UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Начальник відділу логістики та експедиції в Києві
  5. Начальник відділу логістики та експедиції
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Начальник відділу логістики та експедиції

Заблоковано
20 000 грн.
 14 липня 2020  Місто: Київ
Вік:47 років
Режим роботи:повний робочий день, віддалена робота
Рубрики: Логістика, доставка, склад; Керівництво; Транспорт, автосервіс
 Перебуваю в шлюбі  Є діти  Готовий до відряджень

Опис

РЕЗЮМЕ

Критович Андрій Володимирович

Вік: 44 роки

Місто проживання: Київ

Сімейний стан: одружений, маю двох дітей 2008 та 2015 р.н.


Мета

Отримання можливості продовження професійної діяльності з урахуванням профільного напрямку здобутої освіти. Самореалізація і вдосконалення набутих навиків у сфері залізничного транспорту, а також управлінських здібностей у формуванні та функціонуванні транспортно-логістичного бізнесу покоління 3PL.


Досвід роботи

08.1998 р. по 11.2003 р. - черговий по станції Вигнанка Львівської залізниці.

11.2003 р. по 12.2005 р. - комерційний ревізор Тернопільської дирекції залізничних перевезень Львівської залізниці.

12.2005р. по 07.2007 р. - ревізор комерційний у штаті комерційного відділу Ясинуватської дирекції залізничних перевезень Донецької залізниці.

07.2007 р. по 05.2011 р.- начальник Дорожньої технологічної лабораторії з розробки Єдиних технологічних процесів Донецької залізниці.

05.2011 р. по 06.2011 р. - начальник контрольно-ревізійного відділу служби комерційної роботи та маркетингу Донецької залізниці.

06.2011 р. по 09.2014 р. - начальник комерційного відділу Ясинуватської дирекції залізничних перевезень Донецької залізниці.

10.2104 р. по 11.2014 р. – начальник комерційного відділу Одеської дирекції залізничних перевезень.

12.2004 р. по 07.2017 р. - директор виконавчий ТОВ ТЛК ТРІОЛІНК і ТОВ ТЕК ТРІОЛІНК, що проводили діяльність із надання транспортно-експедиторських послуг з організації та забезпечення перевезень експортних, імпортних, транзитних або інших вантажів.

В обовязках на посаді входило розробка схем мінімізації логістичних затрат під час перевезення вантажів, пошук партнерів та контрагентів, проведення переговорів з замовниками послуг, контроль за здійсненням навантаження та вивантаження вантажів, контроль за наявністю та правильністю оформлення перевізної документації. Контроль за виконанням строків доставки вантажів, вирішення спірних питань із замовниками послуг та контрагентами щодо організації перевезень вантажів.

07.2017 р. по 02.2019р. - директор ТОВ ТЕК ТРІОЛІНК.

На посаді керував роботою підприємства. Розраховував рентабельність угод, залучення клієнтів, контроль виконання всіх поставлених завдань. Юридичне супроводження угод і усього перевізного процесу. Фінансовий контроль за рентабельністю діяльності підприємства, розробка стратегічного плану розвитку підприємства. Вдосконалення взаємодії із основним контрагентом в особі ПАТ УЗ. Розробка перспективних планів співробітництва з клієнтами. Організація роботи по проведенню торгів на електронних майданчиках ProZorro. Розробка та підготовка робочої технологічної документації, а також супроводження стивідорної діяльності партнера в одному з морських портів Украіни. Запровадження CRM-системи, SPIN-продажі.

02.2019р. по 09.2109р. - виконавчий директор ТОВ СКАНТРАНС.

Виконання обовязків аналогічно раніше займаній посаді.


Освіта.

У 1998 р. закінчив Дніпропетровський державний технічний університет і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Інженер з організації перевезень та керуванню на залізничному транспорті».

У 2013 р. закінчив Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля та здобув звання магістра за кваліфікацією «начальника відділу транспорту залізничного».


Вміння та навики

Маю навики користувача АРМ ТВК, АРМ Прийомоздавальника, АРМ ПРО, АС МЕСПЛАН, АС КЛІЄНТ. Організація роботи у системі ProZorro. CRM-системи управління відносин з клієнтами.

Юридично грамотний, орієнтуюсь у транспортних, митних, податкових, будівельних та інших нормативних актах.

Впевнений користувач ОС WINDOWS.

Вільно володію діловою українською, російською мовами. Розмовляю, читаю і перекладаю з англійської. Частково розмовляю на іспанській мові.


Додаткова інформація

Проживаю в приміській зоні м. КиЇв; житлом, транспортом забезпечений. Маю водійські права, закордонний паспорт.

10.07.2020 р.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору