UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Начальник отдела кадров в Києві
  5. Начальник отдела кадров
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Начальник отдела кадров

Заблоковано
15 000 грн.
 27 листопада 2018  Місто: Київ
Вік:50 років
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: HR, управління персоналом; Керівництво
Готовий до відряджень

Досвід роботи

Освіта

повна вища,  −

Додаткова інформація

Особисті якості, хобі, захоплення, навички: 

Мета: пошук цікавої роботи для гідного життя в європейській столиці

Дата народження: 07.11.1973.(45)
Адреса: м. Київ, вул. Челябінська, (м.ЛІВОБЕРЕЖНА)

Освіта: ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана» (магістр, управління персоналом та економіка праці, організація оптової торгівлі засобами виробництва)

07.2002 - 12.2003: ЧП «ПРОМТЕХПОСТАЧ» (директор)Обов'язки: управління інвестиційними проектами в будівництві, координація та аналітична підтримка будівельного процесу, вирішення організаційних питань, пов'язаних з придбанням землі, отриманням документації в дозвільних органах.Напрямок діяльності: проектування і будівництво котеджів, ремонт офісів, квартир.

02.2000 - 07.2002: ТОВ «Торговий Дім «ГРАНД» (менеджер)

Обов'язки: організація участі в тендерах, аналітична робота з економічного прогнозування потенційного переможця, оспорювання рішень тендерних комітетів.Напрямок діяльності: фасування цементу, продаж будівельних матеріалів, будівництво котеджів.

04.1999 - 02.2000: ЗАТ «УКРТАРА-ІНВЕСТ» (заст. нач. департаменту)

Обов'язки: організація роботи департаменту по підписанню документації з підприємствами енергосистеми України згідно ПКМ №621.Напрямок діяльності: інвестування енергетичних активів в підприємства склотарного та паперового виробництва. 09.1996 - 04.1999: ЗАО «КИЇВТЕХСНАБ» (директор)Обов'язки: контроль менеджерів, проведення переговорів щодо укладення та підписання контрактів, маркетинг, логістика.Напрямок діяльності: підготовка і проведення заліків з погашення заборгованостей за використаний газ та спожиту електроенергію. 05.1994 - 09.1996: ПП «ИНТЕРМАРКЕТ ИНТЕРВЕСТ» (менеджер)Обов'язки: контролювання заборгованостей в забезпеченні промислово-виробничих контрактів з обслуговування підприємств енергетичного сектора.Напрямок діяльності: проведення бартерних операцій та оптово-роздрібна торгівля інструментом і промисловим обладнанням.
Додаткова інформація: ПК: (Windows, Word, Excel, Internet, Outlook, 1-С) Особисті якості: відповідальний, дисциплінований, комунікабельний, ініціативний, принциповий.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору