UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Миколаєві
  4. Резюме Начальник відділу,менеджер з постачання в
  5. Начальник відділу,менеджер з постачання
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Professional resumeПрофесійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформаціяНачальник відділу,менеджер з постачання

Заблоковано
12 000 грн.
 22 лютого 2019  Місто: Миколаїв
Вік:44 роки
Режим роботи:повний робочий день, позмінна робота
Рубрики: HR, управління персоналом; Офісний персонал; Керівництво
 Перебуваю в шлюбі  Є діти 

Досвід роботи

Майстер зміни;Менеджер з постачання
МХП Агроіндустріальний холдинг, ТОВ "Катеринопільський елеватор", Єрки (Виробництво кормів) (Виробництво кормів), Єрки
06.2016 − 10.2018 (2 роки 3 місяці)

1)МАЙСТЕР ЗМІНИ: Керування процесом прийому та відвантаження, переміщення, розміщення та зберігання зернової продукції,шротів,продукції гранульованої,олії соняшникової та соєвої на залізничний та автотранспорт.Контроль і організація працівників виробництва в кількості 25-37 чол.Контроль за нормами та термінами виконання поставлених завдань,контроль за дотриманням техніки безпеки,ведення обліку завантажень,відвантажень та переміщень.Облік трудогодин виробничого департаменту,розробка нових методів у виробництві,відвантаженні та транспортуванні продукції елеватора.Контроль ремонту й установки виробничого та транспортувального устаткування.
2)МЕНЕДЖЕР З ПОСТАЧАННЯ: заключення договорів з контрагентами.Закупівля автозапчастин та матеріалів для автопарку з технологічним автотранспортом.Моніторинг товару за потребами та обрання нових контрагентів з подальшим заключенням договорів.Переговори з представниками контрагентів з метою узгодження цін та умов послуг.
ДОСЯГНЕННЯ: Отримав нагороду - "Кращий працівник 2016 року", переведений в "зелену зону", як працівник претендуючий на підвищення за посадою та можливістю пройти сертифіковані тренінги з ведення бізнесу. Отримував фінансові винагороди, премії та інші заохочувальні та мотивуючі нагороди.

Виконроб
ТОВ "Рідний Дім Буд" (Будівництво), Київ
07.2012 − 04.2015 (2 роки 9 місяців)

Керування виробничим процесом дільниці, організація проведення будівельно-монтажних робіт відповідно до проектної документації. Контроль трудової дисципліни, якості виконаних робіт, дотримання норм техніки безпеки,ведення виконавчої виробничої документації та ін.

Начальник будівельного комплексу
ТОВ "Рідний Дім Буд" (Будівництво), Київ
09.2008 − 03.2009 (5 місяців)

Організація і керівництво роботами на об'єктах, розробка і узгодження ПСД, робота з проектними и підрядними організацяями. Контроль виконання БМР в відповідності до норм ДБН.Проведення и участь в тендерах на виконання БМР, оформлення документації.Здача обьектов заказчику и ввод в эксплуатацию с оформлением необходимого пакета документов.Строительство обьектов гражданского и промислового значення .Експлуатація будівель, проведення плановых ремонтно-будівельних робіт. Здача об'єктів нерухомості в оренду, контроль виконання договірних обов'язків.

Звукорежисер
Власна репетиційна база,студія звукозапису, рентал-груп "Lair of Egoist". Фрілансер ((Кіноіндустрія,телебачення,саундінженерія)), Київ
08.2001 − 06.2013 (11 років 10 місяців)

Запис звуку на знімальному майданчику, монтаж і мастеринг. Аранжування. Зведення концертів. Надання репетиційної бази і її технічних засобів для проведення якісних репетиції, проведення концертів, навчань, зйомок. Здача в оренду професійної звукової апаратури та ін.

Освіта

КНУ ім. Т.Г.Шевченка (Київ)
Фольклористика,українська мова і література. Фахівець з фольклористики, української мови і літератури
повна вища, 09.2006 − 06.2013 (6 років 9 місяців)
Канівське училище культури і мистецтв (Канів)
Хормейстерський відділ. Хормейстер
середньо-спеціальна, 09.1998 − 07.2001 (2 роки 9 місяців)

Додаткова освіта

 1)Геренті ТіЕнДжі - Адаптація до змін.Тренер:А.Крючков. 2)DTEK - Мотивація персоналу. Тренер:К.Нестеренко (2016-2018)

Знання мов:

Українська - Професійний (експерт), Російська - Професійний (експерт), Німецька - Середній, Англійська - Середній

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: Впевнений користувач ПК.Microsoft Office,1С,та ін.
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Особисті якості: Лідерські якості, принциповість, комунікабельний, цілеспрямований, орієнтований на результат, знаходжу спільну мову з колективом, швидко адаптуюсь, вироблена адаптація до змін, вмотивований, стресостійкий. Хобі: музика,спорт, подорожі... Захоплення: ставлюсь з особливим захопленням до сім'ї...

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору