UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Начальник отдела транспорта и логистики в Києві
  5. Начальник отдела транспорта и логистики
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Начальник отдела транспорта и логистики

Заблоковано
  4 січня 2022  Місто: Київ
Вік:48 років
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Логістика, доставка, склад; Керівництво; Транспорт, автосервіс
 Перебуваю в шлюбі  Є діти  Готовий до відряджень

Досвід роботи

Начальник управління транспорту та транспортної логістики, начальник диспетчерського відділу,Начальник служби експлуатації автотранспорту
ПАТ «Київенерго» СВП «Автотранспорт» - КП "КИЇВТЕПЛОЕНЕРГО" СП «АВТОТРАНСПОРТ» (Забезпечувати столицю України теплом, транспортування та постачання теплової енергії мешканцям міста Києва), Київ
07.2016 − 12.2019 (3 роки 5 місяців)

Виконання зобов'язань з надання транспортних послуг замовникам структурним підрозділам КП "КИЇВТЕПЛОЕНЕРГО". Організація роботи рухомого складу підприємства. Організація та розробка з впровадженням програмного забезпечення, новітніх технологій і методів організації обліку роботи транспортних засобів та роботи водійського персоналу.
Організація командної роботи з підлеглими співробітниками для виконання поставлених завдань і цілей підприємства. Підвищення ефективності та оборотності роботи транспорту шляхом оптимізації маршрутів та графіків руху. Зниження витрат на транспортне забезпечення за рахунок підвищення контролю за раціональним використанням транспортних засобів водіями та замовниками транспортних послуг.

Заступник начальника відділу транспорту і транспортної логістики департаменту ланцюга постачань,Начальник відділення транспорту виробничого департаменту
ДП «Мілкіленд-Україна» (Головний офіс) (Виробничо-торгівельний холдинг(Власне виробництво та реалізація молочної продукції), Київ (Власне виробництво та реалізація молочної продукції)), Київ
02.2011 − 12.2015 (4 роки 9 місяців)

Організовувати безперебійну роботу автотранспорту на філіальних підприємствах, стосовно експлуатації з урахуванням і контролем витратної частини, робіт з обслуговування і ремонту автотранспорту, понад 1000 одиниць транспортних засобів.
Забезпечення формування звітності по щоденному контролю виїзду авто на лінію, в ремонті на лінії по 20 виробничих майданчиках.
Контроль доцільності знаходження автотранспорту на філіях підприємства по типу та марці, контроль раціонального використання, контроль витрат на ремонт і обслуговування.
Оновлення автопарку, узгодження та підготовка пропозицій до розгляду заміни автотранспорту, закупівля автотранспорту.
Контроль запасів автозапчастин на складах підприємств, контроль раціональності закупівель запчастин та витратних матеріалів.
Перерозподіл автотранспорту між підприємствами.
Ознайомлення з останніми наказами підпорядкованих підприємств щодо змін в законодавстві Міністерством транспорту України.

Начальник транспортного і експедиційного відділів
СП "Оптима-Фарм, ЛТД" (Головний офіс) ((Фармацевтика), м. Київ, Один з найбільших постачальник товарів медичного призначення)), Київ
03.2009 − 09.2010 (1 рік 6 місяців)

• Організація роботи транспортного і експедиційного відділів. Більш 300 одиниць автотранспорту включно з спец та додатковим обладнанням.
• Здійснення координації роботи з суміжними складськими і торговими підрозділами з складами по Україні;
• Контроль доставки вантажів клієнтам і на регіональні аптечні склади;
• Контроль виконання ТО і ТР в автопарку і на сервісних станціях;
• Контроль відповідності фактичного руху по GPS маршрутам, нормативам (кілометражні карти, хронометражі і тд);
• Аналіз і оптимізація витрат на доставку;
• Забезпечення своєчасного формування звітності з перевезень з аналізом витрат.

Головний механік автотранспорту
ООО "ТД "Тек Оил" (Головний офіс) (Транспортування нафтопродуктів, забезпечення АЗС), Київ
07.2007 − 03.2009 (1 рік 7 місяців)

Організовувати роботу з обслуговування та ремонту, обліку, руху автотранспорту понад 300 одиниць, складання і оформлення технічної і звітної документації по автотранспорту та обладнанню.
Керівництво працівниками відділу і підрозділами, які здійснюють ремонтне обслуговування автотранспорту та обладнання, організовує роботу по планово-попереджувального ремонту і раціональної експлуатації автотранспорту і технологічного обладнання.
Організація дотримання заходів щодо створення безпечних і сприятливих умов праці при експлуатації та ремонті. Підготовка раціоналізаторських пропозицій стосовно поліпшення роботи устаткування, відгуки та висновки на більш складні з них, проекти галузевих нормативів і державних стандартів, погодження впровадження прийнятих раціоналізаторських пропозицій. Підготовка та погодження проектів договорів на сервісне обслуговування автотранспорту та обладнання.

Експедитор водій міжнародних перевезень
ЗАТ"ЗАЗ" ГРП"Транс-Капітал" (Міжнародні перевезення автотранспорту та комплектуючих), Київ
07.2004 − 05.2007 (2 роки 10 місяців)

Приймання до перевезення, і доставка вантажів по країнах Європи. Документальне митне оформлення вантажів.

Експедитор водій міжнародних перевезень
СП "РАТП "Укооппостачмаш" (Міжнародні перевезення вантажів), Київ
08.1998 − 06.2004 (5 років 10 місяців)

Приймання до перевезення, і доставка вантажів по країнах Європи. Документальне митне оформлення вантажів.

Водій транспортних засобів
ДЕРЖАВНЕ КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО "КИЇВЖИТЛОТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО" (Забезпечувати столицю України теплом, транспортування та постачання теплової енергії мешканцям міста Києва), Київ
09.1995 − 06.1998 (2 роки 9 місяців)

Перевезення пасажирів та доставка вантажів

Освіта

Національна академія державної податкової служби України (Ірпінь)
Економіка і підприємництво, фахівець з фінансів, Ірпінь Вища
повна вища, 09.2000 − 05.2005 (4 роки 7 місяців)
Бородянське СПТУ №26 (Бородянка)
Автотранспорт, підготовка водіїв 1-го класу категорій (А.В.С. Д. Е.), Машиніста, автослюсаря 2-го розряду
середньо-спеціальна, 09.1990 − 09.1993 (3 роки )

Додаткова освіта

 Національний транспортний університет України Факультет по підвищенню кваліфікації і після дипломної підготовки. (2009 р. 2016 р. 2018 р. Курси: Організації безпеки транспортного процессу, охорони праці)
 Національний транспортний університет України м.Київ Факультет по підвищенню кваліфікації і після дипломної підготовки. (2001 р.Курси по Організації перевезень небезпечних вантажів в міжнародному сполученні (АDR)
 Національний транспортний університет України м.Київ Факультет по підвищенню кваліфікації і після дипломної підготовки. (1998р. Курси: Міжнародні перевезення вантажів і пасажирів в міжнародному сполученні)

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: Впевнений користувач ПК: MS Office, 1: С. SAP ERP (ТОRO).
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Професійні якості: ∙ Знання технічних характеристик і особливостей експлуатації автотранспортних засобів; ∙ Знання законодавчої бази і вимог до документації з перевезень; ∙ Уміння управляти колективом і працювати в команді; ∙ Досвід комунікації з контролюючими державними установами та іншими державними організаціями Розуміння логістичних процесів, пов'язаних з доставкою товару; Виконання робіт в проекті: обстеження, підготовка ТЗ, концептуальне проектування, моделювання системи, розробка, підготовка документації, підтримка експлуатації. Координація проектних робіт, керівництво і контроль робочої групи проекту за напрямком. ∙ Знання структури витрат на доставку товару; ∙ Уміння планувати маршрути виходячи з встановлених пріоритетів; ∙ Впевнений користувач ПК: MS Office, 1: С. SAP ERP (ТОRO). Особисті якості: Комунікабельність, цілеспрямованість, націленість на результат, професійний підхід до роботи, чесність, пунктуальність, здатність швидко навчатися Захоплення: Авто,вело, мотоспорт, комп'ютер, активний відпочинок.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору