UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Начальник дільниці в Києві
  5. Начальник дільниці
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Professional resumeПрофесійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформаціяНачальник дільниці

Заблоковано
30 000 грн.
 23 липня 2019  Місто: Київ
Вік:38 років
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Керівництво; Будівництво, архітектура
 Перебуваю в шлюбі  Готовий до відряджень

Досвід роботи

Начальник будівництва (керівник проекту)
ТОВ БФ Альфа-Сервіс (Будівництво), Київ
01.2009 − По теперішній час (15 років 2 місяці)

керівництво виробничо-господарською діяльністю дільниці. Забезпечував виконання виробничих завдань відповідно до графіків і проектів виконання робіт, введення об’єктів у дію в строки, встановлені контрактом; ефективне використання основних і обігових фондів. Організовував виконання робіт на об’єктах, що будуються та реконструюються, згідно з проектною та технологічною документацією, будівельними нормами та правилами, технічними умовами та іншими вимогами. Координував на будівельному майданчику взаємодію виробничих підрозділів загальнобудівельних і субпідрядних організацій, обслуговуючих і допоміжних служб; контролював їх діяльність.

Займався забезпеченням відповідно до договору субпідрядні організації, що виконують роботи на об’єктах дільниці, підсобними приміщеннями, енергозабезпеченням, місцевими будівельними матеріалами тощо; організовував складське та інструментальне господарство дільниці. Здійснював контроль за будівництвом об’єктів та якістю робіт. Брав участь у прийманні робіт від субпідрядних організацій та розробленні заходів щодо пред’явлення будов, споруд і окремих комплексів приймальній комісії. Забезпечував підготовку та своєчасне подання оперативної звітності, замовлень на машини, механізми, транспорт, матеріали, конструкції, деталі, інструмент, інвентар, спецодяг, індивідуальні засоби захисту тощо.

Здійснював заходи щодо створення безпечних умов виконання робіт, удосконалення організації виробництва та праці, механізації та автоматизації виробничих процесів, раціоналізації робочих місць. Організовував роботу комісії з атестації робочих місць. Контролював стан і правильну експлуатацію риштування, помостів, кріплення та огорож, ведення документації з обліку виконаних робіт, робочого часу, виконавчої технічної документації. Узгоджував наряди на виконані роботи. Оформляв допуски на право виконання будівельно-монтажних робіт в охоронних зонах; займався організацією виконання розпоряджень контролюючих органів з питань охорони праці; своєчасно повідомляю керівництво організації про випадки виробничого травматизму; розслідую нещасні випадки, пов’язані з виробництвом, і складаю відповідні акти.

Брав участь у розробленні та запровадженні заходів щодо запобіганню виробничому травматизму й виконання заходів пожежної безпеки. Аналізую виробничо-господарську діяльність дільниці, сприяю виявленню резервів підвищення ефективності будівельного виробництва. Створюю умови для успішного проходження молодими фахівцями стажування. Здійснюю виховну роботу в колективі, підтримую творчі починання працівників, сприяю виявленню творчої ініціативи та активності працівників. Контролюю додержання працівниками правил і норм охорони праці, виробничої та трудової дисципліни, правил внутрішнього розпорядку. Керую виконавцями робіт

Освіта

КНУБА  (Київ)
ПЦБ
повна вища, 09.2014 − 06.2019 (4 роки 9 місяців)
Барський гуманітарно-педагогічний коледж ім М.Грушевського (Бар)
Правознавство
середньо-спеціальна, 09.2002 − 05.2006 (3 роки 7 місяців)

Знання мов:

Українська - Високий рівень (вільно), Російська - Вище середнього

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору