • навчання персоналу внутрішньому уставу підприємства


менеджер зі збуту сектору кулінарія-гриль
ТОВ Адвентіс (Продажі (супермаркет)), Київ
01.2009 − 10.2013 (4 роки 8 місяців)

Організація та контроль роботи відділу:

  • організація роботи ліній виробництва та ліній роздачі;
  • планування та аналітика роботи відділу;
  • табелювання працівників (31 чол. виробництво, 5 чол бар; 9 чол лінія роздачі),
  • ціноутворення,
  • планування та контроль з забезпечення відділу обладнанням, супутніми та допоміжними матеріалами,
  • опрацювання нових страв,
  • прорахунок та організація роботи нових ліній виробництва.

Досягнення:

  • підміна та навчання за необхідності працівників з інших посад, відділів (керівник відділу ФРЕШ, менеджери рибного, м'ясного, кондитерського відділів та пекарні);
  • підготовка та навчання менеджерів з інших регіонів,
  • допомога у відкритті нових торгівельних магазинів
Завідувач вибобництва рибного цеху
ТОВ Торгівельний будинок Амстор (Продажі (супермаркет)), Донецьк
08.2007 − 10.2009 (2 роки 1 місяць)

Організація та контроль роботи:

  • організація роботи ліній виробництва та лінії роздачі
  • складання планограмм;
  • планування та аналітика роботи відділу;
  • табелювання працівників (12 чол. ),
  • щомісячна інвентарізація,
  • замовлення та прийом сировини та товарів для реалізації.

Досягнення:

  • відкриття нової торгівельної точки в місті Краматорськ (навчання персоналу внутрішньому статуту підприємства, розробка планограмм тощо)

Освіта

Донецький національний університет економіки та торгівлі ім М. Туган-Барановського (Донецьк)
Технологія харчування, інженер технолог
повна вища, 09.2002 − 06.2007 (4 роки 9 місяців)

Знання мов:

Англійська - Початковий

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: Впевненний користувач Microsoft (особливо Excel для зручнішої роботи) Програми з якими працювала SPRUT, 1С

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору