UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Методолог, Аудитор фінансової установи, Експерт по касовим операціям, Комплаєнс спеціаліст в Києві
  5. Методолог, Аудитор фінансової установи, Експерт по касовим операціям, Комплаєнс спеціаліст
Запропонувати вакансію
Даний шукач вважав за краще приховати свої власні дані

Professional resumeПрофесійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформаціяМетодолог, Аудитор фінансової установи, Експерт по касовим операціям, Комплаєнс спеціаліст

Заблоковано
10 000 грн.
 15 вересня 2023  Місто: Київ
Вік:59 років
Режим роботи:часткова зайнятість, додатковий заробіток, плаваючий графік роботи
Рубрики: Банківська справа, ломбарди; Бухгалтерія, фінанси, облік/аудит; Консалтинг
Готова до відряджень

Досвід роботи

Начальник Служби внутрішнього аудиту
Назву компанії приховано (Відповідно до ліцензії НБУ), Київ
04.2021 − По теперішній час (3 роки )

1.Організація внутрішнього аудиту небанківської фінансової установи (далі – НФУ) згідно законодавства України, вимог НБУ, Міжнародних професійних стандартів внутрішнього аудиту. Оцінка системи внутрішнього контролю НФУ, надання керівництву рекомендацій щодо підвищення ефективності процесів управління ризиками, системи контролю і корпоративного управління. Ризик –орієнтовне планування і проведення аудиторських перевірок. Складання аудиторських висновків, звітів керівництву про результати перевірки для прийняття необхідних заходів щодо усунення недоліків і зауважень. Консультаційні послуги. Участь у Загальних зборах учасників товариства з питань, що належать до компетенції начальника СВА. Моніторинг виконання рекомендацій за результатами аудитів.
2.Розробка з НУЛЯ та підтримання в актуальному стані нормативної бази НФУ.

Аудитор (керівник напряму) Служби внутрішнього аудиту
ПАТ (ЗМІ), Київ
04.2019 − 10.2020 (1 рік 5 місяців)

Проведення аудиторських перевірок (окремі напрямки діяльності філій, ефективність закупівельної діяльності, інформаційно-консультаційних послуг, проведення ПК Євробачення, здійснення операцій з основними засобами, тощо). Складання аудиторських висновків, звітів керівництву про результати перевірки для прийняття необхідних заходів щодо усунення недоліків і зауважень. Участь в формалізації внутрішніх документів щодо проведення внутрішнього аудиту та оцінці системи управління ризиками та внутрішнього контролю.

заст. начальника відділу організації роботи сховищ цінностей та кас перерахування управління організації інкасації
Державний банк (Банківські операції), Київ
01.2015 − 12.2018 (3 роки 10 місяців)

Методологічне супроводження роботи підрозділу, участь у проведенні семінарів для начальників підрозділів інкасації, перевірки підрозділів інкасації та кас перерахування РУ, взаємозв’язок зі структурними підрозділами ЦА в частині розробки/актуалізації нормативних документів, що стосуються пов’язаних процесів, надання роз’яснень та консультацій працівникам РУ, щодо реалізації поставлених задач, впровадження в практику нормативних документів, участь в комісіях по прийняттю заліків, ревізій кас та сховищ цнностей.

Начальник Служби внутрішнього аудиту
Комерційний банк (Банківські операції), Київ
04.2012 − 10.2016 (4 роки 5 місяців)

Організація внутрішнього аудиту банку згідно вимог НБУ, Міжнародних професійних стандартів внутрішнього аудиту. Оцінка системи внутрішнього контролю банку, надання керівництву рекомендацій щодо підвищення ефективності процесів управління ризиками, системи контролю і корпоративного управління. Ризик –орієнтовне планування і проведення аудиторських перевірок. Складання аудиторських висновків, звітів керівництву про результати перевірки для прийняття необхідних заходів щодо усунення недоліків і зауважень. Координування взаємозв'язку з зовнішніми аудиторами. Консультування підрозділів. Взаємозв'язок з питань, що належать до аудиторської роботи з НБУ. Участь в зборах Спостережної ради, правління банку, комітетах, робочих групах. Внесення пропозицій щодо доопрацювання / актуалізації внутрішніх нормативних документів, змін умов існуючих і розробка нових продуктів Банку (включаючи тарифи та процентні ставки).

головний аудитор
Комерційний банк (Банківські операції), Київ
11.2010 − 04.2012 (1 рік 5 місяців)

Аудиторські перевірки різних напрямків банківської діяльності, складання звітів керівництву.

Начальник Служби внутрішнього аудиту
Комерційний банк (Банківські операції), Київ
11.2009 − 11.2010 (1 рік )

Аудиторські перевірки, звіти керівництву, НБУ.

Приведення у відповідність внутрішньої нормативної бази банку.


Керівник групи методологічного забезпечення банківських процесів
Комерційний банк (Банківські операції), Київ
02.2009 − 10.2009 (7 місяців)

Координування процесу розробки нормативних документів, складання плану написання внутрішніх нормативних документів банку та контроль його виконання, моніторинг законодавчої бази і надання рекомендацій структурним підрозділом по доопрацюванню, розробці, внесенню змін до нормативної бази для підтримки її в актуальному стані.

Начальник управління внутрішнього контролю
Комерційний банк, Київ
11.2007 − 02.2009 (1 рік 3 місяці)

Контроль за виконанням процедур, які розмежовують завдання та відповідальність підрозділів і співробітників банку; контроль за виконанням внутрішніх та зовнішніх нормативних актів при здійсненні операцій банку; виявлення операційних ризиків і сприяння прийняттю заходів щодо їх усунення, організація і здійснення раптових ревізій підрозділів і деяких співробітників, які відповідальні за отримання, розподіл, видачу та зберігання грошових і матеріальних цінностей; попередження виникнення несприятливих інцидентів, виявлення чинників, які до них призводять і виправлення або мінімізація наслідків, які призвели до суттєвих помилок; контроль за складанням достовірної, надійної і повної фінансової звітності; забезпечення своєчасної, достовірної та повної інформації керівництву банку про ризики операцій для прийняття ним необхідних заходів і рішень. Участь в розробці внутрішньої нормативної бази, контроль за актуальністю і своєчасністю її поновлення.

Головний бухгалтер філії, головний бухгалтер відділення, заст.головного бухгалтера відділення, економіст, головний спеціаліст валют. відділу / в.о. начальника валютного відділу
Комерційні банки (Банквські операції), Запоріжжя
03.1994 − 10.2007 (13 років 7 місяців)

Контроль і облік банківських і внутрішньобанківських операцій: відкриття, ведення та закриття рахунків юр. і фіз. особам, складання стат. звітності, звітності в ГБ, податкову, фонди соцстраху, пенсійний фонд; облік ТМЦ, ОЗ, нарахування заробітної плати, тощо. Контроль за укладанням угод по активних і пасивних операціях: параметри, рахунки, види застав.
Внесення пропозицій щодо актуалізації діючих банківських продуктів, тарифів та інших умов обслуговування протягом їх життєвого циклу.
Досвід роботи оператором АРМ - бухгалтера по 3 і 4 моделі ведення коррахунку.
Виконання обов'язків відповідального працівника за здійснення фін. моніторингу.
Контроль за операційної роботою відділення: відкриття, ведення та закриття рахунків юрид. і фіз. особам, кредитними, депозитними та касовими операціями, зведення документів дня. Ведення обліку ПДВ, платіжних карт, валютних операцій, активно-пасивних операцій, індивідуальних депозитних сейфів, банкоматів, банківських металів, платежів населення, грошових переказів, комунальних платежів.
Контроль за введенням угод в опердень (функції БЕК-офісу).

Освіта

Київський інститут народного господарства (Київ)
обліково-економічний
повна вища, 09.1982 − 06.1986 (3 роки 9 місяців)

Додаткова освіта

 Сертифікований головний бухгалтер по МСФЗ
 Внутрішній аудит та внутрішній контроль
 Курси для аудиторів, по операційним ризикам, облік платіжних карт

Знання мов:

Англійська - Початковий, Російська - Високий рівень (вільно), Українська - Високий рівень (вільно)

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: Word, excel, опердні банку: B2, RS-банк, SR- банк, Is-card. 1С 8, Бест -звіт.
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Організованість, комунікабельність, пунктуальність. Веду здоровий образ життя, займаюсь в спортивному залі. В період з 2005 по 2007 вела облік підприємства на єдиному податку. У вільний час преподавала дисципліну "Аудит в банках" в МАУП. Читала в лютому 2019 семінар для банківських спеціалістів "Організація касових операцій в касі перерахування"
Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Розглядаю неповну занятість, проектну роботу, разову роботу. Цікавить робота повязана з касовими операціями, методологією, аудитом, внутрішнім контролем, обліком. Розглядаю як банки так і інші фінансові установи.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору