UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Начальник служби безпеки, заступник керівника з питань безпеки, радник керівника з питань безпеки в Києві
  5. Начальник служби безпеки, заступник керівника з питань безпеки, радник керівника з питань безпеки
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Начальник служби безпеки, заступник керівника з питань безпеки, радник керівника з питань безпеки

Заблоковано
 16 січня 2023  Місто: Київ
Вік:47 років
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Охорона, безпека; Керівництво
Готовий до відряджень

Досвід роботи

Начальник служби морської та внутрішньої безпеки
ТОВ «Кютерміналз Ольвія (дочірня компанія міжнародного холдингу QTERMINALS W.L.L. (держава Катар)) Спціалізований морський порт Ольвія ( портовий засіб UAOCT-0001 (Спеціалізований термінал)) (Безпека та охорона), Миколаїв
09.2018 − По теперішній час (5 років 7 місяців)

Обов’язки у займаній посаді:

 Забезпечення реалізації норм, правил, стандартів і процедур з безпеки ( у т.ч. глави ХІ-2 додатка до Міжнародної Конвенції СОЛАС-74, Міжнародного кодексу з охорони суден і портових засобів), інших міжнародних та національних нормативних актів з безпеки; здійснення політики підприємства у сфері безпеки ( у т.ч судноплавства та захисту довкілля), а також антикорупційної діяльності на підприємстві в частині, що стосується; запобігання і участь у ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру в підрозділах підприємства; забезпечення безпеки дорожнього руху та запобігання дорожньо-транспортним пригодам на підприємстві.

Вжиття комплексу організаційних, адміністративних, режимних заходів, спрямованих на попередження і припинення протиправних дій на території портового засобу чи у відношенні персоналу, мінімізації їх наслідків, виявлення та усунення причин та умов, що сприяють їх здійсненню.

Проведення профілактично - роз’яснювальної роботи серед персоналу підприємства, спрямованої на попередження протиправної поведінки чи порушення трудової дисципліни.

Організація проведення тренінгів, занять та навчань з безпеки персоналу підприємства, що має обов’язки з охорони та на який не покладено обов’язки з охорони відповідно до вимог циркуляру КМБ ІМО МSС/Circ.1341 від 27.05.2010, передбачених Планом охорони портового засобу.

Організація проведення тренінгів, занять навчань з персоналом служби морської та внутрішньої безпеки та персоналом підрозділу охорони портового засобу (ротою управління поліції охорони) за тематикою, визначеною Плану охорони портового засобу.

Організація проведення тренінгів, занять та навчань з безпеки з персоналом підприємства, на який не покладено обов’язків з охорони за тематикою, визначеною Плану охорони ПЗ.

Організація проведення на підприємстві навчань щодо відпрацювання комплексу заходів з ліквідації загроз закладання вибухових пристроїв та здійснення можливих терористичних актів, виявлення підозрілих дій з вантажами, що обробляються підприємством, обладнанням, судновими запасами, запобігання несанкціонованому доступу на територію портового засобу або судна, контрабандного перевезення зброї, вибухових та інших, заборонених до загального обігу речовин та предметів. Проведення ретельного аналізу виявлених під час практичних навчань недоліків із внесенням пропозицій щодо їх усунення, недопущення таких недоліків у подальшій діяльності підприємства.

Проведення аналіз ефективності системи охорони підприємства з

урахуванням існуючих та прогнозуванням можливих загроз його безпеці, із відповідним внесенням пропозицій щодо впровадження додаткових заходів безпеки, модернізації існуючої системи охорони. Реалізація необхідних додаткових заходів з посилення охорони та безпеки підприємства.

Надання пропозицій керівництву підприємства щодо коригування Плану охорони портового засобу і внесення до нього відповідних змін ( за наявності підстав). Проведення періодичних самооцінок системи охорони підприємства.

Забезпечення контролю за обробкою вантажів (у т.ч віднесених до категорії небезпечних) згідно вимог Плану охорони портового засобу.

Організація, контроль та забезпечення підтримання належного перепускного та внутрішньооб’єктового режиму підприємства.

Організація процесу з забезпечення персоналу підприємства та відвідувачів відповідними перепустками встановленого зразку, контроль за їх своєчасним поверненням (вилученням), забезпечення своєчасного отримання персоналом підприємства та відвідувачами відповідних дозволів на перебування у зонах обмеженого доступу, пунктах прикордонного та митного контролю тощо, контроль за порядком перебування у них.

Участь у забезпеченні кібернетичної інформаційної безпеки підприємства шляхом здійснення фізичного захисту інформаційних, інформаційно-телекомунікаційних, телекомунікаційних систем, з метою недопущення несанкціонованого втручання у їх роботу.

Забезпечення фізичної охорони систем енергоживлення та резервних джерел електропостачання, контроль за працездатністю системи відеоспостереження, систем тривожної та пожежної сигналізації, систем телефонного та радіозв’язку, недопущення несанкціонованого втручання у їх роботу.

Контроль за належним станом (працездатністю) інженерних та технічних засобів охорони, системою освітлення периметру і території підприємства.

Участь у заходах, що вживаються профільною службою підприємства, спрямованих на забезпечення пожежної безпеки підприємства.

Участь у забезпеченні безпеки під час обробки та зберігання розрядних/небезпечних вантажів, здійсненні їх охорони на території підприємства.

Здійснення контролю за якісним виконанням договірних зобов’язань співробітниками поліції охорони під час виконання ними завдань з охорони підприємства та забезпечення перепускного режиму.

Здійснення контролю за використанням і збереженням грошових коштів, товарно-матеріальних цінностей (в подальшому - ТМЦ), основних засобів і необоротних активів, ефективним використанням майна підприємства шляхом проведення планових та раптових перевірок, участі у проведенні планових та позапланових ревізій та інвентаризацій.

Проведення та/або участь у проведенні службових розслідувань за фактами порушень фінансово-господарської діяльності, порушень вимог перепускного та внутрішньооб’єктового режиму на підприємстві, вчинення співробітниками підприємства протиправних дій чи грубих порушень трудової дисципліни, а також в інших випадках за рішенням керівництва підприємства.

Підтримання встановленого рівня охорони портового засобу.

Участь у забезпеченні функціонування системи управління безпеки мореплавства, у межах компетенції

Вжиття заходів з виявлення можливих фактів та запобігання несанкціонованому витоку інформації, яка містить комерційну таємницю чи має ступінь обмеження доступу.

Визначення найбільш уразливих в антитерористичному відношенні ділянок та об’єктів інфраструктури портового засобу. Вжиття заходів щодо посилення їх охорони.

Участь в проведенні експертиз з питань безпеки та підготовці висновків за їх результатами, проектів реконструкції та модернізації систем відеоспостереження, інженерних та технічних засобів охорони, охоронних споруд та ін.

Організація проведення оцінок охорони, розробка та періодичний перегляд Плану охорони портового засобу.

Виконання вимог нормативно-правових актів з питань охорони праці, пожежної безпеки.

Статус пов'язаний із займаною посадою:
- Офіцер охорони портового засобу UAOCT - 0001 «Спеціалізований
термінал» (спеціалізований морський порт Ольвія) - відповідно до розділів А/17
та А/18 Міжнародного кодексу безпеки суден і портових засобів (ОСПЗ) /
International Ship and Port Facility Security Code (ISPS CODE) Міжнародної
конвенції SOLAS -74 (відомості про статус «Офіцера охорони портового засобу» внесені
до Глобальної інтегрованої системи інформації Міжнародної морської організації» (IMO
Global Integrated Shipping Information System (IMO GISIS)), розділ «Морська безпека»);
- Призначена особа відповідно до вимог Міжнародного кодексу
управління безпекою (МКУБ) / International Safety Management Code (ISM
CODE);
- Член Комітету безпеки спеціалізованого морського порту.

Додаткова інформація:  Адвокат в Національній асоціації адвокатів України. Свідоцтво про право на зайняття адвокатською діяльністю MK-001397 від 03.08.2018 (Право на заняття адвокатською діяльністю призупинене згідно п.1 ч.1 ст.31 ЗУ "Про адвокатуру та адвокатську діяльність" на підставі заяви адвоката - у зв’язку з забороною суміщення адвокатської діяльності з посадою на державному підприємстві. Адвокатська діяльність може бути поновленою, у будь-який час, на підставі заяви адвоката , у відповідності до п.1 ч.4 ст. 31 ЗУ «Про адвокатуру та адвокатську діяльність).

Перший заступник начальника установи - заступник начальника установи з нагляду і безпеки, охорони та оперативної роботи, начальник оперативного відділу,начальник відділу інженерно-технічних засобів охорони, зв’язку і інформатизації
Міністерство юстиції України (Державна кримінально-виконавча служба) (Правоохоронна діяльність), Миколаїв
08.2015 − 08.2018 (3 роки )

Забезпечення сталого функціонування інженерних та технічних засобів охорони, оперативно - розшукова діяльність, керівництво оперативно-розшуковим підрозділом установи, підрозділами нагляду, безпеки та охорони 

В.о. начальника (перебуваючи в посаді заступника начальника) відділу внутрішньої безпеки в Миколаївській області Департаменту внутрішньої безпеки МВС України;
Департамент внутрішньої безпеки МВС України (Правоохоронна дяльність), Київ / Миколаїв
07.2013 − 07.2015 (2 роки )

Боротьба з корупцією в органах внутрішніх справ МВС України

Старший оперуповноважений в особливо важливих справах відділу внутрішньої безпеки на Одеській залізниці Департаменту внутрішньої безпеки МВС України;
Департамент внутрішньої безпеки МВС України (Правоохоронна дяльність), Київ / Одеса / Миколаїв / Херсон
07.2012 − 07.2013 (1 рік )

Боротьба з корупцією в органах внутрішніх справ МВС України

Старший оперуповноважений в особливо важливих справах відділу внутрішньої безпеки при Державній податковій службі України в Миколаївській області Управління внутрішньої безпеки ДПС України
Управління внутрішньої безпеки при Державній податковій адміністрації України (ДПА/ДПС/ДФС) (Правоохоронна діяльність), Київ / Миколаїв
11.2010 − 06.2012 (1 рік 7 місяців)

Бортьба з корупцією в органах Державної податкової служби України

Перший заступник начальника Миколаївського слідчого ізолятору , заступник начальника відділу організації охорони, нагляду і безпеки, старший оперуповноважений сектору з організації оперативної роботи, старший інспектор з особливих доручень Управління ДДУ
МВС, ДКВС (Правоохоронна діяльність), Миколаїв
08.1997 − 08.2010 (13 років )

оперативно-розшукова діяльність, забезпечення нагляду, безпеки і охорони о"бєктів обслуговування

Освіта

Київській інститут внутрішніх справ при Національній академії внутрішніх справ
правознавство
повна вища, 06.1998 − 07.2001 (3 роки )
Чернігівське училище внутрішніх справ МВС України
правознавство
середньо-спеціальна, 08.1994 − 08.1997 (3 роки )

Додаткова освіта

  2019 рік - Національний університет "Одеська морська академія", курс "Призначені особи відповідно до вимог Міжнародного кодексу управління безпекою (IMB CODE)". Сертифікат № 16/19 від 01.03.2019, дійсний до 01.02.2023.
 2018 рік - Курс «Перевезення небезпечних вантажів, згідно із своїми функціональними обов’язками, у галузі морського та залізничного транспорту, за класами небезпечного вантажу: 1,2,3,4,5,6,7,8,9». Сертифікат МІУ (ДП «ДОСЗТ») AAAA №03773, дійсний до 13.12.2023
 2018 рік - Одеський національний морський університет, курс «Підготовка відповідно до розділів A / 17 та A / 18 Міжнародного кодексу з охорони суден та портових засобів (ISPS CODE), Міжнародної конвенції SOLAS-74. Сертифікат CH № 01127777 / 000368-18, чинний до 26.10.2023
 2011 рік - Університет Державної фіскальної служби України, курс «Особливості боротьби з корупцією у підрозділах Державної податкової служби»
  2007 рік - Національна академія Служби безпеки України, курс «-//-"

Знання мов:

Українська - Високий рівень (вільно), Російська - Високий рівень (вільно), Англійська - Початковий

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: Досвідчений користувач: MS Office (Word, Exсel, PowerPoint, Outlook), навички роботи з Інтернетом (Internet Explorer, Opera, Mozilla Firefox) і електронною поштою (Outlook Express, IT enterprise)
Особисті якості, хобі, захоплення, навички:  Досягнення у попередній посаді: У 2019 році призначеним органом (Міністерством інфраструктури України) підтверджено відповідність портового засобу UAOCT-0001 Спеціалізований термінал (спеціалізований морський порт Ольвія) вимогам глави XІ-2 Міжнародної конвенції SOLAS-74 та частини А Міжнародного кодексу з охорони суден та портових засобів (ISPS CODE ) (Акт про відповідність портового засобу № 201-001 від 30 січня 2019 року). Розроблено та впроваджено у практичну діяльність підприємства важливі внутрішні локальні нормативні акти з питань забезпечення морської та внутрішньої безпеки. Актуалізовано та приведено у відповідність з вимогами вітчизняного та міжнародного законодавства діючі локальні нормативні акти. Участь у розробці нормативної документації порту у взаємодії із Адміністрацією морських портів України (Обов’язкові постанови по СМП Ольвія, інструкції та положення з питань забезпечення морської безпеки на території порту, та інше). Вдосконалено існуючу систему безпеки та охорони підприємства, шляхом впровадження новітніх, більш ефективних систем охорони (у т.ч. шляхом модернізації інженерно-технічних засобів охорони, впровадження сучасної системи відеоспостереження, тощо), раціоналізовано підхід до використання наявних сил та засобів при виконанні завдань з забезпечення морської та внутрішньої безпеки. З питань забезпечення морської та внутрішньої безпеки на підприємстві, налагоджено дієву взаємодію з територіальними органами УСБУ в Миколаївській області, Національної поліції/гвардії, ДСНС та органами місцевої влади. Вдосконалено підхід до проведення практичних навчань персоналу з питань запобігання актам незаконного втручання в діяльність підприємства, протидії можливим актам диверсійного та терористичного спрямування. Під час виконання обов’язків начальника служби морської та внутрішньої безпеки ДП «СК «Ольвія»» на підприємстві не допущено жодного інциденту, пов’язаного з морською безпекою та інших надзвичайних пригод. Досягнення у займаній посаді: В ТОВ «Кютерміналз Ольвія» з «0» розроблено та введено в дію пакет внутрішніх локальних нормативних актів, що стосуються внутрішньої безпеки компанії, у т.ч. Положення «Про службу морської та внутрішньої безпеки», посадові інструкції персоналу служби, Положення «Про забезпечення пропускного та внутрішньооб’єктового режиму», Положення «Про комплексну систему відеоспостереження», Положення «Про порядок призначення та проведення службових розслідувань», Положення «Про інформацію з обмеженим доступом, конфіденційну інформацію та комерційну таємницю», Паспорт антитерористичного захисту об’єктів портового засобу, Алгоритми взаємодії служби морської та внутрішньої безпеки з правоохоронними та контролюючими органами. Розроблено та запроваджено у практичну діяльність систему пропускного режиму компанії (від розробки зразків перепусток до створення власного бюро перепусток компанії та безпосередньої організації пропускного режиму на КПП), організована робота пункту центрального спостереження (пульт комплексної системи відеоспостереження та технічних засобів охорони), організована робота підрозділу забезпечення фізичної охорони об’єктів компанії. Розробляється Основне керівництво з управління безпекою та План охорони портового засобу. Розроблено перспективну концепцію вдосконалення системи безпеки та охорони компанії. Організоване навчання персоналу з питань запобігання актам незаконного втручання в діяльність компанії та реагування на них. Особисті якості та навички: - здатність швидко приймати оптимальні рішення в екстремальних умовах та готовність нести за них відповідальність; - вміння мобілізовувати та мотивувати підлеглий персонал на виконання поставлених завдань; - вимогливість до себе та підлеглих в питаннях особистої та виробничої дисципліни; - прагнення до саморозвитку та вдосконалення професійної майстерності; - гнучкість у підходах та пошуку оптимальних шляхів вирішення складних завдань; - ґрунтовне знання принципів та методів забезпечення охорони режимних об'єктів, забезпечення внутрішньої безпеки на них; - здатність своєчасно виявляти та об'єктивно оцінювати існуючі ризики та загрози безпеці об’єкта, персоналу та відвідувачам. Практичний досвід розробки та впровадження заходів з попередження та реагування на можливі загрози; - компетентність в особливостях чинного законодавства України та імплементованих Україною міжнародних законодавчих актів, що регулюють профільну діяльність; - спрямованість на результат; - готовність до відряджень, пов’язаних з виконанням посадових обов’язків.
Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Мета пошуку роботи - прагнення до самореалізації та вдосконалення наявних професійних якостей; Причина пошуку роботи - призупинення роботи спеціалізованого морського порту у зв’язку з блокуванням роботи морських портів України російською фе

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору