UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Інженер в Києві
  5. Інженер
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Інженер

Заблоковано
 20 січня 2018  Місто: Київ
Вік:34 роки
Режим роботи:
Рубрики: Будівництво, архітектура
 Перебуваю в шлюбі  Є діти 

Досвід роботи

Фахівець управління технічного планування департаменту технічної політики
ТОВ
04.2017 − 02.2018 (9 місяців)
Розроблення єдиної технічної політики та системного підходу щодо проведення модернізації систем газопостачання областей України. Здійснення моніторингу газорозподільних підприємств України з метою контролю дотримання вимог нормативних документів та технічної політики РГК. Проводити консультації газорозподільним підприємствам щодо підготовки технічних умов (прийняття технічних рішень) на приєднання до газорозподільної мережі та реконструкцію раніше підключених об’єктів. Надавати рекомендації щодо впровадження проектів та програм з оптимізації та розвитку газорозподільних мереж областей України. Узгодження проектів технічних умов на приєднання до газорозподільної мережі та реконструкцію раніше підключених об’єктів великої потужності. Постановка задач газорозподільним підприємствам України, введення нових стандартів, положень. Участь у проведенні технічних нарад, селекторів.
Інженер виробничо-технічного відділу сектору інвестицій
ПАТ
10.2011 − 04.2017 (5 років 5 місяців)
Опрацювання та підготовка вихідних даних для проведення реконструкції системи газопостачання, виготовлення технічних умов на приєднання і реконструкцію систем газопостачання об’єктів всіх категорій складності, виїзд на об’єкт замовника, складання ситуаційних планів (ескізних креслень). Робота з клієнтами по розгляду звернень, підготовка листів (відповідей) на звернення (скарги) споживачів. Погодження проектної документації об’єктів приєднання до газорозподільної мережі та реконструкції вже існуючої системи газопостачання.
Проектувальник
ТОВ «Теплопроект-С»
06.2011 − 10.2011 (3 місяці)
Проектування системи опалення житлових будинків, підбір обладнання. Робота з замовником. Контроль проведених будівельно-монтажних робіт на об’єкті.

Освіта

Київський національний університет будівництва і архітектури (КНУБіА)
Магістр в галузі теплогазопостачання вентиляції і кондиціонування.
повна вища, 09.2006 − 06.2011 (4 роки 9 місяців)

Знання мов:

Английский - Професійний (експерт)

Додаткова інформація

Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Маю міжнародний кваліфікаційний сертифікат: «Nearly Zero Energy Buildings Construction Specialist» (Спеціаліст зі зведення будинків з близьким до нульового енергоспоживання).

Розроблення та погодження проектної документації систем газопостачання. Розроблення технічної документації, положень, технічних умов, технічних завдань, постановка задач газорозподільним підприємствам та контроль за їх виконанням, знання діючих нормативних документів в галузі газопостачання та будівництві в цілому.

Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Шукаю стабільну перспективну роботу по спеціальності з можливістю кар’єрного росту та підвищенням професіоналізму.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору